Hidrosalpinx 8
Raspunsuri - Pagina 3
pogonici1977 spune:
iana mari..vrem sa va vedem copiiiii in poyeee
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
guzelnico spune:
Iana
, ce bucurie sa ne mai impartasesti si noua din experienta ta de mamica fericita. Sa va traisaca, sa va bucurati de ei.
Multumim pentru incurajari!
tamaryllis spune:
Samy, eu trebuie sa fiu la 11 acolo. O sa te recunosc (din poze)
! Sper sa ne intalnim!
Bravo Iana! Eu mereu ma gandesc ca daca nu o sa dorm cand o sa am bb, o sa imi revin la silueta dinaintea sarcinii!
Deci vad partea plina a paharului!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
samira33 spune:
tamy...cu siguranta ne intalnim...eu am la 12,15 programarea...probabil dupa tine...si la mine dureaza putin eco de monitorizare.
pogonici1977 spune:
of ..ce mias fi dorit sa fiu si eu pe acolo cu voi..oare cand voi face eu..va fi vreo una dinre voi??? sau macar alte romance..ca de e mai bine cu ai nostriii
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
aici e linisteeeeeeeeeeeeeeeee mareeeeeeeeeee???????
toate mai sunttei sanatoase??
nimeni nu mai sufera de hidro?????????????????
cristal1995 spune:
pogonici: tu unde si cand faci fiv-ul? ca poate vom fi colege de suferinta 
iana: pupici multi, multi
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
iana_mari spune:
CRISTAL tu ce mai faci ,ce planuri ai pt. 2010?
FETELOR nu stiu sa pun poze,dar o sa invat intr-o zi![]()
Eu ma uit la cateva zile pe aici pt. ca-mi doresc din suflet sa reusiti si vreau sa fac galerie.
Dragelor eu stiu ce inseamna acest hidrosalpinx si cata suferinta iti da,de aceea intru sa imbarbatez.
Nu am vazut postari ale lui BLANCHE,sau vine cu vreo veste.
iana
Mami de Mario Constantin si Sophia Elena
pogonici1977 spune:
eu voi face FIV LA budapesta cu kovacs