Hidrosalpinx 8
Raspunsuri - Pagina 2
pogonici1977 spune:
dar guzelnico a noastra pe cand incearca din nou??? la vara cu mine?? sau dupa pasti????
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
iana_mari spune:
Tamy si celelalte fete va doresc succes in noua cursa fiv.Sa fii cu noroc sa va bucurati de succese.
Noi suntem bine crestem mari si dolofani. Mario are 4,750 si Sophia 4,100
iana
Mario Constantin si Sophia Elena
alina06st spune:
Multam Tamy. Ma gandeam si eu ca s-ar fi vazut hidro la laparoscopie. Si totusi, invariabil, cam din a 7-a zi de ciclu incepe aceasta durere surda in partea stanga, foarte jos, inghinal, si cred ca ma lasa cam dupa 10 zile... probabil dupa ovulatie. Azi sunt in a 7-a zi si in aceasta dupa-amiaza a inceput sa-si faca simtita prezenta... Ma enerveaza, mai ales ca nu e practic o durere, cat o jena permanenta... Cred ca daca-i spun medicului o sa se uite la mine ca la nebuna...
tamaryllis spune:
Pogonici, sper sa nu mai apara probleme si sa incep si eu fiv-ul dupa sarbatori.
Iana, ma bucur pt tine! Si eu imi doresc un baiat si o fetita si cred ca e minunat! Poate reusesti sa ne pui si cateva fotografii. 
Alina, durearea nu cred ca tine neaparat de hidro. Eu nu aveam dureri inainte sa descopar hidrosalpinx-ul! Pana la urma spune-i dr-lui ca ai o durere/jena, caci nu are de ce sa te creada nebuna! E vb de sanatatea ta, nu de altceva.
Mara, Olguta,, voi n-ati mai scris de ceva timp! Ce mai faceti?
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
mara72 spune:
tamarillys eu va citesc zilnic si astept sa sparga cineva gheata. Asa ca stau cu ochii pe voi
Eu deocamdata nu am noutati, mi-am luat o pauza binemeritata ca altfel o iau pe aratura. In general sunt bine, fac sport si ma preocup de propria-mi persoana ca o sa vina si ziua in care voi fi foarte ocupata cu copiii si n-o sa-mi mai ramina atita timp pentru mine. Apoi mai am 2 blasto congelati, ma gindesc sa ma duc luna viitoare dupa ei, am tot aminat-o din ianuarie , am simtit ca nu sunt inca pregatita. Da pina atunci va stept pe voi cu beta maaari
alinanici eu nu am avut dureri din pricina de hidro desi ca si dimensiuni era considerabil
iana sa-ti traiasca puiutii, cred ca esti o mamica tare fericita. Si sotul meu vrea tot gemeni, si tot fetita si baiat daca se poate. Eu nu am pretentii, fie ce-o fi da sa fie si sa fie sanatos
.
Va pup pe toate
si astept sa ploua cu vesti bune, Mara
alina06st spune:
Multam fetelor. O sa merg joi la medic si ii spun de durerea mea. Sa vedem daca ma ia in seama.
guzelnico spune:
PENTRU VOI, TOATE FETELE DRAGI!
http://felicitari.ido.ro/images/image-3f66f63d47f01a1aab037be91662643a-ghiocei-zapada.jpg
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogonici1977 dar guzelnico a noastra pe cand incearca din nou??? la vara cu mine?? sau dupa pasti???? anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti |
Inca nu m-am hotarat. Deocamdata vreau sa-mi linistesc creierasu'.
guzelnico spune:
Hmmmm, de ce am intrerupt FIV3-cel norocos?
In Z3 de la punctie m-am prezentat cu bocceluta de ET. Inainte sa ma trimita la salon, dr a vrut sa-mi vada endometrul si surpriza ... neplacuta, bineinteles: intre punctie si ET, peretele uterului s-a subtiat, desi mi-a dat bobite de progesteron sa le introduc de 3 ori/ zi
imediat dupa punctie. Dr a spus ca nu vrea sa riscam si ca propune sa inghetam cei doi embrionasi si sa revin pt a face tratament doar pentru endometru. Dar uite asa de tare m-am necajit ca vreau sa astept pana dupa Paste sau pana la vara ca sa stau de mana cu Pogonici.
iana_mari spune:
FETELOR LA MULTI ANI!
MARA e frumos cu gemeni,dar e foarte greu.Pana la o luna au dormit non-stop,acum copii mei s-au desteptat si dorm pe rand si ziua si noaptea.![]()
NOI SI ACUM NE UITAM LA EI SI LACRIMAM DE BUCURIE,NU NE VINE SA CREDEM CA-I AVEM ASA CA LUPTATI,SI D-ZEU VA VA RASPLATI.
TAMY la capitolul tehnica sunt
.
iana
Mami de Mario Constantin si Sophia Elena