Hidrosalpinx 8
Raspunsuri - Pagina 17
claudia79 spune:
pai nu este vorba de diferenta aici, metoda de operatie e laparo si ce ii face la laparo este taierea trompelor=salpingectomie. este bine ca face laparoscopie versus operatie clasica, recuperarea ar fi mai grea. O sa fie bine, nu-ti fa griji!![]()
ancadragoman spune:
mersi mult,cum aflu ceva va anunt 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
jaguar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia79 Jaguar, la multi ani mamei tale! |
Claudiaa, multumesc frumosss

Buna ziua feteleeee

Cine se opereaza azi? Si unde, la ce spital?
Laparoscopia nu e asa grea, am facut si eu acum 2 sapt, si tot
pentru salpingectomie(doar stanga),,,
Tinem pumnii stransii sa fie totul bine!!!!

poopiciiii la toateeee

ancadragoman spune:
Sora mea se opereaza si am emotii cat carul ,ei ii face la ambele trompe.La Filantropia cu dr Haiducu
Mersi pentru incaurajari 
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
jaguar spune:
Am inteles Anca,
fii linistita, o sa fie bine mai ales ca spitalul este ok din cate stiu,,,
Tin pumnii stransi pentru surioara taaaaa!!!!
Depinde de organismul ei, sper sa fie bine imediat dupa operatie si sa nu aiba ameteli, greturi etc,,,,
Apoi in prima saptamana e mai greu, te dor inciziile, coastele, umerii de la gazul ala, in rest nu e asa complicat,,,
Poopiciiii si astept vesti de la tine

ancadragoman spune:
Gata a iesit si va spun si eu ce mi-a spus cumnatul meu (ce a inteles el )...un ovar era distrus de endometrioza,pe celalalt l-a curata de chisturi si a spus ca max 1% are sanse sa ramana natural
.
De trompe nu i-a spus nimic dar cred ca nu mai conteaza deja .
Sunt terminata de veste si imi pare asa de rau pentru ea 
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
tamaryllis spune:
Anca, imi pare rau pt sora ta! Dar atata timp cat are un ovar si uter, atunci se poate rezolva! E greu de trecut peste asa ceva, dar Dumnezeu ne da putere.
Cocolyso, 
A06, imi pare rau! Chiar ca nu am mai auzit de asa ceva! Ai avut ghinion! Dar data viitoare va fi bine!
A crescut azi beta de la 112.89 la 312. Deci e f bine! Doamne ajuta in continuare!
Incepusem de ieri dupa pranz sa fiu cam disperata, pt ca nu mai aveam niciun simptom! Nici jena, nici greata, nici sani durerosi!
Mi-au zis fetele de la laborator sa nu mai vin, ca deja e a patra oara, dar ele nu stiu ca am facut fiv si ca in asemenea conditii, dupa atata asteptare, nu te poti linisti atat de usor!
Va pup!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
jaguar spune:
Anca, imi pare tare rau de sora ta, uffff e tare greu sa primesti
asemenea vesti

, dar ar putea face treaba si partea de ovar care a ramas,,,
am auzit asemenea cazuri, hai fii tareee tu trebuie s-o incurajezi!

Tamyyy pooppp mamicooo bravooooo superbunnn beta si la mai mareee!!!
nu te nelinisti de simptome, sunt femei care nu au simptome si
nu simt nimic deosebit...
A 06, imi pare rau pentru ce ai patit
ce ghinion! adevarul este ca nu am mai auzit asa ceva...
piticul spune:
tamaryllis,
Ma bucur din tot sufletul! Felicitari!E tare frumos ca se strang randurile si pe aici si auzim de reusite, in ciuda diagnosticului nostru pacatos.
ancadragoman spune:
Am aflat mai multe pentru ca aseara am fost la spital .Se pare ca un ovar cu trompa aferenta nu sunt functionale pentru ca le-a acaparat endometrioza prea tare.Celalalt ovar a fost curatat de chisturi insa trompa de pe partea aia este ffff lunga si daia au si pus initial diagnosticul de hidrosalpinx ca vedeau lichid la ecografie.
Acum medicul i-a spus sa se pregateasca de FIV ca natural nu are sanse si din cate am vb eu cu ea este cu moralul bun si pregatita sa faca orice.
Va multumesc mult pentru sfaturi si pentru incurajari si Dumnezeu sa va ajute sa va tineti puisorii in brate cat de curand
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!