Hidrosalpinx 8

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

cristal, jaguar, iana, claudia, alina, mara, va multumesc mult!
sa ne ajute DD tuturor sa avem copii sanatosi!
De aseara vad ca s-au oprit petele, ceea ce m-a mai linistit. In rest, prea multe simptome nu am. Doar o jena in dreptul uterului si sanii f putin durerosi!
Claudia, nastere usoara!
Cristal, Mara, va urez succes! Trebuie sa resiti de data asta, sa lungiti listuta gravidutelor!
Pogonici, am vazut ca azi e ziua ta, deci LA MULTI ANI SI SA SE INDEPLINEASCA CEA MAI ARZATOARE DORINTA!!!!!
Iana
Trebuie sa scriu si eu un scurt istoric, sa-l pun pe prima pagina, caci tare ma umpleam de speranta cand vedeam ca reusesc fetele care au avut hidro!!
tuturor

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna ziua dragutele
Pogonici, LA MULTI ANI!!! SA FII IUBITA SI FERICITA!
SI CU BEBE LA PURTATOR CAT MAI REPEDE!
(azi e si ziua mamei mele)
Tamyyy iubita, ma bucur mult ca petele s-au oprit si esti bine!
Fii linistita si ai grija de tine, o sa vii cu gemeni!
Fetele care sunteti programate ptr operatie sapt asta,
va tin pumnii stransi si sa veniti cu vesti bune!
Va doresc o zi minunata si pupici la toateeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

POGONICI LA MULTI ANI SI O PERECHE DE GEMENI ANUL ASTA ITI DORESC.

CRISTAL CE MAI FACI?

MARA TU CE PLANURI AI?

LA TOATE FETELE

TAMY si eu am avut la inceput vreo doua zile pete.

iana

Mami de Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_06 spune:

Buna tuturor!
cu toate ca e foarte rara experienta mea, as vrea sa v-o impartasesc si prin asta sa atrag atentia ca scoaterea trompelor cu hidro poate asigura sarcina, insa atrage si alte pericole.
pe scurt, am ramas insarcinata prin fiv dupa scoaterea tompelor (am mai scris despre asta). totul era minunat, ma simteam bine si parca si temerile normale ale sarcinii se mai diminuasera. pana intr-o dimineata, cu trei zile inainte de eco de 6 saptamani, cand vreme de o ora nu m-am putut ridica din pat de durere. care a trecut la fel de brusc cum a aparut. am neglijat-o, spunandu-mi ca-s normale durerile in sarcina, lucru confirmat de carti sau alte forumuri.
A doua zi dimineata a aparut iarasi, insa de data asta n-a mai trecut. iar tensiunea mi-a scazut iremediabil (s-a chinuit doctorul de la salvare vreme de 45 de minute sa mi-o ridice cu perfuzii samd). Intr-un final m-am putut aseza in scaunul cu rotile si m-au dus la spital (stau la et 8 si-ar fi fost o aventura riscanta transportarea mea pe targa). Cred ca dupa ce am ajuns acolo, in 10 minute eram in sala de operatie. A fost o sarcina in cornul uterin (locul unde incepea pe vremuri trompa), iar embrionul a perforat uterul generand hemoragie interna. Am avut noroc ca am scapat cu viata, am pierdut doua treimi din sangele din corp (cel putin asa mi s-a spus. la pierderea a trei sferturi din sange se opreste bataia cordului). Pot spune ca medicii s-au miscat exemplar, iar eu am fost norocoasa, insa data viitoare (daca va mai fi cazul...) nu mai astept eco de 6 saptamani, ci ma duc mult mai repede (se pare ca si la 5 sapt se vede binemersi embrionul la endovaginala).

va pup si va urez succes, eu stau un an pe bara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Tamy FELICITARI!
Ma bucur tare de tot pt tine!
Sarcina usoara, bebe sanatos si tot binele din lume!
Salut si celelalte fete cu aceeasi caldura ca si pana acum, sa ajute Dumnezeu sa avem copilasi sanatosi.

http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

A_06 am ramas socata de ce ne povestesti tu aici. Imi pare foarte rau ca ti s-a intamplat asa ceva intr-adevar sansele sunt f mici da sarcina cornuala dupa salpingectomie. La cat timp dupa operatie ai facut fiv?
Te pup numa bine gandeste-te la refacere acuma e cel mai important sa fii tu bine.

Mara, multumim de urari, esti draguta. ce mai faci tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristal1995

Anca: eu am facut prima laparo la Filantropia cu dr Calciu. A fost super!!!! Spitalul extraordinar si medicul- un OM adevarat! Pupici si bafta multa surorii tale!
Va pupic pe toate

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET

Fetelor azi este ziua cea mare,deja a intrat in operatie si am emotii si o frica cat casa ...este grea operatia?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

anca, ce fel de operatie, salpingectomie cu laparoscopie? daca face laparo, nu, nu este o operatie grea. in ro am auzit ca fetelor le mai este rau in aceeasi zi si le poate tine peste noapte, eu am plecat in 2 ore acasa dups ce mi-au scos sonda. o saptamana o sa se miste mai greu si o s-o mai doara inciziile si umarul de la dioxidul de carbon care apasa diafragmul pana se resoarbe in organism
multa bafta si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Din cate am inteles eu laparoscopie dar sora mea cea mica imi spune ca s-a uitat pe hartiile ei si scria salpingectomie.
Care este diferenta?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Jaguar, la multi ani mamei tale!

Mergi la inceput