Hidrosalpinx 8

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

wooowwwwww Tamyyyyyyyyy felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bravoooooooooooooooooo ai reusiiiiiittttttt
ce emotii am zici ca eu as fi ramasssssss
sa ai o sarcina usoara si la termen!!!
Te poopiiiccccccccsi ai grija de tineeeeee
vreau detaliiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Ziua 13 de la transfer! Scuze!
Multumesc!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Uauu, Tamy, felicitari! Ai vazut ca ai reusit pana la urma. Mi-au dat lacrimile. Ma bucur atat de mult pentru tine. Al doilea fiv, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FELICITARI TAMY ,SA AI GRIJA DE TINE.

MA BUCUR ASA MULT PENTRU TINE,IAR VOI FETELOR LUATI EXEMPLU:LUPTATI CA SE POATE.
TAMY SA NU UITI SA LUNGESTI LISTUTA

iana

Mami de Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Tamyyy unde ai facut FIV?
Hai sa ne mai povestesti de tineeee, cum esti?
ce simptome ai?
Cati embrioni ai pus?
Poooooppppppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Tamaryllis ma bucur tare tare pt tineeeeeeee. Stiam ca vei reusi! Fetelor cu hidro nu va pierdeti speranta, SE POATE.
eu mai am o luna pana ma vad cu printesuca mea si mi-am adus azi aminte de vremea cand scriam aici fara prea multe sperante. Sa credeti in visul asta si o sa reusiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Va multumesc tare mult!
Si acum sa va dau si detaliile, adica partile mai putin placute!
Am facut test inca din ziua 9 de la transfer, caci incepusem sa am niste pete galbui=maronii, la fel ca si la primul fiv. Rezultatul de joi a fost 21.16. Dar nu reflecta realitatea, caci eu facusem in decurs de 5 zile de la transfer 9750 ui de ovitrelle. Am stiut de la inceput, dar am vrut sa vad daca e vreo crestere a doua zi. a doua zi, vineri, beta a fost 27.95. crescuse putin. Dar azi am fost atat de fericita cand am vazut ca a crescut atat de bine! Ma multumeam si cu 80 si ceva, asa cum scrie la carte.
Pete inca mai am. S-au mai oprit, au inceput iar... Nu sunt pete mari, dar sunt. Doar dimuneata sunt roz deschis, iar in restul zilei galbui. Le-am scris azi si lui K si hematologului, sa vedem ce zic si ei.
Progesteronul in ziua 9 de la et a fost 41 ng/ml, iar intervalul pt primul trim. este 11.5-90. Deci e bn.
Sper sa se opreasca petele si bucuria mea sa nu mai fie umbrita de nimic.
Am facut fiv in Ungaria, cu P. Kovacs. Am facut ET la 3 zile cu 2 embrionasi de peste 16 celule, deci f. buni. Mai am 3 embrionasi congelati pt bb22!!!!!
toate fetele!!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Tamyyyy multumesc pentru detalii
Ma bucur din suflet ca ai reusit!
Sa dea Domnul sa ai o sarcina la termen si bucuria si
fericirea ta(voastra) sa fie deplina!!!
E o mare incurajare ptr noi cele care ne luptam si speram sa fim mamici!
Te poopicccccc si tin pumnii sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Tamy: graviduta fericita!!!! Felicitari inca o data si sa nu uiti sa fii optimista. DD te va ajuta pana la capat!

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

tamy felicitari si sa ai o sarcina usoara .Fiecare reusita de aici ma umple de speranta
claudia ce trece timpul..sa ai o nastera usoara si un copil cuminte si mincacios.
la toate fetele

Mergi la inceput