BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Bravo, Raluca !
Felicitari, refacere rapida si un bebeloi papacios.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 33+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Alexis se stramba la infacol. Dar sab simplexul ii placea. Si eu ii dau inainte de fiecare masa.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

salutari si de la noi
azi am fost plimbaretzi tare: dimineata de pe la 9.30, la sala cu mami, respectiv piscina ana si tati. ema a dormit 1 ora afara, cat mami a prestat la aparate, apoi inca una si ceva in club, unde era dute-vino de oameni..am ajuns acasa la 13, am lasat-o pe mami sa pape rapid, apoi ema la si iar afara, ca era soare si iesisera toti bebeii in cartier, asa ca ne-au facut pofta. a condus numa' ana la carucior, mandra tare, ca o si complimenta lumea. am stat deci vreo 2 ore juma azi afara

BALY, ne bucuram de vesti super bune. sanatate, sa ajungeti cu bine acasa si sa nu va mai intunece nimik zambetele de acum incolo

LOREX, super burtica si mamica. mai e un pic si o sa vezi cum e cu bb mic in brate, imediat se face de 1-2 luni

MARIUCASARA, io m-am mobilizat de cand am nascut, ca stiam ca mi-am facut de cap cat am fost , cu dulciuri, chestii grase, mancat des, deh, profitoare. deci, mananc fara dulce (o singura exceptie pe saptamana, la zile aniversare, ca au fost destule), mai putin gras (iaurt, lapte degresat partial sau de tot, fara mezeluri, porc doar rar si atunci mushki), ma rog, ca la o cura de ... alimetatie sanatoasa.mananc mese principale 3, plus 1-2 gustari: la 7 un sandwich (o felie de paine cu ceva sau ou sau cereale musli 50 grame,cu lapte+ cana de lapte cu ness). la 10 un mar/o banana/ 4-5 fructe uscate/4-5 cuburi ananas; la 12-13 o supa/ciorba sau daca nu am o friptura (pui/peste/vita) cu legume (morcov/dovlecel, ardei), rar cu orez/cartof.la 16 un iaurt naturalin care pun nuci sau migdale, o linguritza de musli (ptr digestie). la 18 branza sau carne sau ou cu salata de varza/salata verde. uneori mananc si mamaliga cu branza si smantana, dar ff putina mamaliga. evit carbohidratii seara. cam asta cu mancarea.
fac zilnic abdomene si sau ceva exercitii de coapse, stretching, cam 15-20' si cand o sa pot merg la sala si fac cardio (banda/bici)30-40' si cateva aparate (craci, abdomene).
eu slabesc foarte greu,inainte mancam asa si mergeam la sala de 3 ori pe sapt. pentru mentinere, fumam destul si beam 3 cafele pe zi. acum....oi vedea, deocamdata s-au dus cate 2 kile in primele 2-3 saptamani, apoi cate unul; am ajuns in maternitate cu 80 kile, de la 58, am iesit de acolo cu 73, acum am 67. vreau sa ajung si eu la 59,9 pana la botez. de acolo la 57-58, cat mi-e mie perfect, oi reusi pana in vara.

ALEXUTZZA, Yannis zambaretz. mai ia-l din pat si fa-i o poza si cu tine.... vroiam sa te intreb, cand ai scris ca a papat ambii sani si apoi formula si a regurgitat mult. de unde stii ca urla de foame? adik e clar ca stii tu semnele, dar daca urla de colici sau alte alea? si ema face asa uneori, tzipa daca o pun in pat dupa ce papa si e satula, lasa tzitzi, adoarme, etc. daca o iau si o plimb sau alte "atentzii" mai se face de 2-3 ori spre tzitzi, dar apoi uita, de fapt nu ii era foame, ci o durea burtica, sau ii era de plimbat sau alte alea. zic si io..,

CRIS MARIO, super noapte. bravos!! desi nu e meritul infacolului, cred..

BEA??tot musafiri?
ANDRELINA?
VI4I?
CATALUTZA?
NIKOLE?
ROCO?

ne mutam la scutece, care vad ca se cheama acum "primele 365 zile din viatza unei comori" cu un sfert din fete???

HAI ca m-am intins.....

all

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Cris dSaru'mana! Si eu tot cu 80 de kg m-am internat dar la mine cantarul nu scade sub 70. Iar tinta e tot un 57-58. De mancat si eu mananc sanatos dar in prima saptamana acasa daca nu mancam ceva dulce zilnic, cadeam din picioare. De o saptamana insa am renuntat si ma multumesc cu un fruct in loc de dulce.
Cred ca sportul face diferenta. De ieri am inceput si eu timid cu 10 minute pe stepper, azi 15, si tot asa pana ajung la o ora, dar inca ma deranjeaza epiziotomia la miscari bruste si nu vreau sa fortez. Se pare ca tu cu cezariana te descurci mai bine.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Fetelor, plecam azi acasa!!!!

A sosit si 'surpriza' noastra...Adrian Theodor

Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (27.07.2002), Laura (5.08.2005) si Adrian Theodor (1.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

BALY felicitari ca ati scapat si veniti acasa .
Lorex f frumoase pozele si ce burtica pictata mumos .
Ayanna f frumoasele pozele cu gagalicea ta scumpa.

35+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Si noi folosim Infacol inainte de fiecare masa si ii place la nebunie.
Noi alternam noptile linistite cu noptile agitate. maine se face o saptamana de cand suntem acasa si pana acum am avut o noapte linistita si urmatoare agitata. Cred ca odihna din noaptea linistita ii ajunge pentru urmatoare noapte
Ieri a fost noaptea agitata asa ca azi am cam dormitat cu totii. Cred ca ajutat si lipsa apei calde care ne-a impiedicat sa facem o baitza buna...am facut una la repezeala.

Ieri ne-a cazut buricutul si arata bine. si tot ieri a fost acasa preotul ne-a citit. Mai urmeaza sa mergem la biserica cand fac 40 de zile.

Eu inca ma confrunt cu ranile de la san asa ca am capatat curaj sa alternez pozitiile de alaptare si vad ca e mai ok.

Raluca Emanuela, mamica fericita de Sara Maria (11.02.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Buna...am incarcat si noi niste poze pe contul comun webshots.
Azi am iesit si noi afara...pt.prima data si am stat 15 min.
Intre timp (adica in a 10-cea zi) ne-a cazut si noul bontul ombilical, iar in seara aceasta vom face baita...la liber.
Mai este putin, si vine ziua 14....si incepem cu vigantol 2pic/zi.
Am vazut ca o parte din bebei vostri nu dorm ziua....la noi e bine deocamdata....noi chiar ascultam si radioul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Felicitari proapetelor mamici, Claudetz, Floricel, Rlc_Sanador , si bebei mancaciosi si lipsiti de colici!!!!

Raluca Emanuela, mamica fericita de Sara Maria (11.02.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mesteacan spune:

Buna seara fetelor ! Vine bebe !!!!

Eu am fost ieri la control si doctorita mi-a zis ca luni sa vin la internare. Eu aveam de cateva zile dureri ca niste intepaturi f puternice in dreptul colului ( mi-a confirmat ea) si a spus ca am dilatatie index ( de un deget) si colul coborat un cm parca ...

Astazi am avut vreo 2 contractii, s-a intarit burta si ma durea asa, ca la ciclu, dar suportabil, adica f lejer, deocamdata. Voi tot asa ati simtit inainte de nastere, durerile astea ca intepaturi si contractii usoare? Dar nu tr sa pierd dopul? Nu mai inteleg !! Lamuriti-ma voi, please, daca aveti cum !

39 sapt cu Matei- Alexandru

Mergi la inceput