Strumfi de iul-aug 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 9
mychydutza spune:
de ce sa fie prea mic???????ideea e ca, ceea ce dai sa nu fie de dimensiuni foarte mici, ca sa le bage in gura!!!deci cauta martisoare mai babane. eu o sa-l pun pe andrei sa dea martisoare la vecine, la soacra, mie...sa se invete sa respecte femeia , sa-i faca cadouri....intelegeti sa incerc sa-l modelez pe fiimiu in ceva ce nu am gasit la tacsu', nu???????
greiersah, cica andrei e mai bine, era vesel la telefon, nu mai are febra, a mancat destul de bine...doar mucii ii mai dadeau tarcoale.....
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza greierash, ce face andreiul tau? al meu era plin de muci aseara..chiar ma asteptam la o noapte nedormita....dar i-am pus pe un tampon demachiant cateva picaturi de ulei volatil de menta , am plantat tamponul la capul patului si vaz ca a dormit bine, si chiar a respirat pe nas!!!! banuiesc ca de la menta i se trage nasul desfundat....oricum am avut noroc ca a dormit, si eu pe langa el.... opriti planeta....vreau sa cobor!!!! |
Cand Catarina are nasul infundat eu ii pun crema mentolata pe piept si respira bine toata noaptea :)
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefania_97 Cand Catarina are nasul infundat eu ii pun crema mentolata pe piept si respira bine toata noaptea :) |
da, dar ar trebui sa caut niste crema d'aia. pt ca uleiul volatil pe care-l am e ffff tare...poate doar diluat cu apa. oricum am dormit si eu f bine in aroma aia de menta...cred ca-mi cumpar o candela de aromoterapie. cica menta face bine la starile de depresie, oboseala....
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
housepocket480 spune:
Buna fetelor
Carla,nici eu nu prea beau cafea, dar sunt zile cand se impune o cafea pt ca noaptea nu ne-am odihnit cum trebuie.
Si Matei mai bea apa din cada si mi-e o frica, mai ales ca Matei a avut enterocolite cand era bebelus, fara numar, fara numar...
Nicoda-ne niste idei cu Martisoarele hand-made cu copii...Si eu imi doresc sa fac cu Matei si el are rabdare..
Matei curata cate cepe ii dai cu o meticolozitate de nemaintalnit.
Umple si ruleaza clatite asa frumos cu manutele lui mici, de-ti vine sa-i mananci manutele, nu clatite....
Bineinteles, clatitele pentru el sunt de joaca, nu de mancat
Greierash, Mychydutza si Matei este racit in continuu de la inceputul anului. Cu tuse, cu muci, cu raguseala. Adevarul este ca si merge la gradi vreo 2 ore pe zi si acolo mai sunt copii bolnavi.
Mychy, de unde cumpar ulei volatil de menta? De la farmacie? Si doar il pun la capul patului si atat?
Lunafrumoase foto. Adelise e scumpa foc si pusa pe ghidusii tot timpul. Ai o familie frumoasa, cum ti-am mai zis! Sa fiti sanatosi!
Danama bucur ca esti mai bine. nu-ti face probleme, damburelul tau e bine pazit acolo.
Hai azi, ca tot mi-am amintit sa-ti trimit pozele mult promise!
Oanamada??????????????????????????????????O dam disparuta?
Mama lui Matei Alexandru
greierash spune:
Eu i-am mai luat Carmol Baby, si cand era treaba mai serioasa cu tuse si nas infundat, ii faceam masaj pe spatut si pe piept cu carmol, dormea foarte bine dupa aceea.
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Luna1 spune:
Nikole am bagat si eu un ochi la pozele voastre si esti frumoasa rau fata. Rau rau!
Nico baga copiii in sedinta foto ca tare vreau sa-i vad.
Carla sanatate Sabinei, si Adelise bea apa din cada, eu deja ii zic de doua ori ca o scot daca nu se potoleste si a treia oara ma tin de cuvant. Dar asta din cauza ca la eczema ei ii pun o solutie speciala in apa de baie care e pe post de hidratare a pielii (zici ca face baie in crema) si dezinfectant.
Sanatate multa muciosilor. Noi ne calificam ca doar ne curg mucii toata iarna.
Madalina cum s-a adaptat Matei la gradi? Ti-au trecut temerile?
Noi duminica plecam in Egipt. Yuhhhuuu!
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
greierash spune:
Housepocket, sanatate multa.
Luna, am vazut poze si cred ca e inutil sa iti spun cat va admir ca si familie. Bravo.
Carla, deci asa ...ori apa de la ghiocei ori apa din cada? Off copii astia, Andrei a baut apa care o folosise sa picteze... .. n-a avut nimic...
Apropo de martisoare..brr...eu nu prea am rabdare dar pot sa ii sugerez sa si le faca singur?
- "Traieste clipa" -
greierash spune:
Vivela , multumim, sanatate si voua..
- "Traieste clipa" -
housepocket480 spune:
Lunanu merge in mod frecvent, doar 1-3 ore, de acomodare, nu mananca acolo, nu doarme acolo. E doar sa vada cam ce presupune gradi.
Depinde de educatoare - cu una face totul cu ea si cu copii, cu alta nu face daca face si bunica parte din joc - gen macanit ca ratele, mers pe varfuri, etc. Adica suntem de acomodare, cu bunica dupa noi.
Nu prea pot sa-i spun gradinita.
Plecati in Egipt? Ce repede a trecut timpul! Pana la urma Cosmin stie unde plecati, sau surpriza va fi la locul faptei?
Greierashmersi la fel si voua!
Danade cand am scrismesajul de mai sus, caut adresa ta de mail si o am cred pe o alta agenda, acasa. asa ca, poti sa-mi trimiti un PM cu mailul tau?
Mama lui Matei Alexandru
CarlaV spune:
Multumesc pentru tot. Saby are niste obiceiuri idioate de cand s-a nascut sora-sa, s-a apucat sa bage in gura toate mizeriile, sa-si muste degetele pana la cot etc. Partea cu bautul apei din cada e noua . Vad ca nu mai arde asa si mananca paine prajita cu branza, sper ca a trecut ce a fost mai rau.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"