Strumfi de iul-aug 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

of, cristina, ma iei asa de dimineata cu povesti dinastea ...
si cand te gandesti ca toti am trecut prin asta, prin acelasi sistem...eu il resimt rau, probabil mi-au spalat bine creierii, uneori nu sunt in stare sa aleg decat "corect" in detrimentul a ceea "ce-mi place".

cu gradinitele, nu numai cei din orasul vostru au idei anticriza tampite, la subforumul cu gradinite, crese, bone mai erau discutii ca si in bucuresti in unele sectoare o sa se faca taxa in jur de 6-7 mil pt cei "instariti" (adica aia care inca n-au murit de foame pana acum!). si oare ce m-ar face pe mine sa mai tin copilul la stat si sa nu-l dau la o gradinita particulara? ca daca pretul e tot pe-acolo...

luna, ma duc sa-ti vad pozele ca n-am apucat inca.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 24+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

scuzati e-ul in plus de la pieptane....
da gabi, m-a intristat si pe mine, si e foarte greu pentru noi, cei crescuti asa, sa vedem si altfel. de aceea m-a impresionat si mi-a ramas in minte ca David si-a imaginat un pieptan, iar tu ai fost asa de inteleapta incat sa ii dai dreptate...

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

azi sunt bad girl...si mamanc junk food de la Mac!!!!!!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

carla, am uitat sa te intreb......pe voi v-a prins kinderul in flargrant?????ca banuiesc ca ai lansat tema aia de discutie dintr-o cauza anume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Helou garls!

Azi sunt off sick ca m-am cam dus des la wc aseara. Lasa ca e bine, am dormit pana la 1 ca eram rupta.

Multumim ca ne-ati admirat, da fie-mea fara caciula ca de obicei, ma gandesc ca daca nu i-au inghetat inca creierii in cap de acuma incolo nu prea mai are cum ca s-o incalzi.

Cristina trista poveste. Si eu ca si Vivela resimt puternic problema uniformizarii. Ma simt lipsita de imaginatie, de idividualitate, ma uit uneori la sotul meu si nu numai si vad cum ii vin ideei simple si ma crucesc ca mie nu mi-a venit ideea aia insa astept frecvent idicatii despre ce spune o opera de arta, despre ce spune o carte, ma intelegeti, n-am sa uit in veci comentariile alea dictate de profa de romana care ne "explicau" ce a vrut autorul sa zica in cartea lui. Si noi le memoram pentru BAC sau pentru teza.

D'asta imi place mie sistemul de aici, sunt multi romani aici pe care sistemul de invatamant de aici ii loveste, nu il inteleg si il acuza, fiind inca obisnuiti cu sistemul nostru, ca nu fac copiii lectii 3 ore dupa scoala e clar nasol, ca au voie sa intervina intr-o discutie cu profesoara inseamna ca sunt scapati din frau, ca citesc si explica siguri ce au citit inseamna ca nu vrea profesoara sa le explice, etc.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

tocmai ma pregateam sa scriu ca azi e o zi cam moarta pe forumul nostru... n-aveti chef de scris, n-aveti timp, n-aveti nimic de zis? hai nu ma lasati asa, ca aveam chef azi de citit.

Luna, deci ai fost regina... sper ca ti-ai revenit. ai dormit pana la 1? 1 dupa-amiaza? Doamne, nici dupa revelion n-am dormit atata, eu stiu de somn pana la maxim 8 dimineata.
si eu imi amintesc de comentariile dictate de la romana, pe care le invatam pe de rost...ce prostie!

ma gandesc la un subiect de discutie, pentru dezmortire, dar cred ca am mintea prea invadata de probleme ce tin de copil ca nu imi vine nici o idee. oare Amethist nu mai vine sa ne salveze?

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Luna, frumoase poze! sunt topita dupa Adelise... e o minunatie de fetita.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

luna-queen of the toilet, baga un whisky, ca-ti trece burta!
la capitolul creatie sunt zero barat!!!!!!! dar nici ca ma intereseaza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, acelasi lucru m-a intrebat Vio . Nu ne-a prins kinderul, dar in toiul actiunii m-a fulgerat pe mine ideea... daca Saby se trezeste si vine la noi, ce-i zic?

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Luna doar ce am mancat o punga cu seminte gandindu-ma la tine
Foarte frumoase pozele.

Ieri am dus-o pe Catarina la gradinita dupa aproape 10 zile de pauza, a fost super incantata.

In loc de bun venit statea scris la intrare Avem paduchi!!

Ce ma bucur, macar cu aia nu stam in carantina ca la varicela Ma duc la farmacie maine sa ma inarmez cu un sampon antipaduchi si sunt gata de lupta cu ei

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput