Dieta Rina(7)
Raspunsuri - Pagina 21

zuzi.simona spune:
hallo fetele
korri, mersi de sfat, cu apa si la mine e f. greu, beau cu putin sirop dar max juma de litru reusesc toata ziua
ieri am mancat paste cu sos (la borcan) si seara o bucatica mica de cioco neagra si 2 prajiturele cu cioco, una mi s-a parut prea putin
azi fructe la greu, iar am bot de la ananas, si o salata la pranz, aaa si seminte prajite, cred ca nu-i voie da asta e!
si m-am cantarit azi dar la vapor, deci alt cantar, si imi arata ca am dat jos 1 kg, cel de acasa erau deja 2 kg mai putin dupa 4 zile doar, asa ca nu stiu ce sa raportez
elly mult noroc!
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009 Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

korri spune:
ne cantarim....
macar sa avem motive sa ne luam singure la suturi
trecem noi si de saptamana asta
incercati ceaiul de soc (de la plafar cel vrac nu la pliculete) este parfumat si poate fi baut neindulcit (nu are E-uri)
ne vedem maine la raport
start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...targhet 57kg

zuzi.simona spune:
am uitat, eu cu mucenicii nu-mi fac griji, nu are cine sa-mi faca
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009 Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

elly_me spune:
Azi la mine au venit rushii si am zacut toata ziulica- am mancat la mama pt ca am putut sa gatesc.
Mi-a facut mamaliga cu mancarica de ciuperci cu sos de rosii- valeu ce buna a fost (am mancat 2 portii )
- si mi-a mai facut niste sos de rosii cu usturoi (ostropel)- super bun - am mancat si sos cu mamaliga.
Am cam exagerat cantitativ- caci in rest am mancat ca "la carte".
Si am rezistat - pana acum cand fuseram in vizite- sa ducem cadouri de 8 martie (si sa primim bine inteles)- si am mancat niste rahat- eu nu suport rahatul (nu mancam nici daca ma bateai)- dar acum am mancat- nu stiu ce a fost cu mine.
Asta este.
Voi vedea maine ce zice cantarul.- cred ca o sa spuna multe kg
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)

bunicutza81 spune:
Buna fetelor: multe martisoare si ganduri frumoase pe maine!
Nu stiu de ce, nu am reusit sa intru pe pagina de vreo 3-4 zile, asa ca acum am citit cu pofta tot ce ati scris si ma "bag" si eu oleak in seama.
Eu maine am zi de apa...sa vad ce reusesc... mai ales ca e chiar pe 8 martie...
La mine acasa a inceput greul: sotul meu s-a hotarat sa se lase de fumat. IN SFARSIT! Asa ca ieri am fost la cumparaturi si si-a luat un cos plin de crantanele, ca altfel a zis ca nu poate. Asa ca acum, pe langa poftele mele pe care tre sa le tin in frau, le am si pe ale lui de ignorat...
Pe aleniro am vazut-o ca vorbea de pufuleti: eu una mananc regulat pufuleti (sunt mare fan) in ziua de amidon, la 3 ore dupa masa de pranz (ca atunci se poate - e ca o mica gustare inainte de cina)
In rest, incerc sa ma tin pe pozitii...intr-adevar, dupa cum spuneati una dintre voi mai inainte, important e sa mergem inainte, chiar daca mai calcam prin strachini...Si eu sunt la fel de multumita ca am reusit sa tin regim o luna...si chiar se vede...
Deci, multe flori pentru maine si - de fapt, pentru fiecare zi, ca nu doar maine e importanta!
Eu maine mai am o zi speciala: mergem la doctor la consult, sa vedem ce vesti bune are pentru noi in tolba! ()
Va pup pe toate si spor la slabit!

alinabojuc spune:
neataaaaaa
cantarul arata 73.2 deci 100gr mai mult minunat
bine ca nu arata mai mult.
azi am amidoane. cred ca fac un gulas de cartofi ca la carte. nu de alta dar mi-i pofta.
la multi ani dragelor, multa sanatate si sa fim iubite
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg

elly_me spune:
Neatza fetelor
La multi ani mamicilor-
La multi ani tuturor femeilor
Eu sunt ff bucuroasa.
Cantarul meu arata nemaipomenit 72.5 kg
Ma simt si eu ff bine- se vede ca am slabit
Se vede ca saptamana trecuta m-am "imprietenit" cu bicicleta.
O sa mai "conversez" si sapt asta cu bicic.- si voi continua regimul.
Insa nu stiu daca voi mai avea rezultate.
De azi dimineata am inceput injectiile cu gonal pt inseminare (sau fiv- depinde de productie).
Sper sa nu ma mai ingras.
Dar sunt ambitioasa si tin regim pana la inseminare/fiv.
Dupa inseminare voi tine doar zile cu proteine- ca face bine la bb.
Oricum voi continua sa am mare grija ce/cat mananc- nu le voi amesteca.
Chiar este un regim care da rezultate- desi am mai calcat si stramb.
Elly
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)

elly_me spune:
Mi-am schimbat si semnatura cu noile kg
Elly
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)

alinabojuc spune:
felicitari elly. tine-o tot asa. eu sper saptamana asta sa nu fie chiar asa grea cum mi-o imaginez
de ziua de apa mi-i cel mai groaza. noroc ca mi-am adus aminte ca am un concentrat proteic ce se poate pune si in apa si ala tine bine de foame. poate voi incerca cu el.
hai fetelor. cantariti-va. faceti-mi in ciuda, hai
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg

korri spune:
LA MULTI ANI, mamici si viitoare mamici, multe flori va trimit
raport: 62kg (unul mai putin )
e drept ca saptamana asta am fost destul de cuminte(doar o zi am trisat cu shaorma )
elly ne rugam pentru tine sa ai succes cu tratamentul si sa vina bebe
bunicutza hai cu apa
suntem alaturi de tine
abia astept sa vad si rezultatele voastre de saptamana asta
start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...targhet 57kg