Dieta Rina(7)
Raspunsuri - Pagina 20
aleniro spune:
Maria,multumesc mult.eu pana acum am tinut dieta doar ce m-am inspirat de la voi si ce am mai citit pe net.oricum principiile de baza le cam stiam.acum ca mi-ai trimis cartile voi fi si mai bine informata.mult spor sa aveti fetele la slabit!!!!pe maine!
korri spune:
simona fructele se mananca din doua in doua ore doar pana la pranz apoi gata. Intre mese nu se mananca nimic, doar apa
Ieri a fost ziua sotului meu si am trisat.Si bineanteles ca mi-a fost rau...Ma cearta organismul
Azi la amidoane am mancat o tocana de legume din comert ca am fost pe drumuri si nu am avut timp de gatit.A fost super buna
Deja ma gandesc la ziua de marti(macinici ).Nici nu ma gandesc sa nu mananc, doar o data pe an se fac
hai pup
start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...targhet 57kg
alinabojuc spune:
helooooo. eu am o mare problema. peste o sapt imi vin rusii. si deja ma macina niste pofte si o foameeeeee intotdeauna cu o sapt inainte pana vine mananc ca sparta. noh acuma ce ma fac. is in stare sa rup tot in cale deja am mancat 2 banane, o para, doua rondele de ananas si putina fasole verde. of si doua maini de seminte de floare si e numai 2 jumate cred ca o iau razna. in perioada asta mananc si nu simt nimic in stomac si tot mananc. sotul zice ca-s hipnotizata. nu are cum sa inteleaga daca nu trece prin asa ceva.
apoi la ziua de apa....nici nu voi sa ma gandesc
macar daca era vreme faina afara sa ies la plimbare cu piticot. dar e urat rau, bate un vant...
va pup. succes. eu una nu stiu ce ma fac. acuma am mancat si iar as manca.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg
merry_28 spune:
Alina, incearca sa bei multa apa. Apa reduce senzatia de foame, cel putin la mine. si eu am zile in care bag ca sparta,chiar daca sunt satula. Incearca sa nu te mai gandesti la mancare, iar daca o si vezi e si mai rau... fa alte activitati care sa te mentina ocupata si sa nu te gandesti ca ti-e foame.
eu am inceput dieta in 4 febr, avand 65 kg. dupa o luna de Rina cu muuuuuulte abateri, acum am 62 jumate, si sunt multumita, mai ales ca nu am tinut prea strict.
azi am zi de carbo, si am papat paste. diseara cioco.... si praji...
va pup. spor tuturor
alinabojuc spune:
maria in perioada asta chiar nu merge nimic. apa nu o suport, e rea. o beau numai ca tre sa beau sa nu mor de sete . apa minerala imi place dar nu e sanatoasa. de aia as bea 6 l pe zi si mie imi trebuie sa mananc sa rontai nu sa beau asa ma simt de la 13 ani si nu cred ca se va schimba treaba asta. numai cand scap de rusi.
probabil luni la cantarire nu o sa fiu prea fericita
mai vedem pana atunci. daca era frumos afara...of primavara hai odata apoi stau numai afara cu alex nici nu imi mai trebuie mancare.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg
korri spune:
alina, incearca cu ceai eventual indulcit cu zaharina sau fructoza cu lamaie
Nici eu nu suport apa plata dar beau Carpatina light la 5l, are gust de apa minerala si merge.
Eu am aceeasi problema in perioada rosie si as manca ciocolata...
Luna trecuta am abandonat dieta o saptamana si am luat un kg in greutate. Asta e... treci tu si de asta
start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...targhet 57kg
elly_me spune:
Salutare fetele
Azi am avut AMIDOANE- si a decurs ok- pana acum (mai pe seara)
-am papat mancarica de cartofi- ff buna - nu mai mancasem de ff mult
- si acum pe seara am fost la mama si cumparase o paine neagra cu o coaja crocanta - nu m-am putut abtine deloc pana nu am mancat coltul
- si cand am ajuns acasa- manca sotul peste afumat- si am mancat si eu -imi ploua in gura
-In ceea ce priveste macinicii- am pus-o pe mama sa-mi faca maine- pt ca maine am zi de carbo. si o sa mananc macinici.
Si o sa mai mananc si joi-
Daca reusesc sa ma abtin de la macinici sunt cea mai tare- desi nu vreau sa ma abtin- pt ca mai tb sa astept 1 an ca sa mananc .
Oricum voi manca.
Si la mine vor veni maine rushii- deja ma doare burta si spatele rau- dar nu mi-e foame.
Am niste dureri- nu vreau sa vad nk in fata ochilor.
Si mai am si greturi.
Problema mea este luni- avem o mica petrecere la birou de 8 martie cu prajiturele si suc (sper sa reusesc sa ma abtin)- insa seara ies la restaurant si nu stiu ce sa mananc.
Luni - sunt la vitamine.
Ma gandeam sa inlocuiesc ziua de vitamine cu o zi de proteine si sa-mi comand la restaurant niste legume cu peste si o salata.
Nu pot sa ma duc si sa comand o salata de fructe.
Vor fi vreo 10 persoane la masa.
Si colac peste pupaza - joi e ziua mea - si sa vezi sarbatoare de joi pana duminica.
As vrea sa ma evapor- saptamana viitoare cred ca mai voi inrasa- nbu stiu cum voi trece peste ea.
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)
alinabojuc spune:
Elly draga nu te vad bine saptamana viitoare succes totusi
Korri nici ceaiurile nu fac bine. sau fac bine pe o parte si pe alta strica. as bea da nu stiu care e mai inofensiv. de menta e preferatul meu. era si de fructe de padure pana am vazut ca au e-uri
am trecut cu bine de ziua de ieri. am supravietuit. pe la 23.30 mancam mar m-am uitat la un film si mi s-a facut foame
azi am proteine si am carnaciori cu sunca. fac o salata mareeeee si bag cateva feliute de carnoase
maine la cantar cred ca imi trag palme. ma simt asa de mareeeeeee
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg
Bratu Monica spune:
Nici eu n-am rezistat la macinici.Ieri 4 azi 1 pana la ora asta.
Nici nu ma mai gandesc la cantar ca n-are rost.
Maine iar la proteine,supa,salata carne fiarta etc
alinabojuc spune:
am fost la bunica si am bagat o placinta cu branza de vaca. minunat
maine ne mai cantarim?
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg