Dieta Rina(7)
Raspunsuri - Pagina 14

Bratu Monica spune:
vad ca este nevoie de acel orez cus -cus,parca orez este nu?
daca gresesc va rog nu radeti de mine...habar n-am.N-am mancat cus-cus niciodata.Daca e orez ,zic pas ca deja am burta plina.
Poate imi spui tu Anca cume cu cus-cus-ul si ma lamuresc si eu.

Bratu Monica spune:
Elly ma omori!!!!!!!!!Fara tort hai ca inteleg,fara pizza
dar asa scrie in carte o felie de tort sau 3 cupe inghetata si 4 bucatele de ciocolata.
Despre pizza s-ar putea sa ai dreptate si sa confund.Cred ca de mamaliguta cu un sos si ceapa era vorba dar n-am timp acum sa citesc din urma.
Am creierul varza nu tin inte nimic.Si in loc de tort ce sa pap?

Bratu Monica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinabojuc salut fetele ![]() azi am vitamine si e minunat ![]() ![]() ![]() monica uita-te in lista si vezi ca poti face muuuulte combinatii. numai orezul cu cate legume de acolo il poti combina. apoi fasolea, lintea si nautul merg ca supa, scazute, batute ![]() ![]() ![]() noh imi fac pofte singura ![]() spor la treaba fetelor. ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE alina, mami de Alexandra (12.09.2009) ![]() dieta rina 11.02.2010-76.7 kg 22.02.2010-74 kg 01.03.2010-73.1 kg |
Alina sunt super retetele dar trebuie sa ai timp sa le prepari.eu plec la 8 si vin la 19 cand sa mai fac papa pentru a doua zi ,nu stiu,Acum sunt aici pentru ca astept pe cineva sa vina sa ma ia si sa plecam pe teren.Daca cineva mi-ar pregati mancare as fi as la Rina.Maine la carbo la fel diseara trebuie sa prepar ceva,de aceea ma gandeam la pizza,cumparam blatul aruncem 2-3 legume pe el si cu putin sos si pa era ok.
E nasol cand n-ai timp.Dar tot nu ma las!

Bratu Monica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui merry_28 salut, fetelor. Eu ieri am fost la zi de amidonuri si am papat la pranz o salata super buna cu cartofi fierti, ardei rosu, castraveti murati, ceapa rosie si am pus o lingura de ulei de dovleac. Sper ca e bun pt dieta uleiul ala, oricum e facut pe plan local, nu e din comert. Aseara am fost la aerobic, o ora jumate, si cand am ajuns nici mancare nu mi-a mai trebuit, am papat un sfert de pomelo si o portocala. Azi am carbo, si o sa pap faimoasa mamaliga cu ceapa si sos de rosii. cred ca o sa pun si o ciupercuta. ![]() ![]() azi poate o sa ma cantaresc, problema la mine e ca nu am cantar acasa, si ma cantaresc mai rar ![]() ![]() va pup pe toate si spor in continuare ![]() ![]() ![]() |
Merry zi-mi si mie reteta cu super mamaliga cu ceapa.Am retinut de mult ca e foarte buna dar nu stiu cum se face.maine sunt eu la carbo si as vrea s-o incerc.

ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bratu Monica
Anca cum faci cus-cus-ul? Daca zici ca e asa bun as face si eu. ![]() Monikka vacanta Moeciu 2008 |
pai trebuie 100 g ,il calesti putin in 2 lg de ulei si dupa il acoperi cu apa si il lasi sa fiarba pana e gata.Il lasi la racit si il pui peste salata

anca

poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!

elly_me spune:
Monica - si eu am tot un program ff incarcat
Plec la 7.30- si ajung acasa tot pe la 19.00-19.30.
Dar incerc sa pregatesc mancaruri rapide.
- de ex aseara am facut varza acra- am ajuns acasa: am tocat o ceapa, am pus-o pe aragaz cu 2 liguri de ulei sa se inmoaie- apoi am tocat varza si am pus-o peste ceapa.
Am calit nitelus si varza in tigaie si apoi am pus 250 ml suc rosii cu putin bulion si apa- pana s-a acoperit varza.
Am bagat-o la cuptor - mai la minim- si am plecat sa duc martisoare la neamuri.
Am plecat - pe la 20.00 si m-am intors pe la 21.00.
Stiu ca nu e bine sa las mancarea la cuptor si sa plec- dar nu se intampla nimik- am aragaz bun si asigurare la casa .
Daca - Doamne fereste se intapla ceva- se poate intampla cu mine in casa - asa ca mai bine sa fiu plecata.
Si varza era aproape gata- am mai dat focul la mare pana a scazut de tot.
De cand m-am hotarat sa tin acest regim- parca sunt mai energica si imi planific mai bine timpul.
- Diseara ii fac sotului niste fasole batuta - dar nu o sa pap eu- pt ca eu am ciuperci.
Printeaza-ti lista pe care am postat-o mai devreme (multumesc cui a postat aceasta lista- nu am retinut cine a pus-o) si o sa-ti fie mai usor.
Elly
Astept, astept si iar astept .....

alinabojuc spune:
de dimi nu am mancat nimic pana acum momentan ma delectez cu o varza si ardei. vai sa nu mint. am mancat pe la 1 o nuca
monica eu am mai zis ca e greu cu dieta daca muncim. la noi cele care suntem acasa cu copii e mai usor. ai timp si sa stai sa rumegi ce mananci in urmatoarele zile
asa cand ajungi acasa nici nu stii pe ce sa pui mana.
monica cus-cus e cus-cus. se gaseste la supermarket de obicei la cutie. asa tin minte. noi ziceam cus-cus la pastele alea mici mici bilute da alea-s paste nu cus-cus.
hai fetelor spor
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg

Bratu Monica spune:
Multumesc pentru raspunsuri fetelor.eu acum am ajuns acasa,mai devreme ce-i drept dar sunt praf!
Ma lamuriti si pe mine va rog cum e cu mamaliga cu ceapa\?multumesc Anca pentru cus-cus,am sa incerc si eu.

adrianafedorca spune:
monica bine ai revenit, ma bucur ca ai gasit puterea sa te apuci din nou
mamaliga cu ceapa am papat si eu la carbo e super doar sa nu afceti multa mamaliga ca sunteti tentate s-o mancati toata
eu am pregatit ceapa ca pt fasole, se caleste in putin ulei, care eventual il scurgeti bine bine dupa , se adauga bulion, pasta de tomate , ce aveti in casa si se pune peste mamaliga...iese bunatate..deja imi ploua in gura
cus cus e din grau, il gasesti la supermarchet la raionul cu paste sau langa orez...eu il foloseam la supa de pui cu galuste, iese super pufoase , o sa incerc sa fac si o reteta din cartea rina , sigur iese bun
hmm pizza nu recomand...am facut eu odata si am zis ca pap doar 2 feliute si am halit-o toata...tava...concluzie...am scos-o din meniu
eu mi-am cam facut meniul pt tpoate zilele si manac mereu aceleasi ucruri
proteine: pulpe la cuptor cu salata verde sau lactate...dar mai rar ca prefer sa am si eu o zi s ama satur sau peste la gratar e obicei pastrav
la amidonuri: fasole batuta sua iahnie sau mazare
la carbo: mamaliga cu ceapa sau paste cu sos de rosii
la vitamine: fructe la greu
si nelipsita bicicleta , cate 40-60 min /zi...nu chiar in fiecare zi
cam asta pap eu...nu-mi mai bat capul cu altceva
azi am calcat in strachini...n-am avut ce face si am facut gogosele si am halit si eu vreo 4, erau mic e drept...dar nu erau in meniu...sa-mi fie rusine, pana la Paste nu mai pupa nimic dulce baietii mei, ei sunt de vina si atunci fac doar Pasca si cozonac
va pup si spor la slabit si la cat mai putine abateri
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

bunicutza81 spune:
Buna fetelor si multe martisoare din suflet!
Eu deocamdata stagnez la 72kg, dar sunt decisa sa continui, pentru ca ma simt foarte bine la greutatea la care am ajuns acum. Si eu am incalcat regimul in ultimul timp si m-am simtit rau, am facut crize de gastrita (pe care nu le-am mai avut atunci cand am tinut regimul cum trebuie) si am ajuns la concluzia ca e OBLIGATORIU sa mananci la orele care trebuie fara sa faci foame, ca e mai rau. De asemenea, nu am mai apucat sa beau apa suficienta si ma simt deshidratata rau.
Asa ca de azi am reintrat in normal.
Maine am zi de vitamine si nici nu ma gandesc sa imi prepar ceva: am sa car dupa mine mere, banane, portocale si niste nuci, sa mamanc cat imi trebuie.
De multe ori nu apuc nici eu sa imi fac de mancare, asa ca imi mai cumpar de la o cantina din apropiere cate ceva: o pulpa cu salata de varza, piure sau salata orientala de post cu salata de varza (maxim 5 ron portia). Mai greu e in ziua de carbo, pentru ca nu prea gasesc paste "chele" pe nicaieri. Azi am avut zi de carbo si am facut paste cu gogosari in bulion, ca altceva nu am avut.
Oricum, mult curaj si perseverenta, chiar daca vi se pare plictisitor: mancarea nu e atat de importanta in ecuatia vietii noastre, deci ne putem ocupa mintea cu lucruri care ne pot da la fel de multa satisfactie.
Multi pupici de primavara si spor la slabit!