Dieta Rina(7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Iar am dat-o in bara fetelor!!Azi am avut zi de amidoane si am papat sarmale,dar pe la 5 am bagat 3 felii salam de biscuiti,asa ca nu-mi vine sa vad cantarul.Sper totusi sa nu se vada prea tare la cantar,caci in rest nu prea am avut mari abateri sapt asta.Va doresc spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emi_dia_76 spune:

si eu am dat-o in bara ieri ,daca eram mandra miercuri ca se vede la slabit ,sambata am fost la petrecere si am servit si aperitiv si ciorba de burta si friptura am mancat ca un porc (scroafa )m-am retinut de la mici dar ce folos . azi sunt la vitamine cred ca compensez numai varza si ceai .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna fetele
ma bag si eu de azi la dieta
am 79 si visez sa ajung la 65
am mai tinut rina inainte de sarbatori, dar numai 2 sapt si apoi nu am mai reluat, subiectul nu era "fierbinte" si n-am avut cu cine sa ma tin de treaba, noroc ca am intrat pe aici si am vazut cat de harnice sunteti, bravo voua
ce nu am inteles bine e la cat timp e cantarirea, in carte e parca la o luna, mi se pare prea mult
multumesc inca o data fetelor care mi-au trimis cartile
asadar sunt la proteine, am baut fresh de grepfruit si portocale, apoi mai tarziu o banana si o mana de samburi de migdale si cafeaua
pt. dupa-amiaza fac gratar din piept de pui cu salata de varza

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
Raport: 61,3 kg
am reusit sa deblochez 62-ul unde ramasesem intepenita de vreo 2 saptamani
mai ma 1,7 kg si ating primul target dupa care ma mai gandesc daca sa mai tin rina sau nu...m-am cam plictisit sincera sa fiu
in orice caz la mine a functionat destul e bine chiar daca am avut o gramada de abateri

eu azi sunt la amidonuri o sa pap fasolica batuta cu ceapa

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

Neata fetelor,
Va trimit martisoare si pupici
A venit primavara!!!!!!!!

Acum la raport: 63 kg (fix 4 kg intr-o luna cu muuuuulte abateri)
Urmatorul targhet:60 peste o luna
In week-end am mancat aiurea, nu am tinut rina si vreau sa spun ca m-am simtit rau(greata, balonare...). Eu ma bucur ca organismul nu ma mai lasa sa mananc dezordonat, sper sa ma asculte si creierul

Bine ai venit [b][simona/b], cantarirea este in fiecare luni.
Te pupam si spor la slabit

start 27.01cu 67kg...65...64...65..63,5...targhet 57kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Buna dimineata fetelor!Raportez STAGNARE,deci tot 80.Bine macar ca nu m-am mai ingrasat.Nu am avut prea multe abateri sapt trecuta,dar poate am mancat un pic prea mult,sau poate ca acum voi da mai greu jos?!Cred ca ar trebui mai multa miscare ca nu prea fac,doar cand si cand.Oricum merg inca mai departe.va daruiesc multe, multe martisoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

buna dimineata martisoare la toate doamnele si domnisoarele.
am 73.1 kg. la cat mai multe jos. ieri am dat-o in bara si eu cu o branzoaica micuta. noroc ca erau mai multe dimensiuni si am avut de unde alege
azi la carbo cred ca imi fac niste clatite din faina de secara si le ung cu gem dietetic. am mai facut clatite de astea din secara doar cu apa, sare si un strop de zahar, putin bicarbonat sau praf de copt si au iesit bune. nu ca cele cu oua si lapte dar totusi sunt bune. diseara cred ca tot clatite si cioco
adriana sa nu ne parasesti
corina sa stii ca si eu dupa branzoaica de ieri nu m-am simtit minunat.
simona bine ai venit si spor la treaba
o zi minunata

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Azi am vitamine si pentru raport 84,6
Am actualizat listuta si bun venit pentru Simona

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

La multi ani fetele- o primavara frumoasa va doaresc - si bineinteles, cat mai putine kg.

Raport : 74 kg.
- am cam stagnat - oricum ma simt mai slaba- e un lucru bun.

Am calcat si eu stramb rau de tot- am papat o ciocolata- Nu 4 bucatele - ci una mareeee heidi cu alune
Nu am mai putut s ama opresc- vroiam sa ma opresc dar mainile mele tot indesau cioco....- nu ma ascultau deloc- iar papilele mele erau in al 9-lea cer. .

Trebuie sa fiu mai drastica- dar nu stiu cada pot- azi iar am primit 3 ciocolate (una amara)... ce m-as infige ..

Sport nu prea- diseara trebuie sa ma "joc" putin cu bicic.- o fi obosit si ea sa stea pe post de suport pentru maimutoi si cosuletze...

Asa ca merg mai depart- au trecut doua sapt. vor mai trece inca 2 luni jumatate .
La mine primele 3 zile sunt mai grele- daca trec e ok- dar mai scap si pap dulce .

Azi - proteine
Dimineata- suculetul de 1grapefruit, 1portocala si 1lamaie.
- la 10- 2 grapefruit
- la 12 - 2 mere
- la 14.00- 2 oua fierte
- la 16.00- 1 ou fiert
- la 18.00- 1 ou fiert

Nu mai am chef de carne.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_me
Am calcat si eu stramb rau de tot- am papat o ciocolata- Nu 4 bucatele - ci una mareeee heidi cu alune
Nu am mai putut s ama opresc- vroiam sa ma opresc dar mainile mele tot indesau cioco....- nu ma ascultau deloc- iar papilele mele erau in al 9-lea cer. .

elly meriti of of arunca ciocolata la gunoi, da-o la dusmani
as merita si eu la fel pentru branzoaica de ieri
capul sus si mergem inainte. dar nu mai calcam pe alaturi mai fetelor. hai ca se poate.
un martisor pentru voi http://www.flickr.com/photos/22219026@N04/4397844674/

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg

Mergi la inceput