Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

michelle poza e de la 16 sap Abea astept luni sa intru in a 18 -a saptamana Burtica mea ia proportii parca in fiecare zi. Toata lumea ma intreaba daca sigur nu sunt gemeni

Si daca tot vorbiti de gratare mie imi place tare mult canea facuta la gratar...Acasa orice i-ai face nu iese asa de buna fripturica....

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

buburuzelor, cred ca nu s/au aliniat planetele cum trebuie... si pe mine ma doare burtica. de 2-3 zile s/a intarit, sunt balonata, ma dor sanuleti, sunt cu popoul in sus (imi vine mintea la cap daca stau cu el in sus?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va pupicesc, e deja duminica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Semnez condica trubadurilor.
Ce pui de morosan frumos am vazut, frumoooooooos, sa-ti traiasca! Oricum, acuma e tot frumos, dar e gagiu

Racusor, felicitari! Primul tort, am facut diplomat de revelion, numai ca eu nu-l ornez cu frisca, nu sufar prajiturile ornate cu frisca. Daca sotului tau ii place asa de mult, lasa-l sa pape, dar sa ne spui daca i s-a facut rau. Al meu gusta 2 linguri de orice-i dulce si gata!, e suficient, asa ca eu ma "sacrific", eu duc greul, eu fac, eu mananc

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cat despre party, multumesc pt sustinere!
Dar am ajuns la 10 si un sfert si acum sunt in patut demachiata, dusata. Atmosfera era super, era un bar cu karaoke, dar nu aveam masca de gaz ca sa respir, era un fum... 90% din cei de acolo erau fumatori (cel putin)si am inceput sa turesc, si decat sa-l zgudui pe bila, mai bine am zis ca stau in patut. Sotul l-am lasat la destrabalare, sa se mai bucure oleaca.
Acum mai bag un joc, un tv si .
Pe maine!

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ANDREEA ,e SUPERB puiul tau de morosan!! frumos foc !!!

14+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katerinaa spune:

Salutare burtici,

Eu m-am inscris la odiseea de septembrie, insa cred ca voi naste in august si de aceea m-am gandit sa va scriu.
Am acum 12 saptamani si 4 zile si tocmai ieri am iesit din spital. Am fost internata pentru ca am facut ceva efort si am avut o scurgere ciudata. M-au bagat la tratament cu utrogestan si no spa; au incercat sa-mi dea si diazepam dar nu am vrut sa-l iau;
La un moment dat a inceput sa ma doara capul in spatele ochiului drept (o noapte si o zi) si i-am zis asitentei care a chemat doctora de garda si care mi-a zis ca m-am plimbat prea mult pe coluar si m-a tras curentul si sa iau un algocalmin. Foarte ciudat cum s-a descotorosit de problema, insa pe mine in continuare ma durea capul si nici gand sa iau algocalmin; M-au trimis la ORL - unde dupa consult mi-a zis doctora ca e de la dozarile hormonale...Doctorul meu a vazut rezultatul si mi-a zis ca trebuie sa-mi fac un control amanuntit la ochi...pe mine nu ma dureau ochii - citisem toata ziua fara probleme;
Apoi la ecograf au vazut ca placenta mea e pozitionata pe peretele inferior al uterului si are zone in care e desprinsa; astfel a fost justificata scurgerea din ziua internarii;
Am plecat din spital si ma ingrozesc ca trebuie sa ma duc din nou cand voi naste...sper sa fie totul bine, si sa se ridice placenta ca sa pot naste natural.

Acum nu ma mai doare capul, stau linistita si nu mai fac efort si se pare ca totul revine la normal...

Imi place mult sa va citesc; va pupic si va doesc multa sanatate.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna dimineata burtici frumusele,

Eu am dat scularea, sotul doaaaarrmmee ....cred ca i-a cazut totusi bine sfertul de tort mancat aseara

Katerina, bine ai venit! Sarcina usoara si la termen! Dar la ce spital ai fost? Daca nu esti multumita, gandeste-te serios la a schimba doctorul / spitalul...Multa sanatate!

Am vazut ca esti din Piatra Neamt / Bucuresti...asa si eu

Alina asa fac si eu...daca e merg pe undeva putin si apoi trimit sotul singur....dar e bine ca ai iesit si tu putin

ieri a fost asa frumos afara...si azi bate un vant hmm....cand o veni primavara frumoasa, cu ghiocei, lalele si soare?

duminica minunata sa aveti!!!

Bulina 20+

Mergi la inceput

Si...pentru ca tot am dat trezirea..

azi aveti la micul dejun (servit la pat) cu lapte, croissante caldute....si ca desert o felie de toooorrtt...

si un pic de vin ca azi dam de baut!!

Bulina 20+

Mergi la inceput

yaamii...a iesit soarele si azi

Bulina 20+

Mergi la inceput