Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 21

maya71 spune:
Neata...!!!!
Racusor esti prima deci trebuie sa faci minuta zilei de ieri... glumesc, azi sunteti sarbatoriti asa ca 'Sus paharul, multa sanatate si multe zile fericite in viata voastra...360/360/multi ani... adica toate'

maya71 spune:
Katy, esti pe/aici? Bine ai venit!
Durerea din spatele ochiului nu poate sa fie si de la stress.ul (oroarea)spitalului? Mai ales ca acum cand esti acasa nu mai ai nimic, asa ca nu te ingrijora dar e bine sa urmaresti putin...

racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya71 Neata...!!!! Racusor esti prima deci trebuie sa faci minuta zilei de ieri... glumesc, azi sunteti sarbatoriti asa ca 'Sus paharul, multa sanatate si multe zile fericite in viata voastra...360/360/multi ani... adica toate' ![]() ![]() ucenic(aspirant) burtica ![]() |
mercic!

P.S. minuta....la ce? ca numai eu am vorbit

Bulina

paula_m spune:
Buna dimineata!!!!!!!!!!
Racusor, aniversare frumoasa, La Multi Ani!!!.
Si felicitari pentru tort...
Paula, 18+ cu

paula_m spune:
Katy, bine ai venit!!!
Si eu am fost internata si mi-au administrat algocalmin si diazepam injectabil si mi-au zis ca am placenta f jos... si cand am fost la dr meu mi-a zis ca sunt f bine si sa nu-mi fac nicio pb...Am ajuns la concluzia ca toate spitalele astea de stat tb sa-si schimbe urgent aparatura ca nu mai sunt bune de nimic...
Paula, 18+ cu

ramo1901 spune:
buna dimineata si de la mine.....
Racusor va doresc aniversare fericita, si multe,multe altele la fel de frumoase si sa va iubiti mult.
bun venit katy,multa sanatate si stai linistita acum.si eu am trecut prin asta si m-a ajutat repausul la pat,plus medicatia. si a trecut cu bine.
burtici sa aveti o zi buna si sa va odihniti ca tare multe ati mai facut ieri,harnicutelor,
Ramona 15+ ....cu o scumpica de

mamimihaela spune:
Bine v- am gasit fetelor! Sunt insarcinata in saptamana a 15-a, UM 12.11.2009, DPN 19.08.2010,,Dr.Oprescu Dana( Polizu ). Sunt bucuroasa sa fiu alaturi de voi, am gasit multe sfaturi pe aici si sper sa ajut si eu cu cate ceva cand voi capata mai multa experienta.
Sarcini usoare!
Pupici pentru toate burticile cu delfinasi.