Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Stiti ce am facut eu toata noaptea in somn... v/am spus povesti, pe bune. Una dintre ele a fost aventura a doua boabe, una de piper iar cealalta de ienupar care erau prietene nedespartite...trebuie sa o scriu undeva ca tare frumoasa este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata burtici

Dar voi nu dormiti? Eu pic la 11-11,30. La 7-7,30 sunt in picioare in fiecare zi. Va pup dulce pe toate toate. Un week-end cat mai reusit.

20+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici!

Sa aveti o zi cu spor in toate, care la gatit, care la curatenie.

Baby, eu iau 4 utro pe zi si prog injectabil pana in sapt 20, dupa care am sa continui cu 2 utro pe zi... pana cand mi-o spune sa nu mai iau nik. Probabil ca o sa scad gradat, dar oricum, ideea e ca multe mamici iau asa, pana aproape de luna 6 cu injectabil, si pana in luna 7 utro, sau cum spunea Shery, pana la sf. lunii 7. Ce sa-i faci... bun ca se poate face ceva.
Noi sa fim sanatoase!

Shery, da di ci betoneaza colul utrogestanul asta urat? Habar n-aveam de nimic de genul asta.. afecteaza banuiesc la nastere naturala, la dilataie, nu?

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

bumblebee, multumesc de incurajari pentru partea cu gatitul
De cantarit ma cantaresc intr-adevar dimineata, o sa mai incerc doar sa ma lupt cu constipatia, ca si ea cred ca e de vina in toate neplacerile astea.
Alt remediu decat prune, iaurturi, fibre, nuci, apa pe stomacul gol mai stie cineva??

va pup pe toate si va doresc un w/end placut

20 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Stiti ce am facut eu toata noaptea in somn... v/am spus povesti, pe bune. Una dintre ele a fost aventura a doua boabe, una de piper iar cealalta de ienupar care erau prietene nedespartite...trebuie sa o scriu undeva ca tare frumoasa este...

ucenic(aspirant) burtica

Pai sa ne dai si noua sa citim cand termini, ca suna tare dragut.

Eu azi-noapte am visat nasteri in direct. Visul a debutat total diferit, eram undeva la o pensiune cu sotul si niste prieteni, intr-o sala mare cu bagaje multe. Deodata, bagajele ne-au fost date la o parte, spatiul s-a eliberat si au inceput sa apara mese de nastere, mamici intinse pe ele, capete de bebei care incepeau sa apara, maini care scoteau bebelusii...tot tacamul, ce mai. Iar noi cu ochii cat cepele. A fost ciudat, dar cel putin nu a fost unul din acele vise din care te trezesti speriat.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am o intrebare. Stiu ca pestele e un aliment interzis, dar ma gandeam ca poate doar in trimestrul I.. Mi-e asa pofta de peste, desi niciodata nu m-am omorat dupa peste. Oare pot sa ma incumet sa mananc ? Ce ziceti?Sau mai bine ma apuc sa caut alte retete...

Paula, 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata burtici!

Vad ca toata lumea e pusa pe treaba. Si eu mi-am propus sa fac o supa de pui cu taitei de casa, dupa care la plimbare prin herastrau. Ar fi pacat sa stau in casa pe o vreme asa frumoasa.

Paula, pestele nu e interzis in totalitate. Din cat estiu eu, pestele la conserva nu e bun de papa, pestele oceanic si fructele de mare (ar contine mercur). Pestele bastinas e numai bun de mancat, binenteles bine pregatit, adica musai tratat termic. Pofta buna!

Va pe burtici si o zi minunata si insorita

Cris 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

buna dimineata si de la mine...

offff.....numai despre mancare vorbiti.eu nu sunt pofticioasa dar trebuie sa recunosc ca in fata voastra ma predau.azi neaparat trebuie sa fac niste papanasi.
sa nu uit,azi merg la un targ de nunti,sper sa gasesc ceva interesant,macar invitatiile(stiti ca noi facem 2 in 1)......si poate ma incumet sa probez si o rochita ,doua, dar asta numai de gura sora-mii, ca oricum nu stiu cum o sa arat dupa nastere si nu are rost sa imi fac sperante..

va doresc o zi placuta si multa odihna....
revin mai tarziu cu vesti....

Ramona 15+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Racusor mult succes cu tortul. Petrecere frumoasa!

Aaa, si am crescut un pic. Azi implinim 20 de saptamani.

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

M-a luat gura pe dinainte.

Am implinit 19!!!! Neuronul de gravi.

Cris 19+ cu

Mergi la inceput