Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Katalina,tu arati super cu baieti asa mari !! care iti seamana,sunt niste frumosi si ochiosi !

Maya-acum mi-am amintit,ca ai spus iar,ca erai cu alpinismul si pasiuni din astea mai masculine...in momentul in care ti-am vazut pozele,am uitat complet aspectul asta descris de tine!!! ca esti atat de feminina,atat de FEMEIE incat nu as fi crezut ca ai asa pasiuni.nu ca ar trebui sa arati intr-un fel anume,doar ca esti mult mult FEMEIE !emani feminitate multa.INSA se vede ca esti puternica in aspectul ..mai mult fizic ! dar si vulnerabila,pe undeva...in privire.

14+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Da, am terminat Liceul de Arte......cat despre frate, desi eu am iesit prima n-am luat ce-i mai frumos de la parinti, el a iesit cu ochii albastri, corp frumos si par ondulat.....eu exact invers
Desi nu cred in zodii toti barbatii din viata mea sunt raci: sotu, fratele, tata, bunicul si inca 3 prieteni buni, sa fie oare coincidenta????
Daca ma chinuiam mai mult iesea si baiatu rac, asa o sa fie leut

nu e coincidenta,e o trasatura comuna a lor,poate acum nu o vezi ,ceva comun care te atrage pe tine,subconstient,si care probabil au racii mai accentuat ,te atrag defapt cei care au ceva comun cu tatal si bunicul tau.e normal la fete.In plus,e posibil sa descoperi ca ai ascendentul in rac,si ar explica mai multe,chiar daca nu crezi

cat despre bebe rac sau leu...eeei,niciodata nu se stie,nuuuuu???
sau ar fi prematur?daca nu e prematur(nu am facut calculul),poate chiar ai toti barbatii din viata ta raci!!

cat despre ce zici tu,comparatia cu fratele,eu ti-am mai zis odata ,cred sau doar am gandit,cand amvazut mai de mult pozele,ca semeni cu o actrita care imi scapa...ai o figura de cinema.

14+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata !!! Azi sunt eu prima asa ca fac eu si astept sa va treziti, dar nu va grabiti, ca e week-end.
Eu deja am fost cu cainele afara, si acum mananc si ma apuc de curatenie si astept sa va treziti...
Week-end placut va doresc tuturor!!!!!!!!!!!!!
Am schimbat si semnatura

Paula, 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata !!! Azi sunt eu prima asa ca fac eu si astept sa va treziti, dar nu va grabiti, ca e week-end.
Eu deja am fost cu cainele afara, si acum mananc si ma apuc de curatenie si astept sa va treziti...
Week-end placut va doresc tuturor!!!!!!!!!!!!!
Am schimbat si semnatura

Paula, 18+ cu

Nu se poate, eu care credeam ca o sa fiu prima sa va urez BUNA DIMINEATA!
Paula, ai fost cea mai harnicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna dimineata! Si eu la cafea. Sunt treaza de pe la 4 si jumatate si bantui prin casa de atunci.
Trebuie sa jung la birou sa expediez niste marfa si n-am nici un chef. Dupa asta, program de administrative.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 19+

Mergi la inceput

Weekend cu soare tuturor!

Vine doi! 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata si de la mine...de la vreo 6 jumate am facut ochi...desi aseara am adormit pe la 12 jumate :(

sunt cam obosita...dar e weekend totusi...

ma chinui cu gatitul sper sa imi iasa ca nu arata prea bine ce fac eu aici

va spun maine daca am mancat cu lingurita sau cu furculita

o zi minunata

Bulina 20+

Mergi la inceput

racusor, te-ai apucat de tort?

Vine doi! 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arissa

racusor, te-ai apucat de tort?

Vine doi! 19+

La Racusor sunt 'torturi' se pare...
Te racusor, uite si soarele a iesit sa/ti ureze insanatosire cat mai repejor.

Mergi la inceput

Scuze... am citit 'gatul' in loc de gatit... hahahah, ce haios...

Mergi la inceput