Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
bumblebee spune:
Katalina, multumim din suflet. Sotul meu a ales fustita finutei, mini-jup, daca era dupa el ii lua costumatie de piele. Cand ii luam din par poate facem rost de un constum SM
Alina 16+ cu
gargarita
ochidut spune:
Doamnelor, sa nu va fie cu suparare, dar m-ati inebunit cu discutiile voastre despre mancare
Sunt tare tare trista pentru ca:
1. eu si gatitul nu suntem prietene prea bune, iar voi ma ingrijorati ca nu o sa fiu o mamica buna din pct. asta de vedere
2. imi faceti niste pofte incredibile!!!!!! iar eu si nemancand nimic ma ingras groaznic!!!
Ultima veste pe "frontul de lupta" al kg si al mancarii: desi nu am mancat nimic gatit/sosuri/chestii interzise/paine/doar fructe seara ieri m-am cantarit si imi arata cu 1 kg mai mult decat saptamana trecuta. Intr-adevar 2 zile la rand, a fost ziua unor colegi si am mancat cate o prajitura. Azi dimineata m-am cantarit si arata cu 2 kg mai mult decat ieri?????? Sotul nici nu ma credea..... Cum e posibil asa ceva???? Daca are oricine o explicatie va rog, ca o iau razna
20 + cu
cristina97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Eu fac checul asa: 6 oua 1 cana faina 1 cana zahar 1 plic zahar vanilat sau esente 1 lingura cacao doua manute de nuca data cateva minute la cuptor separ ouale, albusurile batute spuma, dupa care adaug zaharul treptat, in timpul asta amestecand (cu mixerul). Dupa ce s-a batut bine albusul cu zaharul, se adauga galbenusurile batute cu un praf de sare, esente (eventual portocala sau lamaie rasa).. se amesteca... si adaugam si faina in ploaie... amestecam si e gata compozitia. Intr-o tava tapetata se puna cam 3/4 din compozite, restul compozitiei se amesteca cu lingura de cacao si se toarna deasupra celeilalte compozitii, amestecand usor cu o furculita cam pana la jumate de adancime. Se da la cuptor, dupa 5 minute se pune nuca prajita deasupra. Asa face mama mea de cand sunt eu mititica. La prajitura mea cu visine fac aproape la fel, numai ca nu pun cacao si dupa 5 minute pun visinele, se pot pune si piersici din compot, am mancat la cineva si cu struguri, ce sa mai, fiecare cu ce-l taie capul. Nu spun cat se tine la cuptor, ca al meu arde tot. Dar intre 30-45 minute. Papanasii eu ii fac prajiti. branza, oua, pesmet duin ochi si facuti in baie de ulei. Dup-aia ii pun pe servete groase de hartie ca sa traga din uleiul din papanasi. Alina 16+ cu gargarita |
aha, stiam eu ca al meu are mai multa faina (la mine 2 cani si la tine una), de aia se tine asa batzos
bumblebee spune:
citat din mesajul lui ochidut Doamnelor, sa nu va fie cu suparare, dar m-ati inebunit cu discutiile voastre despre mancare Sunt tare tare trista pentru ca: 1. eu si gatitul nu suntem prietene prea bune, iar voi ma ingrijorati ca nu o sa fiu o mamica buna din pct. asta de vedere 2. imi faceti niste pofte incredibile!!!!!! iar eu si nemancand nimic ma ingras groaznic!!! Ultima veste pe "frontul de lupta" al kg si al mancarii: desi nu am mancat nimic gatit/sosuri/chestii interzise/paine/doar fructe seara ieri m-am cantarit si imi arata cu 1 kg mai mult decat saptamana trecuta. Intr-adevar 2 zile la rand, a fost ziua unor colegi si am mancat cate o prajitura. Azi dimineata m-am cantarit si arata cu 2 kg mai mult decat ieri?????? Sotul nici nu ma credea..... Cum e posibil asa ceva???? Daca are oricine o explicatie va rog, ca o iau razna 20 + cu |
Ai sa fii cea mai buna mamica pt bebita ta, DD ti-a daruit-o tie ca tu stii tot ce e mai bine pt ea, asa ca, stai linistita, toate mamele se descurca atunci cand vine vorba de papa pt bebeii lor. Ca de obicei, in viata, e mai greu pt noi decat pt cei dragi.
Dup-aia, nu te mai urca atata pe cantar!! O data pe saptamana este de ajuns. Atunci cand te cantaresti, sa fie dimineata si tu la nud si dupa ce mergi la baie. Tranzitul nostru oricum e f lenes acum, plus multe multe gaze, asa ca, nu te alarma, e bine ca eviti porcarioarele, asta e cel mai bun lucru pe care-l poti face, sa nu te ingrasi inutil, in rest, ai sa te faci dupa ce vine bb..
Asa ca, te rog, nu te mai impacienta, atata timp cat tu esti constiincioasa, mai lasa si tu in voia sortii... ca mai au de venit cateva kg.
Alina 16+ cu
gargarita
katalina spune:
Crissy-am admirat pictura de pe pereti a scumpei voastre cu ochi albastri.Exact aceeasi tunsoare am avut-o si eu toata copilaria.Acum imi place de mor.
Maya, esti actrita cumva? La teatrul de papusi?
Esti superba.Inca o dovada ca femeile infloresc si sunt mai frumoase spre 35/40 ani.Bubu nu e prietenos?
Baby78, superba privelistea de sus,si orasul, unde e?
Aelita, Sofia e o dulceata in acea rochita alba.Vreau si eu..o fetita, si tu arati atit de bine dupa 2 copii,mmmmm.
Inca mai am de vazut albume, tare frumoase sunteti toate.
Merg ,caci ma cheama copilul cel mic sa facem o cursa de masini.Dupa care voi mai vedea 1-2 episoade din Anatomia lui Grey(pe net exista un site cu toate filmele mai noi sau mai vechi-GRATIS).
Va urez o seara frumoasa si un week-end linistit.
Catalina 14+
katalina spune:
Scriu rar,dar si cind scriu
Inca ceva trebuie sa va arat si plec:
Pentru ca vine week-endul, si se preconizeaza a fi urit si vom sta in casa, faceti-va timp si intrati pe aceasta pagina web :
www.peicipecolo.com
Este ceva "amazing", o poveste , o aventura a unei familii cu trei copii care au facut inconjurul lumii cu rulota(e posibil sa stiti deja de ei).Pe mine m-au uimit.
Va pup si noapte buna.
Catalina 14+
baby78 spune:
citat din mesajul lui katalina [ Baby78, superba privelistea de sus,si orasul, unde e? Hmm In vara in luna august am facut un mini concediu in Cluj Sighisoara ...Ne-a placut atat de mult pe acolo incat ne-am propus sa mai mergem prin acele locuri. Sa ma treceti si pe mine in listuta cu ca am inteles ca in luna august predomina , Mai echilibram balanta. Vreau si eu noua parola de la contul comun caci incerc cu cea veche si nu merge... Multumesc 16+ Catalina 14+ |
Sheritra spune:
citat din mesajul lui lalala13 acum, care din voi au probleme cu masuratorile la artere uterine( acele ir-uri)? ca mie mi-a gasit o valoare mai mare si sunt curioasa la voi care au fost valorile... |
Da si tu valorile, ce inseamna cam mare? La varsta ta de sarcina nu exista cam mare, la prima morfofetala conteaza IR-urile.
Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
baby78 spune:
Sunt tare dezamagita caci in ultimul timp tot mai multe fete pierd sarcinile. Ati vazut ca si Deea sotia lui Dinu Maxer a pierdut sarcina? S-a oprit din evolutie la 8 saptamani cand ei anuntau la toate posturile cat de fericiti sunt ca vor deveni parinti... Iar ea e atat de tanara ..are 20 de ani. Oare ce se intampla de se pierd atatea sarcini?....
Azi m-am enervat la servici ca o colega imi povestea ca e insarcinata in 8 saptamani si ca a plans cateva zile cand a aflat ....A plans de suparare ca apare bebe pe criza asta.... In conditiile in care ea are 30 de ani si sotul are un serviciu bun ea se plange..iar niste prieteni dragi de ai mei se chinuie de 2 ani sa aibe un copil si nu reusesc..Imi venea sa ii crap capul...
16+