Pepenasi de iulie - august 2008 (174)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
MIKYCRIS spune:
Iriss27 frumos!
Ai fost tare cu poza aia unde atarna chilotzii la balcon
La un moment dat am vazut 2 gagicutze in poze- care esti tu?
_
MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA
Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
katalyna spune:
buna fetele!
va multumim mult pt mesajele de sub poze da mi-e drag sa-i fac coditze
gini, imi pare rau ca ati trecut prin asta. si noi am trecut, insa nu chiar asa rau. de fapt cand am ajuns noi la spital ioana nu avea decat 4 scune pe zi si nu vomitase deloc, ne-am internat ca am vrut eu, ca dr care era de garda (singura care m-a dezamagit de la budimex si nu am fost de putine ori) ma trimitea acasa si sa-i dau regim iar ioana nu bause decat 200 ml de lapte in ziua aia si era noapte. era deshidratata mititica si au tinut-o pe perfuzii 2 nopti si o zi. cand am ajuns cu ea pe etaj a mai vazut-o o dr si cand a consultat-o si in gat i s-a lipit spatula de limba. bine ca nu m-am luat dupa dr de la cam de garda si am cerut internare (de obicei fug de spitale, dar cand e grav, asta e).
multa sanatate puiului!
iriss, foarte frumoase pozele!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
flo1980 spune:
Mda....fi'miu a intarziat ieri la birou asa ca azi s-a trezit la 6 si 10 min
Si-a baut lapticul si acum se uita la bebe tv ma'sa ce sa faca?
Sa pun de nu? ca nu se mai vede Ene pe la gene
_ Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Didi si eu am avut zambila in ghiveci care s-a uscat, desi am udat-o si dupa ofilire.
La cele de curte le poti scoate bulbii si se pastreaza in cutii, in pivnite sau intr-un loc umbros) astea probabil sunt tratate sa reziste doar atat...
Gini imi pare rau ca ati suferit in ultima perioada De unde l-a luat Irina? a intrat in contact cu persoane spitalizate?
Am auzit ca se poate lua de oriunde dar mai des intalnit in spitale, chiar saptamana asta a fost un caz cu o fetita nou-nascuta care a decedat la 6 zile de la nastere...
Sa citim presa
_ Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dr_anca/dr_anca.jpg)
dr_anca spune:
Neata!
Flo multumim de cafea , fiica-mea a lasat-o mai moale cu trezitul adica 7.30-8 ca si noi eram in clubul 6 si ceva dar acum se culca mai tarziu nu la 20 ca alta data.
Eu am ajuns sa va recuperez in week-end ca timpul e din ce in ce mai putin. pentru Irinuca bolnavioara sa se recupereze rapid.
Iriss ce concediu frumos si calduros ai avut.
Ana eu stiu ca mirosul de pipi de motan iese cu lamaie si otet, pisica nu face pipi pe usa (un motan v-a facut "fericirea" asta). Eu de asta am castrat motanul cand avea 4 ani ca incepuse sa se desfaoare prin casa Incearca ambele variante sau doar cu otet macar si vezi daca mai trece "aroma".
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008
ankalaura spune:
FLO - cand patim asa, eu ma culc si ea se uita la teveu. Ca doar nu stau sa o pazesc. Uneori adorm la loc pe canapea in sufragerie si ea sta langa mine, alteori ma duc la mine in pat, ca daca ii trebuie ceva vine ea si cere. In cazurile fericite, e si Eliza prin casa si se descurca ele singure...Iar eu oricum dorm iepureste, deci nu e nici o problema.
Evident, mai ramane solutia celor 3-5 cafele tzapene bagate fierbinti pe gat, de nu mai dormi pana maine...
Sase, vine mama la 12. Ma duc sa ma imbrac sa plec spre gara dupa ea... Deja e in aer iz de certuri....
Talciocul meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcoca/mcoca.jpg)
mcoca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura FLO - cand patim asa, eu ma culc si ea se uita la teveu. Ca doar nu stau sa o pazesc. Uneori adorm la loc pe canapea in sufragerie si ea sta langa mine, alteori ma duc la mine in pat, ca daca ii trebuie ceva vine ea si cere. In cazurile fericite, e si Eliza prin casa si se descurca ele singure...Iar eu oricum dorm iepureste, deci nu e nici o problema. Evident, mai ramane solutia celor 3-5 cafele tzapene bagate fierbinti pe gat, de nu mai dormi pana maine... |
Ia uite dom'ne, mai sunt parintzi denaturatzi prin preajma
![](radtare.gif)
Vicky si Printzesone
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcoca/mcoca.jpg)
mcoca spune:
Gini, Mona, multa sanatate puilor!
Gini, asa am zis si eu cand a fact gastro : mai bine faceam vaccinu ... La al doilea sigur il fac.
Vicky si Printzesone
flo1980 spune:
citat din mesajul lui mcoca Ia uite dom'ne, mai sunt parintzi denaturatzi prin preajma ![]() Vicky si Printzesone |
Asa face si al meu, isi continua somnul, eu insa nu mai pot adormi
![](bang.gif)
Dar we asta nu a fost acasa, asa ca tot pe mine capra..
_
![](treintje.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_a/ana_a.jpg)
ana_a spune:
citat din mesajul lui dr_anca Neata! Ana eu stiu ca mirosul de pipi de motan iese cu lamaie si otet, pisica nu face pipi pe usa (un motan v-a facut "fericirea" asta). Eu de asta am castrat motanul cand avea 4 ani ca incepuse sa se desfaoare prin casa ![]() ![]() Nasterea unui zambet Mamica de ![]() iulie 2008 |
mersi de ideea cu otetul! Cum de nu-mi trecuse prin cap?? O sa incerc azi sa dau cu otet, dupa ce ieri am bagat clor de 2 ori, vineri de 3 ori...indata se dizolva betonul de pe scari
![](icon_smile_big.gif)
Azi din fericire nu am vazut pipi pe scari dimineatza cand am fost la biserica era liniste, cand m-am intors...idem. Poate si-a gasit alt loc motanul ...
O fi vazut ca pisica noastra este neinteresata de mirosul lui...hm....
Iriss, superbe pozele! Le-am vazut aproape pe toate, sunteti frumosi si veseli!Se vede ca v-ati simtit bine.
Stefan de 2 zile a gasit costumul de pastor care la avut la Craciun si acum nu se mai dezbraca de el
![](icon_smile_big.gif)
Matei rasfoieste niste carti, vai cata rabdare poate sa aiba!!Ii plac teribil de mult...toata ziua se uita in carti.
O dupamasa placuta tuturor! Sa auzim numai de bine!
proud mummy