Pepenasi de iulie - august 2008 (174)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Didi81 poate ii mai iese vreun dinte ceva!
fata sa ii treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

MIKY, . Nu prea are ce sa ii mai iasa, ca deja are 8 incisivi, 4 canini si 4 masele. Bine ar mai fi inca 4 masele, dar cred ca e cam devreme sa ii iasa acum, nu? Si oricum, ea nu a facut niciodata febra sau deranjament la stomac de la dinti, a facut ceva febra doar la vaccinul ror si asta-toamna de la un rosu in gat... .

Tocmai a mancat destul de mult orez fiert fara nimic altceva si acum alearga dintr-un capat in altul al casei de zici ca e bagata in priza

Sa va zic, ieri seara se innecase cand bea apa, si si-a dat singura palme la ceafa

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

didi81 da tu stii mai bine!
E bine k e vioaie!
in cat timp iau iesit caninii?
Unul dupa altul?
Trebuie sa ma astept si eu de la Dilara.

Mergi la inceput

Miky, caninii si maselele i-au iesit cam in acelasi timp , cam in jurul varstei de 1 an si 2-3 luni asa... bine, apoi a durat mai mult pana i-au iesit complet toate maselele, cateva luni, dar atunci au erupt. Caninii i-au iesit am impresia cate 2 simultan si nu a durat mult pana sa iasa complet. Acum nu mai tin minte excat, cred ca in jur de 2-3 saptamani dura tot procesul...

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca iar a facut un mega kaki apos de s-a udat toata . In schimb adora orezul fiert si se pare ca si ceaiul de menta. A baut aproape 2 cani de ceai cu maaare placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Didi, da-i si Smecta di probiotice.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna..

BUJO,DARA,ANA,ARIADNA,KIMMY,,DIDI,LADYMINA..multumesc mult de incurajari!!!

..se joaca cu papusile,coloreaza cu carioci,pune catelul sa bea apa din castornel,ne face si noua ceai si supa si ne da sa manam...si m-am mai linistit. Azi am fost cu ea la sotul meu la serviciu si i-a placut foarte mult..Chiar a si vb. cu colegii lui.
Cand sta pe pat ..nu face nimic...parca ar vrea sa doarma sau rasfoieste cate o carticica...
Eu ma joc zilnic cu ea,dar am lasat-o si singura pentru ca si eu cand eram copil si mergeam la gradi mi-am amintit ca nu imi placea mereu compania copiiilor. Si chiar si mai mare daca mi se parea ca e prea mult zgomot,animatie ma retrageam la un moment dat. Poate ca seamana cu mine...
Noi am mai fost la neurologie cand era mica...ne-au trimis pentru ca li se parea ca sta prea incordata...Acum e foarte bine...nu e incordata deloc.
Oricum va multumesc mult pentru sfaturi...eu in timpul facultatii am facut practica la un moment dat la o sectie cu copii autistisi atat de mult m-a marcat perioada aia...ca aveam numa prostii in cap.
Stiti cum e cand inveti la psihiatrie ai impresia ca si tu ai toate bolile alea...asa am fost eu acum vreo saptamana.Dar Doamne Ajuta ca am reusit sa ma linistesc...

Am uitat sa spun.. LA MULTI ANI ALEX!!!!! sa cresti mare si sanatos! FLO sa iti traiasca baiatul superb !!!!

DIDI..sa nu fie o enteroviroza...si Irina a facut de Craciun...manca bine,bea lichide,dar facea kk moale(o singura data pe zi) si spunea "bica..au"...adica o durea burtica....A tercut repede. Intr-o singura zi a facut febra 38.Sanatate multa!!!!

BIRI..spor la impachetat!!!

ANKA..ce putin timp a mai ramas!!!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Se joaca perfect atunci. Va fi o artista si are nevoie de spatiul ei personal pt a crea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Unu-Sapte-Cinci

Mergi la inceput