Discriminarea copiilor de catre stat!!!!
Raspunsuri - Pagina 19
diana_jors spune:
Citat: |
tu ce tagente ai avut cu politica? curaj...spune. poate incepi ca "nu dezvolt subiectul ca sint ascultata de SPP" |
Daca nu erai asa "spiritual" in a doua fraza poate chiar iti raspuneam mai dezvoltat sa zicem ca am fost in preajma unor politicienti, dintre care pe unii ii apreciez (de exemplu pe Magor, pacat ca a renuntat la politica, sper sa revina), iar pe altii mai putin (de exemplu cineva din conducerea ONRC); interesant ca desi fac(eau) parte din acelasi partid, au viziuni diferite asupra lucrurilor. Si gata cu offtopicul, era doar un raspuns minim la provocarea ta.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
sirimie spune:
Eu am o dilema despre cum s-ar aplica o asemenea lege. Poate parintii azi sint bogati si miine nu mai sint bogati, si pe copiii la vremea cind nu mai primesc alocatie ii prinde saracia. E corect ca nu primesc alocatie o perioada?
Cit despre taxe. Taxele pe salarii sint mari in Romania. La 700 de lei taxele ajung sa fie cit 2 alocatii, dar la 7000 de lei sint mult mai mult - 20 de alocatii. Sistemul de alocatii nu e falimentar tocmai pentru ca alocatia e mica. Atunci de ce sa se schimbe?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Lali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
de ce sa astepti? de ce nu te duci sa te inscrii in PNL/PSD/UDMR/partidul mongolilor si sa te implici...da sa te implici asa cum te zbati aici pe forum. ...sau poate ca vrei sa fac asta yo...,..ca tu nu ai timp si seara esti ocupata. curaj..nu de 30 h de scris pe forum e nevoie..ci de oameni care se implica |
Am fost si eu acolo, in politica si zau daca un om cu minte si posibilitati de a se descurca relativ bine in privat, cinstit si platind impozite are ce cauta acolo.... noi ca familie am ajuns la concluzia asta cand eram chiar acolo, implicati, si am renuntat. Cliseul asta cu nu-ti convine, taci din gura sau implica-te e fumat, zau.
Da' tu esti multumit de ce sa intampla sau esti cumva mare politician si nu stim noi ?
Otiliav spune:
citat din mesajul lui tlaura S-a scris mult la subiectul asta; cel putin de ieri pana azi cam 9 pagini; nu am timp acum sa le citesc pe toate, le-aam citit doar pe ultimele 2; ce am observat? ca cele plecate din tara sunt sustinatoare ale politicii guvernului, cel putin la subiectul aloctie. Am si eu o intrebare: voi primiti alocatia asta de la statul roman? cred ca nu! Atunci cu ce drept va dati cu parerea? Sau ma rog, va puteti da cu parerea, e dreptul vostru; dar nu ne mai faceti pe noi cei care nu sustinem acest demers, din diferite motive, sa ne simtim meschini si lipsiti de orice urma de compasiune fata de cei mai nevoiasi decat noi! Da, stam, sau nu stam in aia 40 de lei! care-i treaba voastra? Laura, mama lui Andrei Poze |
Te inseli cand spui "cred ca nu!". Sunt cazuri si cazuri. Copii celor care au domiciliul stabil in Ro si rezidenta in alta tara pot primi alocatie pana la 7 ani si chiar si mai incolo daca, copilul va merge la scoala in Romania. In anumite situatii copii pot primi alocatii in doua tari UE sau EEA pentru ca unele tari dau alocatii in functie de cetatenie si domiciliul stabil iar alte tari dau alocatii in functie de rezidenta financiara a unuia dintre parinti, adica daca platesti taxe si impozite in tara lor.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Lali spune:
Am si eu o intrebare pentru fetele din strainatate care sustin ca alocatia sa fie acordata dupa venitul parintilor, ca asa e si pe acolo si e corect.
De la ce suma in dolari sau in euro considerati ca venitul unei familii raportat la numarul de membri este mare si nu mai e nevoie de sprijinul statului?
Nu uitati ca venitul mediu net al unei familii din Ro (conform instututului national de statistica ) este 1600 ron x 2 = 3200 ron. Daca familia are 2 copii venitul pe membru de familie este: 3200 impartit la 4 adica exact 800 ron. Adica 200 euro sau 266 usd. Pe luna, pe persoana, MEDIU, adica, statistic sunt muuulti sub medie, o parte la medie si cativa peste.
maraki spune:
citat din mesajul lui tlaura S-a scris mult la subiectul asta; cel putin de ieri pana azi cam 9 pagini; nu am timp acum sa le citesc pe toate, le-aam citit doar pe ultimele 2; ce am observat? ca cele plecate din tara sunt sustinatoare ale politicii guvernului, cel putin la subiectul aloctie. Am si eu o intrebare: voi primiti alocatia asta de la statul roman? cred ca nu! Atunci cu ce drept va dati cu parerea? Sau ma rog, va puteti da cu parerea, e dreptul vostru; dar nu ne mai faceti pe noi cei care nu sustinem acest demers, din diferite motive, sa ne simtim meschini si lipsiti de orice urma de compasiune fata de cei mai nevoiasi decat noi! Da, stam, sau nu stam in aia 40 de lei! care-i treaba voastra? Eu am facut si fac mai multe donatii decat toti banii dati de stat pana acum; si nu numi eu! Cine nu a ajutat macar o data n viata pe cineva mai nevoiasi decat ei? Problema nu e asta, macar sa se duca banii unde ar trebui, dar eu sunt mai mult decat convinsa ca nu asta se va intampla. Haideti sa fim seriosi, chiar credeti ca nu mai pot dormi guvernantii de mila celor ssaraci? Sunteti naivi oameni buni daca asta credeti! Noi nu avem asa ceva in tara! Pe de alta parte, nu toti cei care primesc ajutoare sau vor primi aloatii mai mari pentru copii ii merita. Stiti ca tiganii care au palate la marginea Bucurestiului traiesc din fel de fel de subventii si ajutoare de la stat? Au la porti masini de zeci de mii de euro, lanturi de aur la gat de la fel de multi bani, si totusi primesc ajutoare sociale? (stiu acum o sa ma raporteze cineva la moderatori ca am zis tigani; bine pot fi si chinezi, raportati-ma fiindca le-am spus chinezi, chinezilor)! cata ipocrizie!!!! Laura, mama lui Andrei Poze |
Nu ai de ce sa fi raportata, tiganii adevarati spun singuri ca sant tigani si nu este nicio rusine in asta. Denumirea de rromi mi s-a parut de la inceput o tampenie.
Eu sant pro alocatie pt toti copii
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
tlaura spune:
Oricum, subiectul nu mai e valabil; se pare ca ministrul finantelor a vorbit fara a avea verde de la guvern. Boc e jura ca nu fura... padon, ca nu ia alocatiile de la unii copii si ca nu impoziteaza pensiile sub 1000 lei.
Nu stiu daca au fost doar vorbe aruncate in vant sau chiar s-au discutat aceste subiecte in guvern dar vad ca Boc nu isi asuma chestiile astea.
O sa vedem ce mai urmeaza.
Oare pe forumurile pensionarilor (oare exista asa ceva)? tot asa se cearta si pensionarii?
In parcuri cu siguranta; ieri am trecut prin parcul din fata primariei sect.2, si maaamaaaa, ce inversunati erau unii cu pensii mai mici contra celor cu pensii mai marisoare. Si viceversa!
ca de obicei, doar asta reuseste sa faca basescu cu boc; sa invrajbeasca oamenii.
Asadar, deoarece subiectul nu mai e valabil, cer inchiderea lui; oricum incepea sa se divagheze de la subiect.
Multumesc tuturor celor care si-au dat cu parerea!
sirimie spune:
Am citit undeva ca guvernul Boc incita la lupta de clasa
O multime de masuri sint ca sa se ia de la cei bogati si sa se dea la saraci
Asa au facut si inainte de alegeri, asa fac si acum. Revin. Sper ca cei care i-au votat se bucura.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Guestus spune:
citat din mesajul lui sirimie Eu am o dilema despre cum s-ar aplica o asemenea lege. Poate parintii azi sint bogati si miine nu mai sint bogati, si pe copiii la vremea cind nu mai primesc alocatie ii prinde saracia. E corect ca nu primesc alocatie o perioada? Cit despre taxe. Taxele pe salarii sint mari in Romania. La 700 de lei taxele ajung sa fie cit 2 alocatii, dar la 7000 de lei sint mult mai mult - 20 de alocatii. Sistemul de alocatii nu e falimentar tocmai pentru ca alocatia e mica. Atunci de ce sa se schimbe? Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
sirimie...cind te incadrezi la saraci mergi cu actele si primesti banii...asa ca relax si nu mai cauta sa provoci rascoala de la bobilna.
Guestus spune:
prea multa liniste strica
da au primit de la EU 20 miliarde. Unde sint banii domle? citi o fi luat udrea...citi videanu...citi basescu? ...
tu ce ai auzit sirimie?