Discriminarea copiilor de catre stat!!!!
Raspunsuri - Pagina 18
Andries spune:
Da, ok peste tot sunt reduceri de buget. Peste tot e criza si se taie de unde se poate. Dar macar in SUA sau Germania sau Franta exista o strategie, exista niste oameni competenti pusi unde trebuie, aici bate vantul si constitutia se interpreteaza de Curtea Constitutionala precum zodiacul matinal de Neti Sandu.
Firma la care lucram anul trecut si-a "taiat" niste reprezentante prin alte tari (printre care si Romania) deci mi-am cautat alt contract, firma la care sunt acum taie din bugete de pe unde se poate, peste tot sunt reduceri, se vede cu ochiul liber. Se vede ca ajung in 20 de minute in centru si ca sunt 4 masini la stop... acum 2 ani era ditai coada si-mi lua o ora dimineata, si din 10 masini minim 3 erau suv, acum suvurile au cam disparut.
Dar sa nu cream precedentul de a "taia" pe un criteriu atat de arbitrar ca "avutia" parintilor... si de unde, din alocatii? Ca au incercat acum cateva luni sa impoziteze "averile mari" si a iesit iar o mega circoteca si s-a renuntat. Acum hai sa luam de la copii ca asta e ultima idee pe tava si poate astia nu sar asa de tare in sus, ca e suma mica, dar se-aduna.
Eu imi doresc de la minunatul stat roman o politica economica constructiva si consistenta, o strategie pe macar 20 de ani inainte, sa apuc si eu sa inteleg ceva! Ce nu inteleg guvernantii nostri (dar in alte tari s-a inteles foarte bine) este ca daca 90% din populatie traieste bine, aia 5% care sunt la conducere traiesc excelent!! Daca am o populatie de asistati care-si duce zilele din "solidaritate sociala" ... aia 5% n-o sa traiasca bine decat daca fura si amaneteaza viitoarele generatii!! Care viitoare generatii se vor segrega si ele intre asistati si ...scapa cine poate si pe unde poate.
Eu nu am emigrat cand trebuia si aveam oferta, am ramas acasa sperand la mai bine. Dar pe cuvant ca regret, cu un efort echivalent cu cel depus in tara in astia 10 ani de cand am ales sa nu plec, in alta tara aveam rezultate mult mai bune.
Andries
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andries Eu imi doresc de la minunatul stat roman o politica economica constructiva si consistenta, o strategie pe macar 20 de ani inainte, sa apuc si eu sa inteleg ceva! |
de ce sa astepti?
de ce nu te duci sa te inscrii in PNL/PSD/UDMR/partidul mongolilor si sa te implici...da sa te implici asa cum te zbati aici pe forum. ...sau poate ca vrei sa fac asta yo...,..ca tu nu ai timp si seara esti ocupata. curaj..nu de 30 h de scris pe forum e nevoie..ci de oameni care se implica
adrianapop spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
de ce sa astepti? de ce nu te duci sa te inscrii in PNL/PSD/UDMR/partidul mongolilor si sa te implici...da sa te implici asa cum te zbati aici pe forum. ...sau poate ca vrei sa fac asta yo...,..ca tu nu ai timp si seara esti ocupata. curaj..nu de 30 h de scris pe forum e nevoie..ci de oameni care se implica |
De asta ai auzit?
Una hirundo non facit ver.
Ar trebui sa te inscrii si tu si eu si altii care la fel dau sfaturi pe forumuri,,,,fii realist ,e nevoie de mai mult decat un om ca sa schimbi ceva in politica romaneasca,,,
Iar cand esti singur contra curentului imediat iti insceneaza ceva ,o ascultare o intalnire si imediat te fac de-al lor,,,,asa ca mai bine ati pune-o de un partid astia care dau sfaturi de inscriere in politica si sa va razboiti atunci cu parlamentarii,sa inventati taxe,taieti alocatii,si sa ne aliniati si pe noi la sistemul sanitar din tarile care le dati ca exemplu....
BAFTA
Andries spune:
Citat: | ||
de ce sa astepti? de ce nu te duci sa te inscrii in PNL/PSD/UDMR/partidul mongolilor si sa te implici...da sa te implici asa cum te zbati aici pe forum. ...sau poate ca vrei sa fac asta yo...,..ca tu nu ai timp si seara esti ocupata. curaj..nu de 30 h de scris pe forum e nevoie..ci de oameni care se implica |
tu ai dreptate, ar trebui sa intru in partid, tine-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape.
Andries
diana_jors spune:
Guestus, am avut eu tangenta cu politica vreo cateva luni, si mi-a ajuns... daca ai macar o vertebra in coloana, politica nu e de tine, te fac ceilalti praf si din nimic, numai sa nu ii incurci... ma rog, nu dezvolt subiectul aici, dar sa nu crezi ca e asa usor daca esti singur... da, ar fi o solutie sa fie mai multi politicieni cu demnitate, uniti pe aceeasi idee...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
Guestus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui adrianapop
De asta ai auzit? Una hirundo non facit ver. Ar trebui sa te inscrii si tu si eu si altii care la fel dau sfaturi pe forumuri,,,,fii realist ,e nevoie de mai mult decat un om ca sa schimbi ceva in politica romaneasca,,, Iar cand esti singur contra curentului imediat iti insceneaza ceva ,o ascultare o intalnire si imediat te fac de-al lor,,,,asa ca mai bine ati pune-o de un partid astia care dau sfaturi de inscriere in politica si sa va razboiti atunci cu parlamentarii,sa inventati taxe,taieti alocatii,si sa ne aliniati si pe noi la sistemul sanitar din tarile care le dati ca exemplu.... BAFTA |
pina acum era securitatea...sau ceausescu..sau emil bobu care tinea progresul in friu...acum cica trebuie multi. ..si sa vina statul sa va alinieze la sistemul sanitar din NZ si sa va conecteze la salariile din Monaco. nu nene...tu trebuie sa faci asta.
atita timp cit tu nu faci nimic nici nu ai dreptul sa te plingi. ...simplu.
din pacate pomana e terminata.
Andries spune:
Citat: | ||||||
pina acum era securitatea...sau ceausescu..sau emil bobu care tinea progresul in friu...acum cica trebuie multi. ..si sa vina statul sa va alinieze la sistemul sanitar din NZ si sa va conecteze la salariile din Monaco. nu nene...tu trebuie sa faci asta. atita timp cit tu nu faci nimic nici nu ai dreptul sa te plingi. ...simplu. din pacate pomana e terminata. |
CORECT!!
Pomana e terminata, asa ca sa nu se astepte nimeni sa primeasca de pomana, incepand cu "asistatii sociali" si terminand cu onor guvernul..vrei banu' sari la munca!!
Andries
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_jors Guestus, am avut eu tangenta cu politica vreo cateva luni, si mi-a ajuns... daca ai macar o vertebra in coloana, politica nu e de tine, te fac ceilalti praf si din nimic, numai sa nu ii incurci... ma rog, nu dezvolt subiectul aici, dar sa nu crezi ca e asa usor daca esti singur... da, ar fi o solutie sa fie mai multi politicieni cu demnitate, uniti pe aceeasi idee... Diana de Alex (23 aprilie 2007) "If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek) |
tu ce tagente ai avut cu politica? curaj...spune.
poate incepi ca "nu dezvolt subiectul ca sint ascultata de SPP"
Andries spune:
Ultima' zicere mioritica:
Munca este izvor de sanatate!
Deci sa munceasca cei bolnavi!! ..cu capu'
Andries
adrianapop spune:
Citat: | ||||||
pina acum era securitatea...sau ceausescu..sau emil bobu care tinea progresul in friu...acum cica trebuie multi. ..si sa vina statul sa va alinieze la sistemul sanitar din NZ si sa va conecteze la salariile din Monaco. nu nene...tu trebuie sa faci asta. atita timp cit tu nu faci nimic nici nu ai dreptul sa te plingi. ...simplu. din pacate pomana e terminata. |
AVEAM O PARERE BUNA DESPRE TINE PANA ACUM SA STII ,,,dar cu ultima fraza m-ai terminat,,,auzi pomana
Pomana luati voi astia care stati la mila sistemului social nu noi care DAM POMANA,,,,
eu de la 18 ani sant angajata ,dau la stat,la asigurari la fisc la tot,si ce primesc ? acees la ce servicii imi ofera statul si oamenii care il conduc?
daca am vrut sa traiesc eu si copii am vandut casa de pe mine si m-am dus in austria sa ma tratez,ca in RO eram doar o victima ca multe altele, cand vreau acces la servicii de recuperare ptr fiul meu ,ne omoram toti cu zile sa facem bani sa mergem in strainatate sa ne recuperam ca in Ro nu e posibil ,statul investeste doar in romi si betivi,spitale ,centre si aparatura Nu ,,,cand ma lovesc de minunatii bugetari care traiesc pe spinarea privatilor si le vad fata sictirita ca ai indraznit sa ii deranjezi mi se face rau,,,acuma sincer? ti se pare ca primesc ceva pomana?????
Absolut nimic tin sa te anunt ,,din contra DAU SI DAU si mai nou sant si condamnata auzi,,,,strigator la cer...
\ Oricum pentru mine discutia s-a terminat aici,,iar voi cei care nu intelegeti ca nu e vb de bani ca valoare,,,ma lipsesc de ei linistita,,imi intariti convingerea ca aveti ceva de castigat de pe urma sistemului asta facut ptr bugetarii comozi si .....