LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Intru repede sa va multumesc de urari!sunt cam ocupata pt ziua de maine!nu am multi invitati deorece consider ca este ziua Noei si nu vreau sa o speriisi imi doresc sa se simta cat mai mult in largul ei!asa ca v-om fi 6 adulti ,un adolescent si bineinteles prietena Ainoei ,Maribel care este mai mare cu 3 luni decat ea!

Crisspy_super tortul!wow!eu maine am sa vad ce a iesit!aici nu prea le au cu prajiturile,asa ca am un pic de emotii!oricum va doresc petrecere frumoasa si sa o faceti lata!

Selene_dargii pisoi!

Cris_ioi saraca!iti dai seama ce sufera dragele de ele!eu ii dadeam paracetamol pe fiecare seara cand o vedeam ca e prea nelinistita.va doresc sa treceti repede peste!

alinuk_am uitat sa iti spun:admir foarte mult ce a ce faci!Dumnezeu sa iti binecuvinteze efortul!

bebelusi_poate si bebe 2 vrea sa vina tot in februarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Noi am facut progrese noaptea asta. La fel ca il ultimele doua zile s-a trezit la 6:10, dar diferenta a fost ca in 10 min era la loc la somn si s-a trezit de tot la 7:30. 7:30 e numai bine pt mine, deci s-o tina tot asa! Culcat tot de la 8 ca era rupt de oboseala. Deci progresam, sper sa scoatem de tot pauza asta de la 6 in urmatoarele zile.

Alina, bine ai revenit! Mai intra cand ai timp si pune poze cu printesele tale ca nu le-am mai vazut de tare mult timp!

crisspy, arata super tortul! Sigur o sa-i placa si lui Razvi!

selene, ma bucur ca sunt ok inca pisicile, poate nu le mai muta iar femeia de serviciu si maine si au si puiutii aia o sansa sa supravietuiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

naty, felicitari parintilor pt aniversare! Cum sarbatoresc? Suna tare bine scoala aia privata, te-ai hotarat daca o dai pe Ioana acolo?

edinutza, distractie placuta la petrecere si sa iasa totul conform planului!

cris, nasoala noapte! Dar lasa ca or veni ele si alea mai bune! Noi inca nu am inceput cu maselutele, cred, ca oricum nu ma lasa sa ma uit in gurita lui, de vreo cateva zile totusi isi baga degetelele in gura si numai pe parti pe unde sunt masuletele, dar alte semne nu am vazut...mai asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

crisspy super tortulllllllll

bebelusi nu te mai necaji
tinem postul si apoi vin bebeii vei vedea

selene am raspuns la pm

anna ce antibiotic luati?
eu dau antibioticul la 10 seara la 6 dimineata si 2 dupa masa
si e mai mereu adormita
si i-a foarte usor in somn
daca e treaza face super scandallllllll

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cuscra,foarte misto tortul.

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Crisspy superb tortul, vreau si eu o felie

Delia mersi de sfat, o sa tin cont.

Edinutza sa dea DD sa fie si asa, numai sa fie.

Naty La multi ani parintilor, foarte frumoasa aniversare.

Eu am bataturi in palme de cat am lucrat azi la comenzi si la noutati (bijuterii bineinteles), cand o sa termin o sa va pun poze.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Selene,bine ca au reaparut.

Cris,ooof...ne astepta vremuri grele cu maselele astea. pupam Dariuta sa iasa odata
Pat,ai grija cu manutele,stiu ca te/va pregatiti de 8 Martie,dar lasa-o mai incet.

Anna,cum se simte Vladut??
Cami,voi cum sunteti??
Jasmi,ti-am admirat bretonoasa,mai e o scumpa fiica-ta.
Anca,sa o tineti tot asa.e bine sa dormi noapte

IRINAC...stiu ca esti ocupata,dar intra sa zici:bai sunt bine,rupta de obo,va pup

Noi am avut o noapte mult mai buna,astept acum sa se trezeasca sa mergem afara,e asa de frumos.mergem in parc la leagane.
va pup poze cu petrecerea piticilor de aseara.

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cami, ne-a dat Ospen 2.5 ml la 8 ore. Abia a luat 2 doze pana acum si vad ca inca e rau si nu poate sa doarma linistit. Sper ca voi sunteti mai bine
Crisspy, superb tortul

Ma bag la somn ca nu am putere sa mai scriu, oricum nu stiu daca ma pot odihni, ca sunt cu ochii pe asta mic.
va , sa aveti o noapte linistita

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Bai sunt franta!!!!am citit acum propozitia Lisei...maine e motul sunt de la 6 in picioare am spalat si dereticat tot acum am deschis laptop sa caut ..retele asupra carora m am decis.Chiar sunt terminata.Duminica tre sa merg si la centru avem intalnire cu cea care il conduce.SI in plus am avut o sapt de cacat cu profa urland la mine

Urez la multi ani licuricilor sarbatoriti si promit ca ma revansez dar chiar am muncit de nu mai am piele pe maini cate vase am spalat si mobila pereti ...etc

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinac pup cuscra betonnnnnnn si pe deasupra si mama de Ochila ... esti puternica vei reusi sa le rezolvi pe toate

lisa si anna noi suntem bineeeeeeeeeeee ... multumim de intrebareeee ... de azi dimineata a fost vioaie .... fara febra .... dar mergem pe tratament in continuare .... noi luam 5 ml la 8 ore de antibiotic ... dar ne-a zis sa dam doar 3 zile .... maine terminam cu nurofenul ... azi am terminat cu paracetamolul
supozitoare .... si duminica cu antibioticul ....

anna pupam bebelul tau ... poate nu e bun antibioticul ....pt ceea ce are

azi a fost frumos afara
imi e ciuda ca nu pot iesi cu ea
da eu sper
sa nu mai aibe deloc febra maine
si macar putin
sa iesim

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput