LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Alinuk, hahaha... ce dulce a fost TEO cu sosetele in maini si in picioare, pentru varsta lui a fost un spectacol impresionant vazut prin ochii unui copil .Felicitari pentru martiosarele date, sa o tineti tot asa.

Edinutza , acum am citit mai bine ca m-ai intrebat de masea. Maselutei i-au iesit colturile si vad ca isi face loc sa iasa si restul, eu tot astept sa-i iasa si incisivul lateral de jos, ca sa avem si noi 4 sus si 4 jos.

La calusei: http://picasaweb.google.com/Crisdaria/LaUnAnSi#5441118715326253650

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Mai fetelor eu nu apuc sa mai fac nimic sunt extrem de obosita.In seara asta mi am prins degetul in mixerul vertical, ii mixam o bucatica de carne.Am trait o spaima si niste dureri...in final nu am mers la spital , fac maine antitetanosul, am curatat eu , am reusit sa stopam hemoragia in 2.S-a cam speriat Radu era o zona vascularizata si galgaia nene...ideea e ca sunt franta.M-am fript apoi pt ca i-am fiert canita si am scos o cu manacealalta.Doamna prof tot o draguta e...asa ca mersul la spital e un chin.Lunea aialalta ma muta habar nu am unde.

Dark LMA sotului tau drag!sa fiti sanatosi si vesnic tineri pe dinauntru si pe dinafara ca acum

La multi ani sarbatoritilor din zilele trecute, Paul , Maya , Caterina Ainoa!Va doresc sanatate multa si sa cresteti mari si bucurosi!

PS: uite Korrucia Cate a ta are un an!si ce cosmar ati depasit voi anul trecut...

Si pt ca e dupa 12:
LA MULTI ANI FABI! bebe blue sa fii bucuria mamicii tale atat de speciale si..sa-i faci numai fete dc ai putea!si sa ne chemi la botezul lor ca la nunta venim oricum da la botez ...cine stie cu ce nora o procopsesti pe maica -ta
LA MULTI ANI TEODOR! Floryela mai hai pe la noi!

Sa stiti ca nu v-am uitat defel...imi e asa dor de voi si de zilele in care stateam cu voi de dimi pn seara si cu baiatul meu.

Nu mai scriu ca iar bocesc.Noapte buna dragele mele

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Axis ai fost mortala, este super surpriza, m-am uitat si eu si mircea de 10 ori la ea, trrebue sa vedeti si voi fetelor dedicatia lui Axis penytru mine

Dark aLa multi ani!!!!!!!!!!Bem????

Rox ce musafiri ai avut, wawwww

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Bebelusi, bem, cum sa nu. Am de toate cele in bar - dar eu inca "bag" sucuri ca mai alaptez. Dar va invit la un pahar de "oarece" si praji virtuale (profiterol si birthday cake, care ce pofteste ). Asta azi... ca sambata mai venim cu tura 2

Irina, noapte buna! Oofofofof ce zi ai avut! Multa sanatate si putere, stiu ca ti-e tare greu.

Alinuk, tare ma bucur ca a iesit bine proiectul!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor!
la multi ani Fabi si Teodor!! sa fiti sanatosi, norocosi, iubiti si fericiti!!
Dark, sa iti traiasca sotul, sa fie sanatos!!
La multi ani Andreea!!! iti dorim tot binele din lume! muuulti pupici!
azi chiar avem motiv de imbatat, nici nu e luni, nici migrene, nici bolnaviori. suuper!
Delia, te rog sa repeti analizele. exista mare sansa de contaminare - mai ales din cauza germenului iesit la analiza. pana atunci eu zic ca ma indoiesc de prezenta lui reala. hai, curaj!
Alina, ce bine imi pare ca a fost cu succes actiunea de la Opera, nici nu ma indoiam de asta! felicitari!
Patricia, si tie felicitari ca faci lucruri atat de frumoase si mai ales apreciate.
is tare mandra de voi gagici, zau, imi creste inima
ma duc sa ma uit la poze acum si fac si capitol nou.
i'll be back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gata, capitolul 92.

Mergi la inceput