LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (91)
Raspunsuri - Pagina 21
DarkBendis spune:
Seara buna si de la noi!
Mi-s in concediu...deci happy si ferice. Si tare ocupata. Dar las' ca-i bine.
Azi am fost la coafor (cu Mister dupa mine, of course), m-am tuns nitel, arat si eu a om mai dichisit (pana acum aratam cam hippy cu pletele in vant
), m-am jucat o tura buna cu Mister - care mai nou a invatat sa se suie la noi in pat sa streseze madamele cu chef de relaxare si acum fac de mancare (eu, nu madamele). Supa pentru maine si in curand bag la cuptor "cina festiva" (scampi cu cartofi la cuptor iar ca desert profiteroale) ca azi e ziua lui tati. Implineste 40 pardon 29 de ani 
- dar cheful il facem in week-end ![]()
Roxana, ma bucur ca a trecut migrena
Vad ca s-au distrat frumos Eva cu David azi ![]()
Delia, sper sa nu fie piocianic 
Crisspy, frumoase pozele de la petrecere, iar freza lui Razvi e tare smechera!
Naty, multa sananate la voi toate!

Cris, si lui Mister ii plac mult baloanele. Ma bucur ca s-a simtit bine Daria la mall ... si considera-te norocoasa ca a facut o pasiune pentru baloane. Ca alea sunt usor de gasit, usor de inlocuit si ieftine
Mai incolo cand or face copilasii nostri pasiuni pentru cine stie ce chestie sofisticata, greu de gasit si care lasa gaura in buzunar vom duce dorul baloanelor, zdranganelelor, mutzunachilor si celorlalte traznai din gama asta.
Cami, frumoase poze, frumoase fete am vazut
Multa sanatate Alinei, sa se simta bine in continuare!
Lisa, multa sanatate mamei tale!
Paula, sper ca te simti mai bine cu genunchiul. Deci si tu incepi serviciul in curand ...
Irina, voi ce mai faceti?
Miere, ce mai face Aidan? Sper ca se simte bine si ca si tu si Luc sunteti OK 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
DarkBendis spune:
Edinutza, ma bucur ca ati petrecut bine
Ou - cam de 2 ori pe saptamana cica ar fi recomandat. O sa o intreb si pe health visitor joi ...dar banuiesc ca si ea cam tot asa o sa-mi zica.

Dark Bendis
anca_ spune:
Eu am treaba multa la sv azi, dar v-am citit un pic mai mult pe sarite.
Naty, sa vii cu vesti bune de la doctor, sper sa nu fie nimic grav!
Cris, si noi suntem innebuniti dupa baloane, dar e bine, ii dau un balon si n-am treaba cu el vreo juma' de ora!
roxana, eva arata super, e f draguta, si David la fel!
selene, si mie imi plac animalele si nu suport sa li se faca rau! Ma bucur ca ai grija de pisoi. Sunt la tine acasa acum? Cum reactioneaza Daria cand ii vede!
dark, baga poze cu freza noua! Concediu, super mishto..
aryia, f bune sfaturi, tre' sa intri mai des ! Sper sa nu fie menopauza totusi. La multi ani sotului, tatalui si bunicii!
Plec la o cafea si revin...
bpaula spune:
Edinutza super petrecere.Si ce frumoase sunteti amandoua!!! Tu esti tare tinerica.
Roxana super musafir ati avut voi. Poate o sa mai ajungem si noi la nana in Constanta desi tare e departe si atunci sa ne vedem.
Cu genunchiul astazi am fost la medic sa vada si el filmele. Mi-a dat tratament. Am de facut 20 de zile injectii si apoi pauza 3 luni si sa repetam din nou. Inca ma doare si ma tine ceva cand vreau sa cobor scarile mai alea. Eu sper sa treaca dupa prima tura de injectii ca vroiam si noi (mai mult eu decat sotul
) sa ne apucam de bebe 2.
Acum mama mea e cu bebe la baie, prima baie care i-o face ea. Sotul e plecat saptamana asta de acasa. Ma duc si eu sa pregatesc pentru imbracat si nani.
Abia astept sa vad si eu un film la cinema cu sotul, sau o piesa de teatru sau orice ca noi nu am mai iesit fara bebe dupa noi de cand s-a nascut.
lisa79 spune:
Vai Edinutza, cat e de frumoaa Ainoa
. sa va traiasca! in ultima poza,e leita tac'su doar blonda![]()
Ariya,wow...noi suntem imprasitiati de tot:ana-ianuarie,Cristi-aprilie,eu iunie...sper ca urmatorul copil sa il fac dupa luna iulie
,sa sarabatorim mai tot timpul anului.
un vot va rog!
cami_antonia spune:
edinutzaaaaaaaaaaa super ... sunteti frumosi toti trei iar tortul minuat ... sa va traiascaminunea de fata
... poate veniti si voi la vara in tara si ne cunoastem ...mi-ar facea placere
roxana cred si eu ca trec migrenele cu asemenea frumuseti in preajma ta ... pupam bebelusii frumosi si dragastosi din pozeeeeeeeeee
delia ne vom ruga pt voi ... sa ne spui rezultatele
offffffffffff
are si mama dreptate cand spune ca pe vremea cand eram noi mici nu erau atatea boli si atatia microbi ... ea fiind bioloaga ....
noi tot cu muci
tot horcaite
am mai scos o serie cu batista bebelusului
speram sa fim mai bine
nu mai luam nici antibiotic nici antitermice
doar picaturi
de nas
si ambroxol de tuse
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cami_antonia spune:
darkkkkkk
la multi ani sotuluiiiiiiiiiiiiiii
sanatate si tot ce isi doresteeeeeee
si tie draga un concediu placutttttttttttt
si fetele multumim de aprecieri
da alina s-a ingrasat ffffff mult
dupa operatia din germania
da e bine asa decat super slaba cum era
devenise ca un copil de slaba
fizic e bine
mental e altceva
dar asta e
v-am zis ca le-am facut surpriza cu tortul
ca implineau 4 ani de la casatoria civila
ei rosii de emotie si noi plansi de fericire
ca sunt acolo cu noi
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cris30 spune:
Paula, sanatate multa cu genunchiul
.
Anca, spor la munci
.
Dark, La multi ani!! pentru tati lui Mister, 40 de ani- suma rotunda, distractie placuta sa aveti
,Suna bine profiteroalele acelea
.
Roxy, ce oaspete important a avut Eva, ii pupam pe amandoi
.
Edinutza, dulce foc Ainoa si veselaaa, seamana leit cu tati, dar cred ca nu mai este ceva nou pentru tine
, si la noi la fel leita cu tati, vad ca asta e regula cu fetele
.
Chiar mi-ati dat idei bune cu baloanele, daca tot ii plac asa mult sa-i dau sa se joaca si in casa, sa o mai tin ocupata cu ceva.
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
DarkBendis spune:
Multumesc pentru urari!
Profiteroalele sunt de la Marks and Spencer, doara nu credeti ca le-am facut eu cand pentru 3 lire jumate iau o tavita intreaga, cu ciocolata si frisca ![]()

POze... mi-ar place sa pot pune ...numa' ca laptopul mi-e la reparat - acum scriu de pe desktop care functioneaza ca vai de capul lui in Linux (asa zice barbatu-meu ca eu zau ca nu ma pricep) si nu am acces la file-urile mele. Da' sa speram ca imi repara aia laptopul si vin si eu cu pozici.

Dark Bendis
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor nu cred ca am apucat sa va spun ca mi-a comandat bijuterii si o tipa din Canada , o sa ii expediez la mama ei in Romania si o sa ii trimita ea mai departe cu un pachet. A facut si un gest frumos, mi-a comandat un colier cu bratara, iar eu sa il expediez mamei ei in Bucuresti, cadou surpriza de 8 Martie de la ea, foarte emotionant, mie asa mi s-a parut. Mama ei nu stie nimic, abia astept sa aud reactia ![]() Mami puiutului Vlad Mihai http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1 "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
uraaa
artista noastra talentata cu renume mondial deja

ma bucur mult Pat!!!
sa vii sa ne arati colectia de vara 2010 te rugam frumos...
intr-o noua prezentare!!
suprizaaaa!!!!
Paula multa sanatate! Eu zic toate la timpul lor cu bebe. E imp sa fii sanatoasa si apoi sa incercati din nou
Naty sanatate la printese
iar tu sper ca esti ok... doar o sperietura!? de la ce durerea ceea la san??
deliafairais multa sanatate Davidutzului!
ne rugam sa se rezolve intr-un fel
Crisspy, Edinutza sa va fie de bine petrecerile!!
Razvi, Ainoa copilashii minunati... de mamici nu mai zic cat radiaza de fericire!
fetelor este extraordinar ce poate sa aduca in priviri de parinti un copilash
vai Rox ce bucurie ne-ai facut!poi cum ma sa nu treaca migrena inconjurata de asa minunatii.
copilashii sunt absolut superbi si fericiti!
blondina cu cercelusi o papushica iar Davidutzul un shmecheras!
Arya nu exista tratamente pt prelungirea menstrei? sau in fine ceva pt suplinirea functiilor respective...!?
Multa putere iti doresc!
apropos de toate lumili din familie ingramadite cu zilele de nastere
la noi stiti cum sunt baietii mei, nu?
7ianuarie tati
8ianuarie Andu
10ianuarie Teo

PS: multumesc de gandurile bune
Ieri in foayerul Operei Ro, in aprx 30min - inaintea spectacolului si in pauze - (un balet minunat '\"Alba ca Zapada", ma felicit ca l-am luat si pe Teo care a stat cu ochii cascati 2 ore si care azi isi pusese doua perechi de sosete...unele in maini, altele in picioare pt a-i imita pe pitici
) am dat aprx 300 de martisoare 
(au fost nepretuite, fiecare a dat cat a vrut)
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................