Club chic (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Citat:
citat din mesajul lui sali

cristobal balenciaga tocmai l-am dat!

alexia, usurel, mai ia piciorul de pe pedala , nu stiu daca e cazul si de orange si de galben, mare diferenta inteleg ca nu este!
tu faci cum vrei dar totusi, nu ai rabdare sa ti iei mai intai mostre, sa vezi ce si cum?
asculta una care face terapie sa se lase de vitziul asta si lupta cu ea zi de zi!

Sali, n-am cum sa ma las de vitziu, ca-s pe val! M-a luat febra parfumurilor, n-am ce face, mereu am fost impulsiva cand mi s-a pus pata sa iau ceva, capu-nainte ca berbecul si de m-oi trezi totusi ca-s prea multe doua...iaca oi pune unul aici, la bursa! stati la primire, ca vineeeee!!!

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

Alexia, eu vreau unul portocaliu. Asa ca ia-le daca ai sursa de incredere ca nu ramai cu ele

Desi sunt sigura ca o sa te indragostesti de amandoua in egala masura.

Dana, nu ma indur sa scot la bursa. Mai degraba as face schimb decat sa vand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Dana si Sali, aveti pm de la mine, dar nu imi mai apar in cutia de mesaje.
Oare au ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Dana si Sali, aveti pm de la mine, dar nu imi mai apar in cutia de mesaje.
Oare au ajuns?

Mihaela

la mine da, ti-am si raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissyMiss spune:

da Dana, mai am si MADAME, JPG, 100 ml, pufait putin din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

sali, tu cand ziceai ca ti-a ajuns pachetul? vineri?? ca m-am trezit azi cu nea postasul la usa si-am facut niste ochi cat cepele! frate, cum se misca posta de azi!

Mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

mihaela, a ajuns PM-ul!
m-ai lasat fara cuvinte........iti mai scriu cand mi le recuperez!

alexia, parca joi a venit ......vineri deja "duhneam" a ALIEN la job..........

geniest, primim si cu change, nu doar cu sell!
habar nu am ce parfumuri ai, daca stau sa ma gandesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
P.S. oricum, TREBUIE sa le iau pe amandoua, sa vad care-mi place mai mult, astea doua parfumele sunt ca mainile omului, nu se poate unul fara sa-l stii si pe celalalt. mereu as sta cu gandul la celalalt, oare cum o fi? vad eu dupa aceea pe care SI DACA il dau.

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

cu manutele-astea doua...........dau lui Mugler o lovitura noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Citat:

Citat:
P.S. oricum, TREBUIE sa le iau pe amandoua, sa vad care-mi place mai mult, astea doua parfumele sunt ca mainile omului, nu se poate unul fara sa-l stii si pe celalalt. mereu as sta cu gandul la celalalt, oare cum o fi? vad eu dupa aceea pe care SI DACA il dau.

cu manutele-astea doua...........dau lui Mugler o lovitura noua!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Asa, asa. Nici nu stie ce-l asteapta. A fost lovit nea Mugler rau de tot in ultima vreme, din toate partile. Ne-ataca alienii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

hai geniest, pune si tu ceva la bursa, e obligatoriu pt fiecare membra a clubului

eu mai am unul, a sotului, L"Homme YSL

Daca Dana spune ca e obligatoriu ca fiecare membra a clubului sa puna ceva la bursa , pun si eu LANVIN - OXIGENE...Chiar daca stiu ca n-o sa-l vrea nimeni ...E EDP,50 ml,f putin consumat din el (cam 3mm din inaltimea sticlutei),are cutie,si a fost pastrat doar in cutie...Arata asa www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Oxyg-ne-990.html" target="_blank">http://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Oxyg-ne-990.html!Nota predominanta e cea de piper...E un parfum spicy mai curand,decat floral-aquatic,cum spun ei...E foarte persistent,si in niciun caz nu se incadreaza in categoria fresh...

Poate asta va convinge pe cineva:

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:

geniest, primim si cu change, nu doar cu sell!
habar nu am ce parfumuri ai, daca stau sa ma gandesc! [/purple]

Fata de voi sunt mic copil.
Ce am eu nu sunt dulci. Asta e clar. Si daca piticii mei vor mirosuri fresh, de iarba proaspat cosita, de codite de flori taiate, frunze verzi de buruieni...am o dragoste mare:
-TRUSSARDI SKIN (de vara).
-CERRUTI BLANC - o nebunie (floare de bumbac) dar tot de vara,
-DIOR ADDICT 2 (cam dulceag insa merge vara mai rarut),
-ESTEE LAUDER - Pure White Linen Light Breeze si Beautiful Love (pe astea doua le-as da la schimb,
-ALIEN-urile bestiale,
-ALFRED SUNG - Paradise,
-NAUTICA - My voyage (acvatic)
-TOMMY HILFIGER - Dreaming
-CACHAREL - Noa
si cateva care nu-mi plac deloc (cum ar fi Ma Grife de Carven)...

Intentionez in viitorul apropiat sa ma cadorisesc cu un alt Cerruti BLANC si un CERRUTI- Summer. Pe langa un Alien - Eau Luminescente...si cam atat..cred ca-mi ajunge vara asta...

Mergi la inceput