Club chic (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

hai geniest, pune si tu ceva la bursa, e obligatoriu pt fiecare membra a clubului

eu mai am unul, a sotului, L"Homme YSL

Eu cred ca as putea sa pun Versace - Crystal noir 30 ml, pufait putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Voi m-ati innebunit pe mine, eu l-am innebunit pe sotu' si pare-se ca de 1 sau 8 martie - cum face rost, sa vedem - ma fericeste cu un Alien Sunessence si un Alien Luminessence, sau cum s-or fi numind. un galben si-un portocaliu adica.

Aha....ce ma bucur....cum v-am corupt incet, incet...
Deci Sali, Alexia, Mihaeladm....incepeti primavara in culori tari - galben, portocaliu...

Pai sa stii ca ai putere de convingere maxima! Sa il bat eu la cap pe sotu'-meu sa-mi ia doua parfumuri care habar n-am cum miros, doar asa, o idee mi-am cam facut!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Voi m-ati innebunit pe mine, eu l-am innebunit pe sotu' si pare-se ca de 1 sau 8 martie - cum face rost, sa vedem - ma fericeste cu un Alien Sunessence si un Alien Luminessence, sau cum s-or fi numind. un galben si-un portocaliu adica.

alexia, ce sot bun ai...ce bine ar fi sa reusesc si eu sa-l innebunesc pe al meu si sa-mi faca rost de asta: Guerlain , dar stiu ca nu am nici o sansa asa ca nici macar nu incerc, dar o sa-mi comand o mostra

alexia, spune tot ce ai pt bursaaaa!!!

N-am nimic pt. bursa, dana! dimpotriva, acum ma chinui sa-mi reincarc rafturile mele!

dana, daca iti doresti asa mult parfumul si nu-ti iese socoteala, vorba lui sali, aplica planul B . fa ca mine, apuca-te de bijuuri! din cate incurcaturi ma mai scoate hobbyul asta si cate mofturi reusesc sa-mi fac cu el! altfel cred ca as muri de oftica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

alexia, m-as apuca, dar se poate cu doua maini stangi?

mihaela, de la cine iei angel? asa deci, nu cumperi de la mine? sau il vrei pe cel rose, hm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Dana, abia azi am citit ca ai angel la bursa.
Eu stiam ca il pastrezi pentru baietelul tau. O sa iti scriu pe privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

asta ce e, bursa de martisor?
la mine ar mai fi CLASSIQUE( JPG) EDP!
Serpentine am dat !
L'OR de Torrente am dat !
pana maine ma hotarasc daca dau Balenciaga- CRISTOBAL WOMAN, s-a cerut!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Cristobal Balenciaga este adjudecat de mine
Ti-am trimis adresa pe PM.

Mergi la inceput

Citat:

alexia, m-as apuca, dar se poate cu doua maini stangi?

Fii convinsa ca se poate! Nu e musai sa faci ceva f.complicat, uneori mai de efect si mai apreciate sunt lucrurile simple. important e sa fie de calitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Pun si eu pe bursa:
Paco Rabanne-Ultraviolet EDP 80 ml(tester)
consumat 2ml, nu mai am cutia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

cristobal balenciaga tocmai l-am dat!

mihaela, am crezut ca nu mai trimiti....era cineva care vroia, i-am zis atunci, a asteptat , tu ai tot amanat...apoi si-a luat un Ultraviolet.
acum , daca l-ai mai pus, nu prea stiu ce o sa mai fac!
mai zi de el la bursa, nu doar de Versace!

dana, ma crezi ca sta in sertar havana vanille si nu i-a mai venit randul, macar de proba?

cait, !

alexia, usurel, mai ia piciorul de pe pedala , nu stiu daca e cazul si de orange si de galben, mare diferenta inteleg ca nu este!
tu faci cum vrei dar totusi, nu ai rabdare sa ti iei mai intai mostre, sa vezi ce si cum?
asculta una care face terapie sa se lase de vitziul asta si lupta cu ea zi de zi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

cristobal balenciaga tocmai l-am dat!

alexia, usurel, mai ia piciorul de pe pedala , nu stiu daca e cazul si de orange si de galben, mare diferenta inteleg ca nu este!
tu faci cum vrei dar totusi, nu ai rabdare sa ti iei mai intai mostre, sa vezi ce si cum?
asculta una care face terapie sa se lase de vitziul asta si lupta cu ea zi de zi!

Sali, n-am cum sa ma las de vitziu, ca-s pe val! M-a luat febra parfumurilor, n-am ce face, mereu am fost impulsiva cand mi s-a pus pata sa iau ceva, capu-nainte ca berbecul si de m-oi trezi totusi ca-s prea multe doua...iaca oi pune unul aici, la bursa! stati la primire, ca vineeeee!!!

P.S. oricum, TREBUIE sa le iau pe amandoua, sa vad care-mi place mai mult, astea doua parfumele sunt ca mainile omului, nu se poate unul fara sa-l stii si pe celalalt. mereu as sta cu gandul la celalalt, oare cum o fi? vad eu dupa aceea pe care SI DACA il dau.

Mergi la inceput