Nadia Comaneci si reclama la margarina
Raspunsuri - Pagina 8
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Allure You are what you eat! |
Personal, traiesc cu convingerea ca suntem mai mult decat atat.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Iasmin08 spune:
unt..grasimi...colesterol crescut....risc de boli cardiovasculare... Parca asa ceva am inteles eu
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Luna1 spune:
Accept personal nu am nimic cu untul , numai ca al meu copil (cel mare) nu maNanaca niciun spread (unt.margarina) deci cu el m-am linistit, cea mica mult prea rar. Asa ca ai mei copii la micul dejun mananca cereale (pe cea mica inca o pot pacalii cvu cereale integrale, cel mare trebuie sa-i adaug miere peste cereale ca n-au niciun gust pt el). Deci sunt doar eu si sotul la sandviciul ocazional si pentru asta am preferam margarina, datorita colesterolului.
Despre obezitate si fast food sunt de acord cu Letitia n-am auzit de ingrasat de la margarina insa de la McDonalds da, sincer cand al meu baiat prefera un burger prefer sa-i fac eu acasa sau sa merg la un restaurant unde ii pot ruga sa ii faca unul pe gratar unul real nu din carne reformata.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Allure spune:
nu exista "grasimi rele" exista oameni nechibzuiti care maninca precum ...EXCESUL este cel care dauneaza, nu alimentul in sine;
unt au mincat bunicii si strabunicii nostri si nu au mai avut colesterol rampant ca noi, nici nu faceau infarct una-doua pt ca erau acitvi dpdv fizic si mincau cumpatat.
edit: nu ma refer la persoanele al carui colesterol e ridicat pe motiv de stres, genetic sau mai stiu eu ce alte neajunsuri
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
Allure spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Donia
Personal, traiesc cu convingerea ca suntem mai mult decat atat. Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
Filozofic vorbind. Eu discutam problema nutritiei nu a nemuririi sufletului.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Llaura spune:
Traiesc cu convingerea si nutresc speranta
Allure, pai atunci spune: mananc ceea ce mananc
Accept: ingrasa, maica.
Allure spune:
Adevarul e ca nu-mi mai rastalmacise nimeni vorbele de mult...
Decit ca n-am chef de ciondaneli virtuale
Mesajul meu a fost clar pt cine are urechi de auzit (ochi de citit)
accept92 spune:
citat din mesajul lui Llaura Accept: ingrasa, maica. |
Pai da, pot sa inteleg din acest motiv excluderea lui dintr-un regim alimentar care are drept scop scaderea in greutate sau mentinerea greutatii unei persoane adulte cu tendinte de ingrasare datorate stresului sau varstei sau unui metabolism lenes...Dar la un copil sanatos sau un adult fara probleme ... nu inteleg de ce trebuie vazut ca un rau mai mic decat margarina. Multe alimente ingrasa daca sunt mancate fara masura.
adrianapop spune:
fereasca unul d-zeu sa recunosti ca dai la copil mancare de la Mc 1 pe luna esti automat catalogata,,,
Inca odata am vazut cum cuvintele unora sau parerile pot fi rastalmacite si reinterpretate,,,,iar si iar,,
O fi bun untul,,,margarina,,,mancare fast-food???? parerea mea ca in cantitati exagerate orice e daunator,,chiar si apa
Oare cand se va putea dezbate un subiect fara sa apara pareri care sa ii faca pe ceilalti care nu le impartasesc convingerile sa se simta aiurea
Ps. nu vreau dezbateri pe tema cum e sa te simti aiurea
adrianapop spune:
citat din mesajul lui Allure You are what you eat! |
Oare eu cum oi fi? tin sa mentionez ca mananc zilnic ciocolata si prajitura,,,nu rezist fara,,,si apropo sant cu analizele la control,,,stati linistite,,,o mananc de placere,,,