LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**160**
Raspunsuri - Pagina 16
rodica2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Admirati puiutii http://www.dailymail.co.uk/news/article-1251841/The-incredible-pictures-snoozing-newborns-taken-babies-10-days-old.html Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Al 4-lea este demential
Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.
novus spune:
Dyanna, ma bucur ca lucrurile s-au mai linistit cat de cat !!
Suntem aici !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Eu ma retrag la !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
citat din mesajul lui ramona7575 PLEASE !!! Am cumparat aparat aeroposol, lui Stef ii curge nasu` si vreau sal foloseasc. Am cumparat solutii ; ACC + SER FIZIOLOGIX + DEXAMED, cum se da doza la copil de 9 luni ? Cum se amesteca ? Toate odata? Pup la fete, eu am ramas la pg.15 din cap.trecut, sper sa recuperez ! |
ramona am vorbit cu surioara si zice asa: nu-i da ACC pentru ca fluidizeaza foarte rau secretiile dar daca nu stie sa tuseasca raman acolo si se suprainfecteaza; si daca e doar racit fara sa aiba diagnostic de bronsiolita nu se fac aerosoli cu dexa!!!
daca are doar mucisori fa-i cu ser fiziologic simplu, fara dexa, si o sa-i faca bine; si poti sa-i dai vitamina C 5 picaturi/zi, 10 zile; oscilococcinum jumate de tub la 6 ore (orientativ, ca doar nu-l trezesti din somn); aerius e foarte bun (pentru ca la varsta asta se considera ca orice raceala are si o componenta alergica)-1,5ml/zi; panadol dimineatza si seara chiar daca nu are febra- ii trebuie un antiinflamator; daca vrei ceva de tuse bun de bebe ia Ketof 1,5ml seara la culcare; si sinupret 15 picaturi de 3 ori/zi (fluidizeaza secretiile, dar e mult mai bland decat ACC-ul)
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume
Galushca spune:
citat din mesajul lui rodica2008 Vroiam sa va intreb la dermatita unde apar bubitele(pe abdomen,pe spate ,pe tot corpul) |
Uite aici zonele predilecte
Sunt mai degraba cruste si bb se scarpina mult
http://64.143.176.9/library/healthguide/en-us/support/topic.asp?hwid=tp12332
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Cine raspunde la Buhuhu? Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Io...buhuhuuuuu....stati sa citesc ce ati scris...
Gigelica,mami pentru ca de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui olishka La temp 37,7 recatal ii dau ceva? Olga, mamica lui David iepurasul |
Un pupic de la mine...
Gigelica,mami pentru ca de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Kea spune:
citat din mesajul lui Galushca Buhuhu sa traitzi, dar nu mult cat o reteta de biscuiti fara ou si lactate... |
si eu, dar sa nu aiba nici zahar