Gravidute&Mamici de IASI (112)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Iulia-STEFY mersi de raspuns. Am incercat toate astea, dar din pacate daca au un "efect" prima data, a doua oara nu mai merge. Nici nu stiu ce sa mai incerc. Ma lupt cu constipatia de vreo 10 ani, dar acum e din ce in ce mai greu.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si va spun scurt ce am patit ieri ... Stefy se juca cu o matura in curtea cresei... si a iesit o "bunica" cu un copil care a vrut sa-i i-a matura, ea a ridicat-o la el... eu la 2 metri de ea si "bunica" o i-a si o loveste, ii aplica doua lovituri la spate, dar cat a putut de tare... Aseara s-a tot plans de dureri de spate.... Azi daca dau peste ea o mananc....

Vanessa, cele mai bune rezultate la Stefy le-a dat o lingura de tarate adaugata in laptele cu cereale sau in ciorbita.... Acum e ok.... Cand mai apuc mai scriu.... Noi ne luptam de aproape doi ani cu constipatia si din regim alimentar merge....

Mergi la inceput

IULIA-STEFY urata pataie ati avut ieri. Cum sa dea " bunica" in copilul tau. Eu cred ca as fi facut un scandal monstru.
Cred ca iar am racit. Asta-noapte nu prea am reusit sa dorm si m-am trezit cu nasul infundat si dureri de cap si gat. Sper sa scap repede de ele.
Fetelor voi ce fel de sterilizatoare folositi( pt microunde sau electrice si ce capacitate au)? M-am tot uitat pe net si sunt destule tipuri, dar nu stiu ce sa cumpar.
Va doresc o zi buna.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna

iuliamersi de cafea ...... vai de mine, si nu iai zis nimic pe moment ...saraca de Stefi, pupam printesa gospodina

eu una nu ma simt bine deloc, probabil ca e si de la vreme, am o sapt de zile de cand ma doare o masea, ma lasat durerea de dinti si acum am o durere de cap foarte naspa si tare, asera nu prea am putu sa dorm, cand ma aplec in jos ametesc, de nici pofta de mancare nu am... ieri am mancat numai un castron de lapte cu cereale si am stat de dimineata de la 7 pina la 20.30 in casa cu darius, apoi a venit sotul si mi-a zis de am si iam zis ca ma doare capul si el a zis ca trebuie sa fiu vesela cand vine el acasa
. of,of

o zi frumoasa sa aveti

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

IULIA-STEFY urata pataie ati avut ieri. Cum sa dea " bunica" in copilul tau. Eu cred ca as fi facut un scandal monstru.
Cred ca iar am racit. Asta-noapte nu prea am reusit sa dorm si m-am trezit cu nasul infundat si dureri de cap si gat. Sper sa scap repede de ele.
Fetelor voi ce fel de sterilizatoare folositi( pt microunde sau electrice si ce capacitate au)? M-am tot uitat pe net si sunt destule tipuri, dar nu stiu ce sa cumpar.
Va doresc o zi buna.

20+

Eu am cumparat sterilizator electric de la Primii Pasi, pentru 8 biberoane, 1 milion si ceva , are garantie si e f bun, la noi e in functiune si in prezent, adik la 1 an jumate dupa ce l-am luat. L-am cumparat din Carrefour, convenabil la pret, ok ca si calitate si f f f eficient si practic, noi il luam dupa noi cand plecam cateva zile de acasa si nu avem nici un stres cu spalatul si fiertul biberoanelor.

Pup

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Mie imi vine sa urlu cand vad ca ploua.Nu mai stiu cum sa-i consum energia lui Vladut,deja ne apucam de jucat fotbal in living
Vanessa noi am avut de la Avent electric cred ca astea sunt mai bune decat cele la microunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Lacramioara,daca ai nevoie de ajutoare cu baba sa-mi spui ca o mancaaaaam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Bun gasit tuturor!

Nu am intrat niciodata aici sa va citesc, acum o fac pt o prietena graviduta de sept-oct si pt ca nu si-a facut cont scriu eu in numele ei.
In primul rand ar dori sa afle ceva pareri pro/contra dr. Irina Dumitrascu.
Pct. 2 este probabila o tromboflebita, urmeaza ceva controale mai amanuntite, dar deocamdata dr i-a dat aspirina 2 cpr/zi (nu Aspenter!!!), Detralex 2cpr/zi si Hepatrombin. Mie nu mi s-a parut in regula cu aspirina, a sunat un dr cardiolog si nici el nu ar fi dat aspirina (1000mg/zi) in sarcina.
S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? Dar aspirina, s-a mai prescris cuiva - mai ales in asemenea cantitati?

Prietena mea va va fi recunoscatoare si poate isi va face si ea cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Vanessa ce sa fac?ca si tine,cu stari de rau in continuare.se pare ca bebeii nostri sunt foarte pretentiosi.inca vomit ( vinerea trecuta am vomitat si de la ceai),ma simt slabita ,fara energie si cu greturi.dar o sa treaca

19+
Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

BTZ_OVI si eu azi am avut o zi nasoala tare. Abia am reusit sa mananc putin. Am vomat pe la pranz si cred ca urmeaza sa o fac din nou. Toata ziua mi-a fost greata... Am facut o baie rapida mai inainte si acum sunt cam ametita... Ma bucur ca misca pustiul...ca mie o sa-mi treaca .

20+

Mergi la inceput