Gravidute&Mamici de IASI (112)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza!
wow...lacramioara..mai ca-mi da mie lacrimile..te cred ca te'ai emotionat!!!
cris multumesc de foto...si de raspunsuri...
ce m-as fi bucurat sa fi fost si noi..poate data viitoare ..vom fi si noi..abia astept sa va cunosc..

crissintibun (Cristina)...wow ce putin mai ai..Doamne ajuta!

La multi ani pe ziua de ieri caci nu am reusit sa intru....
aici ieri s-a sarbatorit numai Ziua Femeii
Ziua Mamei e pe 8 Mai, iar Ziua Tatalui e 19 Martie...ciudati mai sunt si astia cu sarbatorile...

azi la noi sarbatorim cei 40 de ucenici..
atunci sa sarbatorim cele 40 de pahare
azi e si ziua bunicii mele..

numai bine fetelor si o zi frumoasa....

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Buna fetelor!

Kriss multumim pentru poze! Lasa ca va veni si barbatul portivit!
Slimatei vad ca le place italienilor sa petreaca!
Danielle legat de tema discutam cu o colega de munca care era suparata ca-si montase sterilet si ramasese insarcinata! Avea doi copii(la diferenta de un an) si nu era in relatii bune cu sotul! Alesese sa avorteze! Ulterior a si divortat! Asta a fost cu cel putin 7 ani in urma!

Aseara am faurit sfintisori! Au iesit delicioasi! Au mancat de la mic la mare! Nu ma mai descurc sa fac lucrurile complexe singura ca baietii sunt pe mine! Nu v-am mai zis ca sambata Matei a cazut in bucatarie de langa mine si a facut ditamai cucuiul! Credeam ca si-a spart capul! Dar s-a refacut repede! Si vineri seara facuse alt cucui, ca avea o galma umflata... Au inceput loviturile! Ar vrea sa mearga! S-a desprins si a facut un pas singur, dar se teme! M-a mai plans noptile astea si cand l-am cercetat i-a mai spart un dinte si altul il are sub piele! Avansam! Ce vreme urata... I-as scoate dar nu ma risc!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

40 de pahare pt barbati ... 40 de sfinti pt noi

iulia , mersi de cafea ... ff frumoasa poezia lui Stefi ... am savurat-o la cafea

dany, si eu am vrut sa imi pun ... dar cand am inceput sa ma informez despre asta , m-am lasat pagubasa ... verisoara mea a avut sterilet pt 5 ani , dupa 3( anul trecut) la scos, la 4 luni si jumatate a ramas insarcinata si la 7 saptamani a pierdut sarcina din cauza unui chiag de sange format din cauza steriletului si sarcina nu sa putut dezvolta ... deci inca o bulina neagra

Noi ieri nu am mai fost la medic, mi sa parut prea frig ... am terminat cu antibioticul dar mai continuam si azi cu aerosol ... Darius e bine,.... asera am fost la bunici cu o floare ... si a fost foarte bucuros ca el a dat florile

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

ANi ma bucur ca e mai bine copilul! Ai deja un cavaler in casa, sa ofere flori!
Lacra ce cadou ai luat pana la urma d-nelor educatoare? Draguta Stefy cu cadoul!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neata!

La multi ani pentru ieri mamici!

La multi ani pentru Vlad!

Lacramioara - pai mie mi-au dat lacrimile doar cat am citit poeziile, dar sa ti le mai si recite comoara...e super emotionant.

Slimatei- la multi ani bunicii! Multumim pentru bautura.

Alynta - ce harnicuta esti, ai facut sfintisori.. Pupam micutul sa treaca loviturile.

Kriss - sper sa te gaseasca barbatul potrivit cat mai repede.

Ce mamici frumoase am vazut in poze

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Am vazut pozele de la intalnire. Sunteti niste mamici superbe.
Azi am fost la primul curs prenatal la Maternitatea Cuza-Voda. Am vorbit cu moasa sefa si dr anestezist. Saptamana viitoare o sa vina dr. neonatolog. Sotul a primit adeverinta ca sa isi poata lua inca 10 zile de concediu cand o sa nasc. Cursurile sunt GRATUITE.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Dr. Grigore e plecata din tzara?

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

lut fetele
si cu intarziere va urez si eu La multi ani si o primavara frumopasa

am lip[sit o gramada dar nu v-am uitat
ba n-a fost timp ,ba n-am avut eu o dispozitie prea grozava iar cateva zile n-am avut nici net

si acum sa va zic cate ceva despre fete
Miruna a crescut f bine -1 kg in ultima luna de zile si privit pe ansamblu potr spune ca e f cuminte.Am avut noi ceva nopti nedormite dar cum au fost urmate de unele in care a fost f cuminte parca am si uitat de celelalte.Doarme la ea in patut iar de ieri (cadou de ziua mea) a inceput sa zambeasca constient).Papa numai san numai ca pe mine ma doare in continuare un san de nu stiu cum ma cheama ( ma intreb daca mai trece )

Daria sta inca acasa ,poate dupa Paste sa o duc si pe ea la gradi.E o dulce in relatia cu Miruna-nici urma de gelozie
de vreo saptamana am mutat-o in camera ei si e f incantata.a adormit din prima noapte f bine singurica.Imi pare insa rau pt ea ca isi doreste mult la copii dar de frica virusilor n-am dus-o nici la gradi nici pe la locxurile de joaca astea acoperite ,nici la teatru
si tot imi spun ca nu e corect fata de ea dar nici pe Miruna nu miu-0o pot imagina racita de pe acum
iar Daria nu a mai avut nici o problema de sanatate de la sf lui noiembrie

cam atat deocamdata
si sper sa nu mai absentez atat

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare,am vazut si eu mamici frumoase si relaxate
Lacramioara te cred ca te-ai emotinat cu asa copil minunat ce ai tu acolo.Vladut m-a luat azi de fata cu palmutele lui si mi-a zis as frumos:mami e printesa si Dudut e printu.M-am topiiiiit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si aromata si va doresc o zi frumoasa.

Fetelor, multumim pentru aprecieri.... Emotiile au fost mari din ambele parti....

vanessa, vezi ca ti-am scris parca duminica raspunsul la intrebare.... Vezi mai in urma.....

Mergi la inceput