Gravidute&Mamici de IASI (112)
Raspunsuri - Pagina 18
inutsa spune:
LA MULTI ANI, MAMICI SI BURTICI!!! SA AVETI O PRIMAVARA CU LINISTE SUFLETEASCA SI BUCURII DE LA PITICI [SI NU NUMAI
]!!!!
slimatei cum au zis si fetele, a fost bine, caci am mai schimbat mediul. cel putin pt mine, care stau 24/7 cu Bia![]()
alina
sa va faceti bine!
Fetelor, cand am ajuns acasa, Bia se hlizea cu taica-su, poate il bocise ea un pic, dar m-a pus pe jar degeaba, puteam sa mai stau
. De abia astept intalneala cu copii.
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
inutsa spune:
danielle sora are dar nu am intrat niciodata in detalii...
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inutsa danielle sora are dar nu am intrat niciodata in detalii... Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009) |
Nu ai o poza mai detaliata cu colierul din poza asta?http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/SUA#5322219214437570962
20+
bilica spune:
Pentru ca suntem cele care insenineaza zilele barbatilor-desi ei se pling mai tot timpul,dar numai pentru ca asa s-au obisnuit. -Pentru ca suntem cele care numai cind privim catre copiii nostri,dam lumii mai multa frumusete. -Pentru ca suntem cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi. -Pentru ca ,desi ne mai plingem si noi citeodata, ne adunam fortele si o luam de la capat in fiecare zi,mai puternice si mai hotarite. -Pentru tot ceea ce suntem si reprezentam,pentu noi timpul se opreste in putin in loc la fiecare inceput de "Primavara" si ne aduce un omagiu in aceasta zi speciala de
"8 MARTIE" "LA MULTI ANI !" 

26+
bilica spune:
Buna fetelor! Eu am lipsit putin caci am fost plecata pe alta insula,in Barbados ,sami rezolv viza de sua...acum ca am obtinuto ,ma pregatesc pt plecare in 3 sapt....sunt foarte bucuroasa.Vad ca nu am primit inca parola pt webshots..
..,chiar mias dori sa ne stim mai bine 
26+
ionika spune:
La multi ani, doamnelor si multa fericire!
Voiam sa spun ca si noi ne-am simtit bine ieri si sper sa mai repetam "figura". Apropo, are cineva poze?
Daniela, si pe mine ma batea gandul sa imi pun sterilet, mai ales ca nu am de gand sa mai raman insarcinata , dar am amanat putin pana vine dr. Grigore in tara.
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia
tuscut spune:
Va doresc sa primiti atatea flori incat sa va faceti gradina, atatea felicitari incat sa aveti vorbe bune pentru tot anul, atata dragoste incat chiar daca ati da inapoi la fiecare, tot v-ar mai ramane...
O primavara cu multa bucurie!
"La multi ani!" dragele mele...
vanessa80 spune:
LA MULTI ANI! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite! 
Nu mi-a mers net-ul toata ziua.
Abia acum a reusit sotul sa il mestereasca.
21+ 
kriss79 spune:
buna dimineata
La multi ani Vlad de Monica!!multa sanatate si noroc!cu intarziere..
La Multi Ani mamici si burtici, sa aveti o primavara frumoasa! tot cu intarziere![]()
aveti aici albumul cu poze de la intalneala de 8 martie
bilica, iti rasp.aici.acolo in album sunt poze de la intalnirile noastre, nu sunt albumele private si personale ale fetelor.acelea, daca exista si le fac publice le poti vedea sub semnatura sau la semnatura fiecareia.
cat despre jobul meu, mie imi permite timpul caci nu sunt atat de solicitata cat as vrea:)adica e vreme de criza, eu m-am intors la munca dupa 2 ani de concediu de 5 luni..
tu cum ai ajuns in asa o locatie de exotica??!![]()
danyelle, nu te pot ajuta despre sterilet..nu m-a interesat din motive evidente
ca eu as mai face un
dar caut barbatul potrivit acum
am auzit insa pe la papanasi 2007 de steriletul mirena ca vb mamicile..
Cristina si
Alessia Stefana
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte si o poezie.... de la serbarea Stefaniei... poezia ei pentru mami....
Mama-i zambet si lumina
Mama-i lacrima si dor
Tu esti ziua mea senina
Ingerul meu pazitor
Pentru dragostea ta mare
Vreau acum sa-ti multumesc
Sa-ti aduc in dar o floare
Si sa-ti spun ca te iubesc.
Si a mai avut una....
Mama mea mult ma iubeste
Ea mereu ma ocroteste
De Isus ea ma invata
Si imi da buna povata
Parul ei este de aur
Ochi ei sunt un tezaur
Esti frumoasa asa cum esti
Si pe mine ma iubesti.
M-am topit.... Iar felicitare ape care am primit-o, facut cu manuta ei... trebuie sa recunosc ca am si plans putin.....