Gravidute&Mamici de IASI (112)
Raspunsuri - Pagina 11
alynta27 spune:
Salutare!
Am pus si eu povestea nasterii lui Matei la semnatura! Sa vad daca apare scrisa bine!
Ani a fost cumintel Darius daca a primit atatea!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!Un ingeras in viata noastra
moldoveanca spune:
Salutare,o primavara frumoasa si plina de bucurii

Noi am fost ieri la nepoata-mea sa-i duca Vladut un martisor,dar ajuns acolo nu a vrut sa-i mai dea nici unul,a decis sa le pastreze![]()
moldoveanca spune:
Ne-am apucat de plantat copacei,vita de vie,sapam, ne jucam in curte,speram sa fie frumos de acum si sa stam cat mai mult pe afara.In curand ne vom lua si puisori ca ma dispera sa mergem sa cautam gainile si cocosii care se aud cantand![]()
Despre intalnire nu stiu ce sa spun ca avem alte planuri pt week-endul asta.
moldoveanca spune:
Ani eu cred ca e mai bine sa-l vada un medic,si sa-ti spuna ce sa-i dai.Sumetrolim e un antibiotic mai slab ,o sulfamida nu cred ca e cazul sa-i dai
Anilansa spune:
moldoveanca... mersi de raspuns, si noi am iesit in curte... asteptam sa se stranga familia si sa iesim si noi la sapat![]()
Aly...in general Darius e ff cuminte la ai mei, ii fac toate mofturile.. de ex. aserea chiar daca era numai bicu acasa...sa jucat, a papat cu bicu mar si apoi cand sa plecam l-am intrebat daca mergem acasa la noi si mi-a zis ca NU si sa dus imendiat la bicu in brate.. numai cu el a stat![]()
Azi am vrut sa spal dar am ramas fara calgon... asa ca m-am apucat de facut mancare: bors, mazare si friptura.
As vrea sa fac si ceva dulce... dar nu cred ca ma lasa Darius sa fac![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kriss79 spune:
Felicitari proaspetelor mamici oanka si lorex!
fetelor, care ramane? buena vista sau alila?
mentionez ca alila e mai iefin..
bilica, nu mai retin exact cum se activeaza.vezi la profil personal pe undeva..pm inseamna mesaje private..daca nu reusesti, lasa-mi un id de mess sa iti trimit acolo..
Cristina si
Alessia Stefana
alynta27 spune:
Kriss si mie imi convine "Alila"! Acum ce facem?! Asteptam sa se razgandeasca vreo fata in privinta locatiei sau asteptam o noua doritoare sa vedem ce alege si ea?! Vad ca se tace... Ideia e ca va trebui sa ne "fixam" undeva ca sa ne facem rezervare ca riscam sa bem sucul in picioare!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
slimatei spune:
va urez sa aveti o Primavara frumoasa fetelor!
sa aveti zile senine si in suflet multa,multa caldura!
Martisor
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
alynta27 spune:
Multumi Slimatei! Voi cum ati petrecut de martisor?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

26+