Gravidute&Mamici de IASI (112)
Raspunsuri - Pagina 10
vanessa80 spune:
Va doresc o primavara frumoasa, cu multa sanatate si multe impliniri alaturi de cei dragi.
BTZ_OVI eu o sa fac morfologia fetala maine la dr GRigore. Nu stiu cat o sa ma coste. Tu cat ai platit? Ti-a dat si filmulet?
20+ 
Celia spune:
Inesa, felicitari!
Alina,
.
Legat de intalnire , tare as vrea si eu... Daca se poate voi veni si eu...inca nu e definitivat programul de duminica...
bilica spune:
MIHAMORA ,merci mult.
Poate ma inregistrati si pe mine aici,chiar daca nu sunt in IASI...,dar sufletul tot acolo mia ramas ACASA IN IASI....Oricum eu vin des Acasa..![]()

Un user si o parola pot avea si eu pt WEBSHOTS? ..vreau sa vad poze cu voi 
26+
kriss79 spune:
Celia,mihamora va asteptam!
bilica,activeaza-ti PM ca sa iti trimit userul si parola.
Cristina si
Alessia Stefana
alynta27 spune:
Salutare! Toata ziua nu a mers netul! Am stat ca pe ace!
Va trimitem si noi voua dragi mamici si burtici un martisor cu o urare calda de sanatate si bucurii!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Noi azi am iesit cu baietii la plimbare! A fost caldut! I-am adus adormiti (la 21.30)! Am primit si martisoare, flori ca doar avem un tata atent!
Sambata ne-am intalnit cu frumusetea Inesei si cu parintii lor ca ne-au onorat cu o vizita! Baietii au fost foarte incantati de Bia cea mica si ochioasa! David a dat ce avea "mai bun", a alergat, s-a exprimat in stilu-i caracteristic! Matei statea si el pe langa fetita!
Felicitari Inesa pentru nota maxima!
Bilica sarcina usoara si bun venit! Te asteptam cu postari sa ne cunoastem mai bine!
Mihamora cam asa e si la noi! Acum ca mai scapam pe afara parca mai trec si depresiile!
Celia eu sper sa ajungi!
Alina chiar ma intrebam ce mai faci! Tu cum te simti?! Darius raspunde la tratament?!
Moldoveanca tu nu vii?! Poate cineva sa o anunte?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
bilica spune:
kriss 79, fii draguta si zimi cum sami activez PM;
....ca nu am nici o idee,mam tot uitat la profilul personal si nu vad nimic PM 

26+
iulia-stefy spune:
Va ofer o
aromata...
Stefy a descoperit spalatul vaselor si plange de mama focului daca nu o las... si e o balta langa chiuveta... si ea uda toata.... Dar placerea e mare....
Ani, multa sanatate lui Darius... Eu zic sa nu-i dai ridiche, ca e prea tare pentru varsta lui... Eu am ulcer si nu suport siropul de ridiche... dar el asa mic....
Anilansa spune:
buna
iulia, mersi de cafea si de raspuns... ridichea am folosit pt mine...
Aly, eu sunt mai bine, Darius e mai rau
, voi ce mai faceti?
Mihamora lui Darius ii dau siropel-PROSPAM e pt tuse. si mai facem si aerosol
Mamici ... de dimineata, Darius vrea sa elimine prin tuse ... secretia, dar nu poate... stiti vreun medicament/ antibiotic care ne poate ajuta
... am vazut acuma ca am sumetrolin, dar am pierdut cutia si nu stiu pt ce l-am folosit![]()
Eu am primit ieri flori din partea sotului si a lui Darius, si un martisor... iam luat si lui darius un martisor si la pus la urs
... apoi am mers si pe la bunici, tatal meu ia luat o geaca de primavara si pantaloni +4 masini
...
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa