Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 20
Alysh spune:
Simo, imi pare rau de rana pe col. Cauterizand-o se rezolva, din cate stiu. ma
sa fit totul bine pt tine!
Luminel, noi il mituim pe Vlad cu o punga de pufuleti in magazin. Sta acolo in carut si rontaie. Dar si pe el il mai apuca nerabdarea. Nu stiu cum s-a facut insa, ca de cate ori l-am lasat sa se dezlantuie prin supermarket am avut cate un accident: o data a cazut cu capul in partea de jos a carutului si a rezultat un hematom oribil, altadata un domn inalt care se uita la rafturi nu l-a vazut si l-a plesnit de gresia de pe jos si altadata a cazut aproape de un alt carut gata, gata sa-si sparga capul. Asa ca, atentie mare. Bine, Vlad si alearga haotic, parca e scapat din lanturi saracu'![]()
ALI, mami de Vlady si
23+ cu
Luca
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Luminel..in ce priveste articolul...eu mai cred si ca fara fum nu iese foc, eu chiar inteleg teoriile astea conspirationiste si nu iau lucrurile chiar asa simple cum ni se prezinta. Deci eu zic ca tot ce-i posibil..Desi sigur...se poate sa nu fie cum spun eu si iarasi sigur sunt si multe aberatii pe net. PS Mersi de incurajari , am citit acum ultima postare a ta.Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
e adevarat ca circula multe aberatii pe internet, dar pe de alta parte, noi suntem prea "mici" ca sa stim ce se intampla la nivel global si in cercurile "inalte", unde se iau decizii care ne afecteaza pe noi toti astia "de rand"...
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
YLARI spune:
Scriu repede pana nu schimbati capitolul.
Gabitza si eu ca si tine, nimic nu ma enerveaza mai tare decat sa nu pape Eva, mama, ma apuca nebuneala, fatzaiala, nu stiu ce sa-i fac, incep si ma intreb, de ce nu papa, etc... Pana la urma am obs ca are perioade. Cand papa bine, cand ciuguleste.
Luminel sa nu iti para rau, iar pe Esme o iubesc, ne-a mai lamurit o data cu laptele din cutie, sau ceva de genul asta. Esme 
Simonacip nu am inceput serviciul dar la noi o sa fie Board meeting pe 3 martie si trebuie sa reorganizez administratia de vanzari, sa fac caietul de proceduri... mi-am prins urechile, mai ales ca o sa "inghitim" si departamentul de logistica....
Zi-mi te rog cum e cu ARN-ul care depisteaza HPV-urile oncogene? Cum se numeste analiza? Papanicolaul nu este suficient? E ceva de ultima ora?
Fetelor sunt foarte trista ptr ca fostul meu sef,c are de fapt m-a si adus in firma asta are o tumoare pe creier, nu mai vede si trebuie sa se opereze. Sper sa-l ajute Dumnezeu, o sa strangem si noi bani ptr el, sa vedem cu ce il putem ajuta....... Sunt tare trista, tin la el foarte mult, m-a ajutat enorm si e un om deosebit care nu merita asa suferinta... ca sa nu spun ca si-a pierdut mama de curand... Saracul, nu stiu ce as putea face pentru el...
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel
vai, biata Deliutza...n-a mai scapat de constipatie?! o data mi s-a intamplat si mie cu Cris si a fost groaznic s-o vad cum se chinuie... ![]() Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj |
Si Eva tot pietricele se kk
Mi_bebelina, eu am sunat la Medicover si mi-au zis sa vin sa o vada un gastroenterolog. Poblema e ca nu se pupa programul (ala e la clinica de la 14.00 la 16.00 exact cand doarme Eva) si n-am cum sa o duc. O sa mai sun, sa vad daca au mai schimbat ceva. Intre timp insist cu iaurturi, ceai de musetel, pun ulei de masline in mancarica, ma axez pe dovlecei fierti, chestii mai laxative. Nasol ca are deja un mic hemoroid, ca un bob de orez, mai mult si de aia vreau sa o vada, oare s-o putea face ceva sa o scap de el?YLARI
EVA mea
ticker
POZE
cleo78 spune:
analiza de HPV- se preleveaza o proba, ca si papanicolau, si se cauta posibila infectie si ce trunchiuri are. sunt> 30 de trunchiuri cunoscute, unele cu low risc, unele cu high risc, si 2: 17+18 a caror prezenta a fost gasita in 80% din cazurilor de cancer.
Ei, de la infectie, inclusiv cu acele 2 trunchiuri, panala cancer dureaza ani. 3-5 ani, minim.
Ideeea e ca asha numitele rani de col, apar si dispar, sunt o iritare a zonei din varii motive necunoscugte mie. Atat ca o suprainfectare nu ajuta sa treaca rana.
Bun.
conturata asta, la mine rana aproape s-a inchis singura. Dar papanicolau arata prost, si dr mi-a recomandat biopsia, sa vada tesutul si in profunzime, nu numai 'periat' la supr si admirat ochiometric. Prin aceasta interventie, dr a elimitat tesutul suspectat bolnav, si electrocauterizat. Dar pe mine acea biopsie m-a linishtit, ca papanicolau mai da rezultate fals pozitive, dar biopsia e biopsie.
Si ca sa va exclud visele cu cancer si alte cele, problemele evolueaza in decurs de multi ani, da? Un control anual - mult recomandat de medici - e suficient. Stiu medicii maimulte ca noi. Daca e o rana/o analiza proasta, medicii recomanda control mai des. Stiu ei de ce! si de la o rana pana la cancer e cale lunga. Nici nu e cazul sa te gandeshti la asha ceva Simonacip.
Cred ca am mai explicat asta.
Miine sun la dr. Deja m-amconversat cu asistenta la infinit. A zis ca ma suna ea, etc. E aiurea sa stai sa astepti...
gata,ma duc sa fac dush si sa terminam tortul ala...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
Adriana, M-am uitat pe site-ul cu gradinite din bucuresti, e structurat pe sectoare, dar Pta Romana nu stiu in ce sector e
si de gasit in zona respectiv - nimic. Cu toate ca am inteles ca sunt o gramada. Am gasit cateva, miercuri cand o sa mai merg la servici o sa printez ce ma intereseaza si o sa ma apuc sa dau telefoane.
Alysh ce peripetii aveti si voi in supermarket... Noi am avut o pauza de iesiri la supermarket ca facea tarantele, saptamana trecuta am iesit la mall si a fost linistita, i-au placut scarile rulante.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
gabitzam spune:
A fost Costi cu Raducu la pediatra, ca deja aveam pitici pe creier, nici azi n-a mancat decat cateva lingurite de mancare, si alea cu forta mai mult. Pediatra s-a cam uitat aiurea la Costi, de parca o deranjam cu nimicuri din astea. Dar de unde sa stiu eu ca nu e ceva, ca daca stiam eram doctor, nu inginer. Ca la copiii mici acum sunt bine, acum e grav. S-a ofuscat si a zis sa venim la ea asa doar daca are febra sau e ceva grav, altfel sa ne programam. De parca ar merge chestia cu programarea in aglomeratia aia...
In fine, m-am cam suparat pe ea, desi avusesem o relatie buna pina acum.
Ideea e ca cica ii ies ultimele maselute, chiar in fundul gurii, si probabil de aceea inapetenta asta prelungita. Ne-a dat Pikovit sirop, Osteocare sirop si pentru 7 zile sa-i dam 4ml de Peritol seara la culcare.
Alaturi de SEBI
mihaser spune:
Salut
Inca traiesc...a venit tanti de sub mine sa ma linseze dar nu eram acasa..l-a gasit pe vara-miu...care era si el aci ca musca-n lapte...
simt ca innebunesc...sper sa ma mut la un duplex cat mai repede...le-am transmis si lor asta. ![]()
Le-am zis ca le platesc, var mana de lucru tot ce vor...dar tot pe esafod ma vor...
Cleo zici ca arsesi pop cornu...pai nu esti tu sora mea de suferinta? Daca eu am avut o zi cam de kk..tu cum era sa scapi...
Offf sper sa raspund si eu la posturile voastre...dar cu santierul din casa nu prea vad cum...
Va pup!
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Adriana, M-am uitat pe site-ul cu gradinite din bucuresti, e structurat pe sectoare, dar Pta Romana nu stiu in ce sector e si de gasit in zona respectiv - nimic. Cu toate ca am inteles ca sunt o gramada. Am gasit cateva, miercuri cand o sa mai merg la servici o sa printez ce ma intereseaza si o sa ma apuc sa dau telefoane.Alysh ce peripetii aveti si voi in supermarket... Noi am avut o pauza de iesiri la supermarket ca facea tarantele, saptamana trecuta am iesit la mall si a fost linistita, i-au placut scarile rulante. YLARI EVA mea ticker POZE |
Ylari, Romana cred ca e in sectorul 1 ... dar de ce cauti tocmai acolo gradi?! acolo lucrezi tu?
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj