Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Buna dragele mele

Alysh, sa va fie de bine iesirea. Azi Sis a fost la mine, am fost si noi prim Mall, la plimbarica pe afara.
Ylari, ai inceput serviciul???
Lorich, succes cu gradi...dar ce e mai scump nu e mai bun,. sa nu te iei dupa asta...Sti cit dau la cresa la Mati?? pina intr-un mil pe luna. SI e f bine, Matei e incintat, nu plinge deloc, il iau vesel de acolo. SIngura problemuta cu racelile, dar astea le face si dc e la particulara ca si acolo sunt copii, si acolo se imunizeaza. Robertel si La multi ani mamei tale1
Cleo...deci cu floricele dati voi alarma pe acolo

Eu am fost azi si la la ginecologie. Am o rana pe col, mi s-a parut maricica, probabil de aici si singerarile alea haotice de luna trecuta....Ooof, mi-am facut mai multe analize pe linga Papanicolau. am facut si Arn-ul acela care detecteaza HPV-uri oncogene. Sa va spun cit m-a costat toata afacerea?
850 de Roni. Banii da-i incolo pina la urma nu ma intereseaza, sper doar sa iasa analiza bine...OOf Cleo, tu ce-ai facut? Operatia ta in ce-a constat? Cauterizare? Se pare ca va tb sa fac si eu asta...sa vedem, sper sa iasa ok rezultatele
Va pup fete

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

ranile pe col apar si trec. Mie mi-a iesit si papanicolau modificat, si HPV. Atentie la candida/suprainfectari- tre tratate minutios. Ei, si aici mie nu imi trece o naiba de candida... etc.

Ce am fact eu: si biopsie - papanicolau nu e diagnostic - biopsia da. Si electrocauterizare.

Eu astept de peste 2 sapt raspunsul la papanicolau. AM sunat sambata, au zis ca ma suna din nou...donno.
Miine sun eu iar la ei.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

...habar n-am daca e adevarat si oricum imi pare rau acum ca l-am postat, dupa reactia virulenta a lui aldaesme...m-am lecuit!

Reactia nu a fost deloc virulenta si nici macar adresata tie personal ci respectivelor mesaje care circula. De aceea cand am facut citarea nu am lasat numele tau si am spus cat se poate de clar ca am primit si eu mesajul asta prin email. Trebuie sa stii insa ca daca tu iti rezervi dreptul de a cita mesaje din email , drept pe care bineinteles ca il ai si nu e scopul meu sub nici o forma sa te fac sa renunti la el, am si eu dreptul sa imi exprim parerea cu privire la astfel de mesaje. Suntem pe un forum, nu e asa? Ti-ai inceput mesajul cu o intrebare "stiati ca?" eu am raspuns argumentat "da stiam, din punct meu de vedere e o mare minciuna."
Te apreciez si cred ca putem dialoga civilizat si mai ales ca putem fi deacord ca nu totdeauna suntem deacord.

Esme

Esme, am observat ca mi-ai sters numele din citat, dar eu tot m-am simtit prost pentru faptul ca eu il pusesem articolul ala sau ce naiba e...eu nu zic ca nu ai dreptate, dupa cum nici nu stiu daca ce se spune acolo nu e adevarat...cum spunea MsBB, fiecare alege sa creada ce vrea...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Hello,

Am stat azi 3 ore in parc, a fost minunat! Am ajuns chiar pana in 23 la Riviera, desi nu era planuit ca altfel o anuntam pe LAURITA.

Luminel, n-a mai invatat Vlad nici o poezie, pt ca n-a mai avut niemni timp de el. Am tot alergat. Dar oricum pt mine faza cu poeziile e asa....un fel de repetitie, nu mi se pare ceva extraordinar, desi pt varsta lui e super ca a retinut 2 strofe. Dar n-o sa-l chinui niciodata cu poeziile...cum am vazut chiar sin in familia mea, mi se pare aiurea. Ce face scumpa Cristiana? Tu pe unde stai, poate ne vedem intr-o zi in parc...scuze daca ai spus si n-am retinut.

ALI, mami de Vlady si 23+ cu Luca

Alysh, sa va fie de bine!
Din pacate, noi stam tocmai pe calea Giulesti...mi-ar fi placut mult sa ne putem vedea in parc...dar poate la vara, trag o fuga cu metroul pana la Titan sau Piata Muncii...

Deci Vlady a invatat poezia fara repetitii...asta e cu atat mai meritoriu...bravo lui!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Luminel: Eu cand e vorba de alimentatie is sarita de pe fix. Analizez,verific,caut; Si mai cred ca in ultimii ani s-au folosit anormal de multe pesticide si ingrasaminte inclusiv in gospodarii mici. Pe langa faptul ca toata lumea cumpara rasaduri care sunt din seminte tratate deja sau modificate genetic. Mai cred ca in Ro agicultura se face dupa ureche si atunci cand taranul cumpara un pesticid sau ingrasamant da; nu se-ncurca ca doar nu e inginer agronom. El da nu cat scrie pe pachet ci mai mult sa fie. Ma enerveaza ca avem multe institutii care ar putea sa verifice daca hrana noastra e buna dar nu o fac. Aflam ca s-a importat nustiu ce cantitate de fructe conservate cu nustiu cati sulfiti dar asta o aflam de la autoritatile din alta tara si nu de la cei platiti de noi sa ne pazeasca.... Ma deranjeaza mult faptul ca suntem un fel de carpe care se ofera sa experimenteze tot felul de chimicale pe noi. Painea Titan pentru noi este persona nongrata de mult. La fel ca painea neambalata sau faina din comert. Toate contin umflatori si conservanti. De aceea m-am hatarat la masina de paine ca sa aduc faina de la tara fara nimic pus in ea. Sarea pe care o consumam zi de zi contine antiaglomeranti si iod. Noi nici nu mai consumam sare din magazine luam de la plafar fara iod si antiaglomeranti. Ma enerveaza teribil sa fac parte din experimente. Hai eu pot ca am trait destule ..dar nu vreau sa vad copiii mei terminati de mine. Nu cred in chestia cu reducerea populatiei concertat. Cred ca natura are ea grija sa ne selecteze cumva daca intre timp nu ne-o facem cu mana noastra. Despre vaccinul contra virusului porcin cred ca este si a fost o chestiune pur financiara; Daca-ti e sa mori mori...

Belleane, ai dreptate in cea mai mare parte...dar, eu stiam ca e mai buna sarea cu iod pentru tiroida...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Bine ca face kk, Delia tot aproape numai lapte bea toata ziua si face kk o data la 3-4 zile.....si atunci cu dureri, cu plansete....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

vai, biata Deliutza...n-a mai scapat de constipatie?! o data mi s-a intamplat si mie cu Cris si a fost groaznic s-o vad cum se chinuie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cleo, am inteles. Treaba nasoala e ca dc Doamne Fereste am vreo tulpina oncogena...poate trandforma imediat rana asta deschisa...de aceea mi se pare periculoasa...Deci mi-e cam frica.IMi place de tine ca doza ta de optimism e nelipsita Imi dai un mare exemplu.
Lorich am inteles..mare problema si cu locurile astea la stat, ai dreptate, am avut noroc sa fiu linga o cresa d-asta ca altfel...
Mihaser, am citit si pataniile tale...Nasol...macar cineva s-a bucurat la faza asta (Eli)
Adriana, spor la intarcat, ai sa vezic a va minca mai bine fata dupa ce o intarci...se va mai ingrasa, asa cred eu.
Dani sarisem si eu postul tau...stai cumintica te rog..mai e putintel si vine fata draga..

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Azi am fost cu fata si tati in Orhideea...m-a facut de ras...un sfert de ora a stat cuminte in carucior, apoi i-a casunat sa se dea jos si sa alerge printre rafturi, netinuta de mana...si cand o luam in brate urla de se uita toata lumea la noi...nu cred ca o mai iau vreodata la cumparaturi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Cleo, am inteles. Treaba nasoala e ca dc Doamne Fereste am vreo tulpina oncogena...poate trandforma imediat rana asta deschisa...de aceea mi se pare periculoasa...Deci mi-e cam frica.IMi place de tine ca doza ta de optimism e nelipsita Imi dai un mare exemplu.
Lorich am inteles..mare problema si cu locurile astea la stat, ai dreptate, am avut noroc sa fiu linga o cresa d-asta ca altfel...
Mihaser, am citit si pataniile tale...Nasol...macar cineva s-a bucurat la faza asta (Eli)
Adriana, spor la intarcat, ai sa vezic a va minca mai bine fata dupa ce o intarci...se va mai ingrasa, asa cred eu.
Dani sarisem si eu postul tau...stai cumintica te rog..mai e putintel si vine fata draga..

Simona, mami de baieti

Simona, nasol cu rana pe col...daca nu e mare se poate vindeca si prin tratament nu neaparat cu cauterizare...cel putin la mine asa a fost acum cativa ani...Doamne fereste, sa n-ai vreo "tulpina oncogena"! Sanatate!

Cu cresa chiar esti norocoasa ca o ai aproape si ai gasit si loc...

Mergi la inceput

yesssss, nu mai sunt "incepatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Luminel..in ce priveste articolul...eu mai cred si ca fara fum nu iese foc, eu chiar inteleg teoriile astea conspirationiste si nu iau lucrurile chiar asa simple cum ni se prezinta. Deci eu zic ca tot ce-i posibil..Desi sigur...se poate sa nu fie cum spun eu si iarasi sigur sunt si multe aberatii pe net.

PS Mersi de incurajari, am citit acum ultima postare a ta.

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput