*LMA Ghiocei de martie - aprilie 2006 (67)*
Raspunsuri - Pagina 8
mari78 spune:
Am fost ieri la ecografie. Dupa masuratori totul este bine, mai mare cu 3 zile fata de varsta cronologica...si ...este probabil fetita . Nu ma bucur inca foarte tare, ca e totusi prea devreme, cu toate ca la Teodora am aflat tot la 12 saptamani. Ieri mi-a luat sange si pentru dublu test, iar rezultatul il voi primi vineri seara.
Irina, asteptam poze cu sarbatoritul si cu torturile ! Cred ca acum sunt copiii la gradi in toiul petrecerii
Miha, ce mare s-a facut Eli, deja la gradi, nu-mi vine sa cred !
Tania, ce mare a crescut Bia si ce par frumos are !
Sa stiti ca am vazut toate pozele din contul comun. Am fost uimita sa vad ca nu am uitat parola . Imi e asa drag sa vad poze cu bebelusi, abia astept sa vina sfarsitul lui august sa-mi tin si eu in brate bebe numarul 2. De Teo nu va mai spun, ca deja isi face planuri : cum o sa-i dea ea sa manance, ca va dormi cu ea in pat, ca ma ajuta sa ii fac baie . Eu insa cred ca o sa fie foarte geloasa. Si acum, daca ma vede cu un alt bebe in brate, sau daca ma joc cu un copil al vecinilor, vine imediat si se lipeste de mine.
Ies acum, dar astept vestea cea mare a Stefanei, sunt cu un ochi pe forum.
Pup
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu
mihaser spune:
Salut!
Maria! Sa cresti mare si frumoasa!
Andrei! Sa cresti mare,sanatos si frumos!
Poli eu o sa-l dau pe Cri la tenis!
Mari felicitati ptr fetita nr 2!
Sunt super fericita...Eli e foarte incantata de gradi!
Se comporta mai bine si decat Cri!
Va pup!
Delia21 spune:
Andreea,ieri toata ziua am intrat de la scoala pe net,in fiecare pauza....nu am reusit sa am vreun raspuns de la nimeni...dar am vazut la semnatura pe messenger Luca Alexandru.Deci pana aflam mai multe....urez BUN VENIT PE LUME fratiorului de ghiocica!!!!Stefana,te asteptam cu pozici si impresii de proaspata mami de baietel.Refacere rapida!!!.
LA MULTI ANI ANDREI si MARIA,copilarie fericita si mult noroc in viata!!
Stefanna spune:
S-a nascut LUCA-ALEXANDRU, luni 9;30 pm ora Canadei.E un soi de matz(3195 gr, 52 cm, APGAR 19).Va imbratisez cu mare drag si va multumesc.Abia am ajuns acasa, si incercam sa ne reorganizam.Eu una la acest mom ma simt de-a dreptul bine.
Curand sper sa pun pozici cu matzu nosru.Bianca tot Pampi il striga, ii da tarcoale, dar nu pare deocamdata sa arate nici gelozie dar nici un interes exagerat.
Va pup dulce
Stefanna mami de si 39+
mari78 spune:
Uraaaa !
Felicitari Stefana pentru matz ! Bine ai venit pe lume Luca Alexandru!
Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate si sa va aduca numai bucurie in familie ! Tie iti doresc sa te refaci repede si sa ai laptic pentru matzuc
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu
Delia21 spune:
STEFANA,pai sunteti fenomenali daca ati ajuns acasa asa de repede!!!Si da...pare matzuc...in comparatie cu Bia...care acum e domnisorica...dar e dotat bine din moment ce are peste 3 kile.Pupam matzucu pe toate partile posibile.Asteptam pozicile ....cand poti.
Miha,felicitari pentru 2 copilasi la gradinitza!!!.Pupam pe Eli cea adaptabilaPOLI,ce ne mai spui de voi,de Nick?Irina,vrem poze,vrem poze,vrem pozecu sarbatoritul!!!ANDREI,mult noroc in viata si tot ce-i mai bun pe lume pui urias si frumos sa ai parte!!!Si sa o iubesti fara limite pe mami a ta totdeauna!
ANDREEA GEORGIANA spune:
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Bine ai venit pe lume, matule cu nume frumos! Sa traiesti zile senine si vremuri mai bune, sa fii cuminte (deocamdata macar), sa dormi si sa mananci bine (si sanatos!) si sa-ti cuceresti surioara. Ca pe mami ai topit-o din prima clipa, stim noi!
Si tu, mami, sa ai putere, rabdare si sa te refaci repede. Astept vesti si...povesti.
Qamar spune:
welcome, Luca Stefanna, refacere rapida si organizare mirobolanta acasa:-)
La multi ani, Andrei!
La multi ani, Maria! Rocsana, sper ca e totul in regula
Your heart is my piñata..
Biuta spune:
Ai mai..da rar intru..desi stau acasa:)
Pup pe toti puisorii care s-au nascut zilele astea, de fapt..cam incep toti sa isi scoata cei 4 anisori la iveala :)
Frumosii si scumpicii de ei :)Si le doresc din suflet sa fie sanatosi..si cat de cat ascultatori :)
Multumim mult de urari..si de faptul ca nu ne-ai uitat..
Nu mai pun poze pe nicaieri..ca imi tot gasesc de lucru prin casa, da poate trimit in cont :)
Stefana draga..FELICITARIIII!!Pisoiasul tau mic sa aiba parte de sanatate, tot ce e mai bun pe lume..si sa fie un ghiocel desavarsit! :)
Noi mergem la o scoala in care din 3 ore invata cam o ora..da..no..
Noroc ca are o memorie..ceva de speriat..stie filme intregi..cu banda sonora cu tot :) Actor se face :)
Va pupaaaaaaaaaaa Bia..si va doresc o primavara frumoasa!
Catrinel_17 spune:
felicitari STEFANNA!!!! multa sanatate si bucurii! bine ai venit Luca! nume frumos, imi place.
CIUF, chiar, ce mai face al tau?
la multi ani Rudy, Mariuca, Andrei!!
oare ce mai fac galustile lui DOUBLEMOM? imi inchipui ce dragutze-s acuma la 4 ani...
Mi-am intins un muschi la gat si ma doare taaare. si iar am racit. ce sa iau, ca am imunitatea unei batrane de 90 de ani bolnava de ...de toate.
Haaa, IRINA, chiar ca o tona de emoticoane. hehe, ce zici de asta:
sau asta sau ah, nu, vad ca ala nou cu dusul nu iese. Poate pentru ca are aceeasi formula cu ala vechi [ dus ], hmmm.
Aha, ia uite, si asta as putea sa-l folosesc azi, de ex: (zi rea)