*LMA Ghiocei de martie - aprilie 2006 (67)*
Raspunsuri - Pagina 7
ANDREEA GEORGIANA spune:
La multi ani, Andrei!(Doina)Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si iar sanatate ca de restul... se ocupa mami si tati!Si un pic mai mult noroc decat de obicei.
Stefanna, ce faci? Nu se aude nimic?
Pentru orice eventualitate...
mihaser spune:
Salut!
Andrei! Sa cresti mari si sa fii sanatos!
Cred ca stefanna il tine pe baietel in brate acum ...abia astept sa vad pozele cu bia si fratiorul!
eli s-a acomodat foarte bine la gradi, a papat tot, nu a plans...toata lumea o admira! azi a mers la gradi fara niciun fel de retineri ...cred ca e totul ok!
va pup!
mari78 spune:
Am de felicitat ghiocei dragi :
La multi ani Rudy, Anthony, Andrei, Mariuca !
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aduceti multe bucurii parintilor !
Stefana, te asteptam cu poze cu bebe!
Eu azi merg la eco de 12 saptamani. Am niste emotii, sa imi tineti pumnii sa fie totul bine, va rog.
Va pup cu drag
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu
carmenpit77 spune:
La multia ani rudy, mariuca, anthony si andrei sa cresteti mari si frumosi si sa ascultati de parintii vostrii
Stefanna nastere usoara
Cu urechiusa lui li s-a dovedit a fi pana la urma otita, tocmai cand incepea si ea cursurile de inot mititica. acum trebuie sa amanam asta e!
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, URMATORILOR GHIOCEI :
Mariuca- atomica
Anthony
Andrei
Mari, tin pumnii sa fie totul bine. Dupa aia, te felicit !
ciuf, mey, pai numai atat ?! Zi doua vorbe si despre voi, ce mai faceti ?
Miha, Bravooo ! pentru Eli, gata, ai fetita mare ! Sper sa nu o deochi, si saptamana viitoare s-o apuce jelaniile ca vrea la mama ....
Carmen, imi pare rau de Ali ca a facut otita ! Dar lasa ca trece cu antibiotic, si peste 2 saptamani o poti duce la innot !
Eu am comandat deja 2 torturi, unul mare, pentru maine la gradinita, si altul mai mic, pntru acasa. Nu ne da voie sa aducem decat torturi care au certificat de garantie emis de o cofetarie autorizata, cu stampile, etc. Si eu care voiam sa-i fac eu unul ! Alta data il fac eu, macar pe ala pentru acasa....
Imi pare rau ca nshiro nu a mai scris de mult. Sunt un pic, chiar ingrijorata. Maria ei e nascuta in aceeasi zi cu Andrei, iar in Japonia maine este ziua fetitelor, adica ziua in care fetitele se intalnesc si is arata una, alteia, colectia de papusi - care de fapt sunt adevarate bijuterii de portelan, ce se pastreaza cu sfintenie in geamantane, nu sunt papusi de joaca obisnuite ....
De fapt, eu intrasem sa vad daca a nascut Stefanna. Vad ca nici un semn deocamdata, asa ca ..... mai dau ture pe aici ...
P.S. Hihi, ce multe emoticoane noi au aparut pe forum ! De exemplu :
Delia21 spune:
Am vorbit putin ieri cu parintii Stefanei pe messenger.La ora respectiva nu aveau noutati de bebe ....poate -i prind azi din nou...sa vin cu vesti frumoase.
ANDREEA GEORGIANA spune:
LA MULTI ANI, MARIA (NSHIRO) SI ANDREI (IRINA)!
SA CRESTETI MARI, SANATOSI, FRUMOSI, NOROCOSI SI CUMINTI...PANA LA 18 ANI SI DUPA
Stefanna, ce-i cu linistea asta??? Sunt cu sufletul la tine!
Delia, mai ai tu vesti si le tii doar pentru tine?
Miha, sa-ti fie de bine noul look! Nu-i asa ca ti-ai schimbat un pic starea de spirit?
Mari, cu ce vesti vii de la doctor? Sper ca este totul in regula.
Tania, stai linistita, ii dau o palmuta la fundulet, pe care cu greu ar simti-o o vrabiuta si, cu toate astea, urla de parca as fi batut-o cu scandura. Sa-nteleg ca Bianca este cumintenia intruchipata? Ce mare a crescut si frumoasa!
De Adar va zic eu, ca stiu mai multe. Am primit intr-o zi un pachet de la Sibiu care continea o splendoare de paturica, extrem de artistic si elaborat lucrata (pt. Suri). Ati ghicit, Ada este responsabila de asta, deci, in loc sa treaca pe aici sa dea binete, face paturici frumoase. Asta cand nu este bagata in strachini si cuptoare...
Am pus si poze cu paturica sa vedeti ce prietena priceputa avem aici.
Ciuf, unde-s mesajele de altadata?
Carmenpit, bine ca ati descoperit la timp ce are si o puteti trata cum trebuie. Trece repede, doar ca doare rau! Sanatate maxima!
Irina, este obligatoriu certificatul de calitate peste tot.
Si este normal sa fie asa, desi, D-zeu stie ce prafuri si alte porcarii sunt folosite in industria noastra alimentara...
Asa este si mie mi-e tare dor de Nshiro si de mesajele ei minunate si pline de povesti frumoase!
Sa fiti fericiti, fericiti, fericiti!
Revin, am pus poze proaspete.
Polixeni spune:
Buna dimineata,
STEFANA tinem pumnii!!!
LA MULTI ANI RUDY,MARIA,ANTHONY,ANDREI,MARIUCA!!!! VA DORESC SA FITI FERICITI SI NOROCOSI!!
Deci au inceput petrecerile....si noi ne pregatim de party...dar o sa facem petrecerea pe 14,nu pe 16 pt ca lucrez in timpul saptamanii pana seara la 10.
Ghioceii vostri fac vreun sport??De fetite ma gandesc ca deja fac dansuri,balet...dar baieteii??
mari78 spune:
Maria !
Andrei !
Sa fiti sanatosi si norocosi si sa ii bucurati pe parinti !
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu