*LMA Ghiocei de martie - aprilie 2006 (67)*
Raspunsuri - Pagina 14
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Noe la multi ani, Matei ![]() Your heart is my piñata.. |
Bia! Sa cresti mare sanatoasa si frumoasa ca o printesa! 

Noe mii de scuze ptr intarzieri...traiam cu impresia ca sunteti pe 16 voi...dar mi-am adus aminte ca sunteti in aceeasi zi cu Matei.
Ce mai faci?

Qamar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaser
Bia! Sa cresti mare sanatoasa si frumoasa ca o printesa! ![]() ![]() Noe mii de scuze ptr intarzieri...traiam cu impresia ca sunteti pe 16 voi...dar mi-am adus aminte ca sunteti in aceeasi zi cu Matei. Ce mai faci? ![]() Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
hei, mersi

noi suntem asa si-asa, ieri dupa party Bia a facut febra, --tusea de vreo 3 zile-- si am ajuns la Euroclinic unde luckily am gasit BGS-ul de urgenta; e ok, dar azi stam la odihna acasa (iar eu in perioada asta am o gramada de treaba de terminat, sa vedem cum impac si capra si varza
tot e bine ca e prima raceala de cand a inceput scoala in august...
in rest, job hunting ca sa ne putem muta cat mai repede....
voi?totul ok?
pupam
Your heart is my piñata..
mihaser spune:
Noelino multa sanatate Biei! Spor la gasit job! 
Si noi tot acasa azi...ieri am fost la zoo si ne-a cam luat vantul...asa ca acum le pregatesc mancarica.
Eu tot caut joburi dar e foarte nasol...sper din toamna sa gasesc ceva...sunt cam pesimista...dar asta e...O trece si perioada asta...sanatosi sa fim!
Poate ai timp sa pui poze de la party pe constul comun sa mai vedem si noi cretulina de Bia!
ANDREEA GEORGIANA spune:
La multi ani puilor de 4 ani!
sa cresteti mari si frumosi, cuminti si plini de noroc!
Mario Valentin 
Andrei Ioan 
Bogdan 
Matei (Tili) 
Alesia Ioana 
Matei Calin (MP) 
Anne Bianca 
Ana (Aalina) 
Intrebare pentru d-ra T : Ce vrei sa facem de ziua ta? Petrecere cu toti prietenii tai (si ai nostri
), excursie la Disney sau o saptamana petrecuta la Bv? raspuns : " Sa mergem la Disney, apoi sa ne oprim pe la Bv si sa venim repede la Bucuresti sa facem petrecerea aia frumoasa"![]()
![]()
![]()
Asadar pregatim doar petrecerea "aia frumoasa" cu 35 de copii si parintii aferenti, ca de obicei
Revin mai tarziu, pup!
Delia21 spune:
Andreeag,e o desteapta domnisoara T![]()

.Esti pe maini bune....pe mai tarziu![]()
Nu-i bai....sanatosi sa fim sa le facem pe toate!!!
Qamar spune:
multumim de urari
niste poze: http://family.webshots.com/album/577019581hBtJvE --il las numai putin Public;)
Your heart is my piñata..
Stefanna spune:
LA MULTI ANI BIANCA!,de NOEAseara cand m-am bagat in pat m-am gandit la BIA ta, asa din senin.Iar azi dim am vazut ca a fost sarbatorita si noi nu am venit sa o intampinam cu pupicii si imbratisarile de rigoare.Acum ii dorim si sanatate....ups, s-a trezit matzocul. pupici
Stefanna mami de
BIANCA-NICOLA si
LUCA ALEXANDRU
Delia21 spune:
Noe,dulcica foc Bia iar tu est neschimbata
,tanara ,frumoasa,zambitoare s ...roscata
.Am vazut toate pozele,v-ati distrat pe cinste si voi
.
mihaser spune:
Salut!
Ana! Sa cresti mare si frumoasa!
Aalina ce mai faceti voi? Mai lucrezi?
Noe multumim ptr pozici...Asa cum spune si Delia tu esti la fel de tanara si frumoasa, iar Bia e superba! Imi place rochita de la ziua ei...ii vine super! Pupici si Soniei!
Delia bafta la teste! 
Stefanna ce mai face matul? Cum decug ostilitatile? ![]()
Andreea..stie ea THEEA ce vrea...35 de copii? Wow....Mai mare decat nunta mea! ![]()
Poli cum a fost la party?