Bazar
Raspunsuri - Pagina 17
alex_andra spune:
Eu zic sa facem asa: o cale de mijloc, ca nici tu nu ai nicio vina. Le las pe amandoua la 15 lei.
Doar daca nu mai vroia cineva sa ia un bibe. Daca mai vroia cineva, atunci le las la 10 lei bucata, ca sa impacam pe toata lumea.
Andreea, oricum , la fiecare biberon am cate 3 tetine. Adica am 2 bibe si 6 tetine.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
andreea.2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Eu zic sa facem asa: o cale de mijloc, ca nici tu nu ai nicio vina. Le las pe amandoua la 15 lei. Doar daca nu mai vroia cineva sa ia un bibe. Daca mai vroia cineva, atunci le las la 10 lei bucata, ca sa impacam pe toata lumea. Andreea, oricum , la fiecare biberon am cate 3 tetine. Adica am 2 bibe si 6 tetine. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) |
este bine oricum. astept sa vedem daca mai vrea cineva daca nu raman cele doua la 15 ron.
pupici
Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related
alexandrina spune:
Mai, ma ametiti de cap , acum am modificat, acum trebuie sa dezmodific, si nici nu stiu exact cum.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alex_andra spune:
Nu te supara pe noi
Le lasam pe amandoua la 15 lei. Din cate am vazut, nu a mai licitat nimeni.
Kya spune:
Ajutati-ma si pe mine cu o informatie, va rog: trebuie sa trimit hainute in pachet fetelor care au castigat licitatiile respective.
Unde gasesc cutii mici? Sau voi cum trimiteti prin posta pachete asa mici?
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ancadragoman spune:
eu le pun intr-o punga si asta o infasor in hartie alba
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alexandrina spune:
citat din mesajul lui alex_andra Nu te supara pe noi Le lasam pe amandoua la 15 lei. Din cate am vazut, nu a mai licitat nimeni. |
Sa va hotarati pana se termina licitatia si catre cine vor merge banii
ancadragoman licitatiile vechi trebuie sa fie inregistrate la subiectele vechi.
kya, cutii de cereale, jucarii, orice cutii. Daca te-ai inscris la bazar, colecteaza-le. E plina viata de cutii
Daca chiar esti in criza, trebuie sa fie cutii la magazinele alimentare, en-gros-uri si in cel mai rau caz (adica pe bani) la Posta Romana. Cred ca un body, de exemplu, poate fi trimis in plic mai maricel.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Kya spune:
Multumesc pentru idei!
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
alex_andra spune:
Azi trimit produsele pentru denisamada, ninni, ionik (cu intarziere, scuze)adee.
Taxele postale le platesc eu.
Andreeea, banutii pentru biberoane ii depui pentru cine vrei tu. Taxele le platesc si la tine, tot eu.
Sa ma anuntati cand pot sa le trimit si valenitei si cristinei_OR, produsele.
Eseea spune:
citat din mesajul lui Kya Ajutati-ma si pe mine cu o informatie, va rog: trebuie sa trimit hainute in pachet fetelor care au castigat licitatiile respective. Unde gasesc cutii mici? Sau voi cum trimiteti prin posta pachete asa mici? Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
eu chiar azi am gasit la plafar, mai demult am gasit la o farmacie.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...