Bazar
Raspunsuri - Pagina 16
Selene_Bunny spune:
Ah, acum am vazut.
Stai ca scriu aici:
1. Blugi baieti, material placut, buzunare cu scai in spate, stare foarte buna, 134 cm - 6 RON - pentru Bogdan_Selene
2. Blugisori fetite, 3 sfert, culoare bej, buzunare la spate, stare foarte buna, 134 cm - 4 RON - pentru Bogdan_Selene
3. Costumas Baby Face, nou, bumbac subtire, pantalonasi maro, bluza roz cu buline, cu gluga, capse in fata, 2 ani - 20 RON - pentru Robi_Selene
4. Rochita fistichie, catifea bordo cu flori, L (10-12 ani), mic defect la o capsa bretea, bretelele se prind cu incuietori metal, stare f. b. - 5 RON - pt. Robi - Selene
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny alexandrina, toate datele astea sunt trecute in denumirea pozei. Nu se vede, cumva, e ceva eroare de webshots? Le-am trimis si pe mailul comun, pozele, sub forma de arhiva, au ajuns in regula? Ca separat nu ma lasa sa le atasez, imi trunchia denumirea... |
In webshots sunt trunchiate denumirile, o sa incerc sa le descarc din mail daca zici ca acolo gasesc denumirile complete (doar ca acum n-am un dezarhivator rar), desi pozele deja le-am pus in albume, mai am nevoie de detalii doar pentru 2 produse.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
andru_mami spune:
fetele la imbracaminte ptr femei este o pozitie care trebuie mutata la copii 7-8 ani;
produsul L 40
POZE
Pentru copii-Donatie
Haideti sa ajutam la "Bazar"
Selene_Bunny spune:
Am observat, am scris mai sus denumirea completa.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
alex_andra spune:
Revin si eu cu problema mea: biberoanele de la q33 aveau alt pret...
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Alex@Sara spune:
acum am vazut ca trebuie sa zic si la cine vor merge banutii Daca voi castiga licitatia,vom depune banutii pt Bogdan
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
alexandrina spune:
andru_mami, o asteptam pe andreea.2009 sa ne spuna. Daca renunta la licitatie, le punem inapoi in album.
Alex@Sara mi-ar prinde bine codurile sau linkurile produselor.
In orice situatie e foarte util sa dati si link direct spre produsul licitat pe langa cod, ne salveaza efort.
Reamintim celor care au castigat licitatii ca sunt rugate, in masura posibilitatilor, sa depuna cativa lei in plus pentru contravaloarea expedierii si/sau a comisionului luat de banca pentru depunere.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ancadragoman spune:
Inainte de a se da drumu la bazarul unic am licitat o cutie de lapte care este la Kid dar nu mai stiu in ce cont trebuie sa depun banii
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
andreea.2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irlandeza Se mai aduna bani pentru Alex ? BAZAR - hainute Sa-l ajutam pe BOGDAN Sa o ajutam pe ALINA Sa-l ajutam pe ROBI Sa o ajutam pe EMMA www.soringologan.com/" target="_blank">Sa-l ajutam pe SORIN www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008 |
Andra,stai linistita ca e ok. sa stii ca m-am mirat si eu ca erau asa de ieftine. Am sa iau dar doar un biberon + tetina. Oricum imi trebuie.
Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related