"Abdomen extra-plat: Beachbody (17)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Allure, imi trebuie masinarii cu tracy? huh...sa stii ca si pe mine ma bufneste mereu rasul cand ii citesc semnatura lu' Lumi, credeam ca numai io-s cu mintea "imperfecta" la capitolul asta. :-))

am venit cu pile si santaje pe la voi sa-mi faceti o favoare: imi acceptati junioara in grup? hai, va rog sa facem si clubul piticilor, a mea merge la gimnastica si la inot si mananca sanatos - ca tot mai intercalam noi sfaturi si despre alimentatia copiiilor, mai avem sa discutam si despre sporturile lor, chestie care mi-ar placea mult. azi ne-a reprezentat cu onoare cand, la cumparaturi fiind la costco, trecuram pe langa zona unde se vand pizza, hot dogs si alte minuni. fie-mea, cocotata in carutul de cumparaturi, intinde degetelul aratator la un nene de la o masa care-si manca linistit pranzul si face ntz ntz la el: "hello gentleman, hot dog is not good for your health, where are your fruits and vegetables??" sa lesin nu alta. am facut yoga dupa amiaza, cu asistenta ei, cica: this is my teritory because I'm little and that's yours mommy 'cuse you're humongous". asta ca sa dau si raportul, vazut cu ochi de copil. acum se uita juma de ora la "the incapables", asa le zice la incredibles. :-)) io zic ca merita aici la grupa mica, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Allure, imi trebuie masinarii cu tracy?

aaaaaaaaah!!!
am gasit: http://www.youtube.com/watch?v=TzUwfNQ8gRc&feature=related

Tracy e inventatoarea acestor elastice.
ce imi placeeeee! vreau si eu asa ceva!
vreau sa fiu acolo...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Allure si eu, cand ii vad semnatura lui lumi tot la prostii ma gandesc, dar inconstient! "Deeper" ala e trigger-ul la mine, haha.
Vreau sa iti multumesc pentru informatiile despre sciatica, esti o draguta . Unul din exercitii nu il stiam, iar mingea de tenis nu functioneaza la mine, am incercat, are efect numai de moment. Chiar nu am un job sedentar, dimpotriva, insa cum ajung acasa si stau pe canapea, nu ma mai pot ridica decat cu ajutor. Mi se intampla de 3-4 ori pe saptamana.. Azi mi-a sosit prin posta un aparat numit Tens Unit, care stimuleaza prin electrozi muschii si elimina sau atenueaza durerea. Dupa cum mi-ai descris sciatica, imi dau seama ca lucrezi in domeniul medical, ma insel? Te intreb, si pe tine si pe Deus, stiti ceva despre inversiune? Ma intereseaza efectele benefice asupra starii generale, nu numai asupra durerilor de spate.
Luminita si eu tot spre rochia lunga inclin. Nu stiu cat de inalta esti, dar rochia de pe Beyonce mi se pare potrivita mai mult pentru o femeie cu forme mai pronuntate. Te-am vazut in poze si..e pacat sa nu iti evidentiezi talia, iar daca tot faci insanity, pun pariu ca nici cu spatele nu ti-e rusine. Cat despre culoare, cred ca te-ar prinde bine un visiniu.. Bafta la examen, iti tinem pumnii!!!

Mergi la inceput

Conchita
Fiica-ta iti calca pe urme...o primim cu bratele deschise in grup.
Ar trebui sa deschizi un topic nou pe subiectul miscarii pt juniori ca aici nu sint foarte multe mamici (ma rog, le numeri pe degete) daca faci special, vor veni si alte mamici, sper.

Topicul poti sa-l intitulezi "Poponezt super-cute. BeachPampers."

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Conchita, cati ani are Sonia? Trimite-o incoace, o fac antrenoarea mea personala, ca vad ca pe zice lucrurilor pe nume

Mergi la inceput

Allure Beach Pampers aaaaahahahaaaa nu mai pooot, mi-au dat lacrimile

Mergi la inceput

Addicted, aparatul de inversie mi-a facut si mie cu ochiul mult timp dar e prea mare si nu am unde sa-l pun. L-am incercat o data la magazin si mi-a placut. Promoveaza decompresia coloanei vertebrale, un lucru foarte bun in principiu (coloana se taseaza cu timpul) dar trebuie facuta cu atentie, fara sa exagerezi. Persoanelor cu tensiune marita nu le este indicat..cred ca trebuie sa ai o stare generala de sanatate buna ca sa nu risti complicatii. E bun pt problemele de spate. Are un efect relaxant.

Mergi la inceput

Conchita multumesc ca mi-ai amintit de Tracy. Fatuca asta e geniala! Are aici: http://www.youtube.com/watch?v=NHfLEGiRlPU&NR=1 niste exercitii pentru picioare/fund ...exact ce-mi trebuia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Conchita
Fiica-ta iti calca pe urme...o primim cu bratele deschise in grup.
Ar trebui sa deschizi un topic nou pe subiectul miscarii pt juniori ca aici nu sint foarte multe mamici (ma rog, le numeri pe degete) daca faci special, vor veni si alte mamici, sper.

Topicul poti sa-l intitulezi "Poponezt super-cute. BeachPampers."

hahaha, sunt pe jos de ras!!! esti geniala, exact asa o sa-i pun titlul, cu permisiunea ta. sa stii tu ca fac topic separat, ce mai, tre sa imprastiem cuvantul, nu? apostolitele sanatatii ce suntem. bine, Lumi e si apostolita lu dig deeper. buey, se trezeste Deus acuma si ne intreaba iar de bice, pazea. :-))

addicted, are 3 ani si face cat 33 de copii, iar io o iubesc de ma topesc de dragul ei.

Allure, o sa incerc si eu miscarile alea in seara asta dupa ce-mi adorm energizeru' bunny. zi tu daca nu arata trasnet gagica. e sexy asa lean si fara muschi de-aia bulky ca verzele. de unde luam elasticul ala? o vazui pe paltrow in linkul tau, arata meserias, mai ales ca ea mereu era asa delicata si firava.

Mergi la inceput

io i-am zis asa intr-o doara parafrazind titlul nostru consacrat...feel free sa-l folosesti daca iti place

tipa arata beton dar e de la dancing background in primul rind...ai vazut ce flexibilitate are la craci?
o sa incerc si eu niste exercitii in special pt picioare cu speranta ca o sa se modeleze si talia o data cu fundul (haripoarele adica...)

variem! variem! sa nu ne plictisim nici noi si nici mujkii nostri sa nu aiba timp sa se obisnuiasca cu aceleasi miscari

Mergi la inceput