"Abdomen extra-plat: Beachbody (17)"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Addicted

De vreo doi ani am sciatica, am zile in care nu ma pot misca din pat si yoga e singurul lucru care ma ajuta. Cel mai mult mi-e teama de faptul ca, dupa cum am auzit, daca ramai graviduta si ai sciatica avansata, esti tintuita la pat



Addicted hai sa-ti dea fata un remediu, sa-i merga fulgii sciaticii aleia!
in cele mai multe cazuri durerile de "sciatica" sint in realitate date de o afectiune numita "sindromul piriformis"; acest piriformis este un muschi destul de mic, asezat sub muschii gluteus, relativ "deep"...in 20% din populatie, nervul sciatic traverseaza fix prin acest muschi iar cind acesta devinde tensionat (de regula de prea mult stat in fund, pe scaun - cei cu joburi sedentare!!) guess what? muschiul stranguleaza nervul si asa apare durerea care e de obicei locala (chiar in fund) si se lasa in jos pe picior uneori pina la calcai.

spui ca yoga iti face bine fiindca unul din remedii este stretchingul
care ajuta la eliminarea tensiunii; si mai bun decit stretch este masajul local, facut foarte "deep" pt ca nenorocitul nu cedeaza usor si este si foarte dureros...iti cam vine sa te urci pe pereti, dar dupa ce ai terminat sesiunea, esti usor ca un fulg

Un stretch corect se face asa: http://z.about.com/d/sportsmedicine/1/0/t/7/Noe_Montes_Getty.jpg
(in poza se presupune ca problema e pe partea dreapta)

sau asa: http://rambodoc.files.wordpress.com/2008/09/piriformis_gluteus_stretch.jpg
(aici problema e pe stinga)

Atentie: stretchingul se mentine minimum 60 secunde consecutiv! Bestia nu cedeaza usor...

Cu masajul mi-e greu de explicat ca e "hands-on" si trebuie pricepere din partea celui ce executa (mare parte din colegii mei care au facut la scoala sint inapti sa furnizeze un tratament corect, ce sa mai cer unuia care nu are habar?)
O idee de self-help insa pot sa dau: se ia o minge de tenis si te asezi in fund pe covor PESTE minge, te sprijini in miini ca sa controlezi presiunea, cu picioarele indoite la 90 grade, talpile pe covor; mingea se pozitioneaza chiar in centrul fesei...roll around peste minge cu cit mai multa presiune (cita poti suporta) si cauta punctul dureros (e unul, moaaama, o sa tipi de durere!) cind il gasesti stai calare pe el pina simti ca lesini sau misca-te usurel asa incit mingea sa maseze zona.

Se mai poate si asa cum arata tanti asta: http://www.youtube.com/watch?v=I0KYtUBVDdc&feature=related
nu e cel mai eficient dar e bun pt inceput pina prinzi ideea...foloseste-ti imaginatia si inventeaza pozitii comode si eficace de a masa zona cu punctul dureros...in citeva sesiuni o sa-ti treaca si mama sciaticii si o sa ai o sarcina normala fara sa stai la pat.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Conchita multumesc pentru planul propus.

Cred ca o voi lua nu incet ci foarte incet. Ieri am prestat de 4 ori cate 2 minute pe Leg Magic si astazi ma resimt deja. Intrebare: spre seara au inceput sa ma doara genunchii. E ok? Azi dimineata nu mai dureau.

Cat despre dieta - ieri a fost ok zic eu. Dimineata: cereale (fara niciun gust), stafide si lapte degresat, pranz - supa crema de legume, 2 felii wasa si o felie telemea, seara - salata fasole si o felie telema. Prima gustare - 1 pumn nuci, a doua gustare - un iaurt mic. Apa am baut vreo 4 pahare.

Problema mea este ca nu pot manca portii mici. Oare chiar trebuie? Sunt totusi un om de 1.82 cm. Presupun ca stomacu e pe masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Allure- eu am pedometru care-mi numara pasii, km, caloriile, pulsul:-) dar nu mi-am luat sofisticat ci de doar 100 lei(cca 50 usd)

No si ca sa lamuresc problema cu cartoful:
pana in anii 70 , 90% din populatie era cu o greutate normala si nu stiau ce inseamna low fat sau low carbs ori cum sa-si combine mancarea.Acuma cred ca 40-50% din populatie este obeza(vorbesc de tari occidentale)
Pe vremuri mancau 3 mese pe zi si beau apa. Nu stateau ore in sir la calculator sau la tv si umblau pe jos, ieseau in natura, etc.
Acuma apar informatii noi in fiecare zi, studii noi care o data la 3 ani le bulverseaza pe cele vechi:-) In ultimii ani era teoria cu low fat, acuma se schimba ca nu-i asa ca de fapt grasimile sunt bune, era teoria cu low carb...vezi studiul care l-am scris pe pag 2 - unii cercetatori sustin ca tot ce conteaza este cantitatea/caloriile:-)
Oricum as intoarce problema si eu cred ca daca mananci sanatos, putin si des, faci sport si miscare in aer liber, citesti/inveti ceva non stop si socializezi, atunci traiesti mult , bine si frumos.
Ce strica cu adevarat acuma? dulciurile, produsele de patiserie, mezelurile, sosurile,portile uriase, viata sedentara toate chimicalele din alimente care-s rude bune cu plasticul:-)
Daca mananci si ai activitate fizica ca pe vremea copilariei noastre fara sa citesti nici un studiu cu siguranta ai sa ramai slabut.

Crede-ma ca daca mananci un cartof copt cu o felie de piept de pui la gratar si cu o rosie nu o sa ai probleme:-). La tine balonare poate sa fie din cauza candidei...

Carmen Bruma mananca putin, cred in jur de 1000-1200 calorii maxim pe zi...bine ca se poate abtine:-)

Ti-am povestit, cred, de socrul meu care mananaca orice dar putin, si are la 76 de ani un tonus si o vitalitate de om de 50 de ani,sanatos nu bolnav:-)sau de prietena mea de 60 de ani care de la 25 de ani area aceasi greutate dar nu mananca cina decat la evenimente. Bea bere, nu face sport si are tot 52-53 de kg. Mananca micul dejun si masa de pranz, ce are in casa fara sa se uite la calorii sau combinatii. LA 40 de ani a avut histerectomie totala si toata lumea ne-am asteptat ca o sa se ingrase putin ca la menopauza. Nici vorba...dar se abtine si mananca putin, fara masa de cina.
Sora mea are 37 de ani si are 170 cm si 52-54 de kg de cand avea 18 ani. Ea uita sa manance si cand mananca, mananca orice fara sa faca fitze. Dar sare peste multe mese fiindca nu are obsesia mancatului. La servici la ea (in California) toata lumea se minuneaza cum de ea este slabuta cand toate in jurul ei sunt balonase.Si din punctul de vedere al teoriilor noi trei fratii tebuia sa fim grasuti fiindca mama si tata sunt obezi! mama are obezitate de gr 2 si tata de gr 3!Norocul nostru ca in copilarie ai mei erau slabuti si doar de cand au dat de America s-au triplat...acuma mama este la dieta, tata este un pofticios si nu am nici macar o sansa sa-l conving sa slabesca. El la 130 de kg se vede ca fiind bine pe langa obezii din SUA

Addicted-http://www.de-azi.ro/vina-bat-o-vina/


am revenit de la clienti:-)
am baut un fresh cu tarate si am mancat un sandwich cu ton light.
la pranz am in plan o salata adunare generala si la cina peste cu salata.

mai revin


devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

moana - tu nu trebuie sa mananci cat mananca una de 160 cm:-)
Trebuie sa mananci normal, fara supliment si fara sa ai un munte de mancare in farfurie:-)


devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Hello, hello!
Sunt fericita posesoare a unei biciclete eliptice, aseara la 10.30 cand a fost gata montata am si biciclit putin .
Lumi, uite eu "imperfecta", am baut bere aseara, sa "sarbatoresc bicicleta" si am mancat 3 gogosi mici!
Conchita, a mea e mai simpla, nu are programe, imi reglez 8 trepte de greutate in pedalare, arata distanta, calorii, timp, puls etc.
Imi place sa fac la ea, cu siguranta nu va sta pe post de cuier, face si fie-mea la ea!
Allure, mie Rihanna mi se pare o fasonata, de ce sa nu apreciezi un lucru bine facut, chiar daca de altcineva?! Am salvat link-ul de la tine, il studiez mai tarziu. Pe aici gresesc sie u, chiar ma intereseaza.
Saptamana asta am mancat ok zic eu, dimineata iaurt cu CH/ou fiert cu o felie de paine, o bucatica de carme de pui, la pranz in general am mancat piept de pui la gratar cu piure, far apaine si portii mici, iar seara peste/pui cu salata/ciorba cu 2 felii de paine. Am baut apa multa si ceai neindulcit (ceai de cretisoara) si am facut miscare in fiecare zi chiar daca uneori putin. ACum o sa fac mult mai mult la bicicleta.


Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kryky_55 spune:

Buna dimineata!
Thank's Deus pentru ridicarea moralului,poate ca 2 biscuiti nu ingrasa..da 10 sau mai multi strica tot...
Lucrez noaptea si asta ma afecteaza foarte tare fiindca nu pot avea un program consistent cu mancarea,exercitiile si asa mai departe insa problema cea mai mare e in caputul meu.
Tot a inceput cand ne-a parasit mama(de care de altfel eram foarte,foarte atasata) si inconstient din dorinta de a-mi ajuta tatal am inceput sa gatesc ceea ce imi aminteam ca gateam impreuna cu ea la sfarsit de saptamana (cand bineinteles stiti cum se gateste la noi in weekend cu praji, felul unu si doi) ,iar chestia asta ma facea sa o simt mai aproape ,toate bune pana cand am inceput sa si mananc in nestire din ceea ce faceam fiindca asa simteam ca ma descarc de toata energia negativa,simteam ca umplu golul lasat de ea...si uite asa de la 12 ani ma confrunt cu asta ..am avut perioade cand am trecut peste ,am uitat complet de toate supararile si de nevoia continua de a umple golul..dar acum sincer nu stiu ce m-a apucat iarasi stiu doar ca e asa de greu de controlat
Sorry pt povestile mele triste dar simt nevoia sa le zic
Cred ca e cazul sa ma bag la somnik ca tare pufoasa e perinuca
Va doresc sa aveti o zi minunata,plina de energie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata..cafea, 3 masini de spalat, sa vad ce mananc, pana se digera mancarea invatat si apoi sport..diseara vreau sa rotisez un pui, o salata de varza..piure ptr al meu, pentru mine cred ca, cartof copt
Mirela ma abtin in continuare.."pretenii stiu de ce"

eu mi-am inceput ziua cu ceva frumos..am tot admirat dansurile astea si inca nu m-am plictisit...am si eu o probl grava cu dansul, ca daca as sta toata ziua sa ma uit numai pe ce alimente sunt permise sau nepermise as ajunge la nebuni
danseaza mai bine decat Shaun tre' sa recunosc, dar nici Shaun nu e de lepadat ca are si asta niste coregrafii

http://www.youtube.com/watch?v=B2I7XBz0U_s
http://www.youtube.com/watch?v=l1cjmIwTGXY&feature=related

***************************************************************************
DIG DEEPER!!!!

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/JustMeCrazySexyAndForeverYoung#

so,you think you can dance?
http://www.youtube.com/watch?v=XQtNMCpADx0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=QOdcTaaBalE


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kryky_55

Buna dimineata!
Thank's Deus pentru ridicarea moralului,poate ca 2 biscuiti nu ingrasa..da 10 sau mai multi strica tot...
Lucrez noaptea si asta ma afecteaza foarte tare fiindca nu pot avea un program consistent cu mancarea,exercitiile si asa mai departe insa problema cea mai mare e in caputul meu.
Tot a inceput cand ne-a parasit mama(de care de altfel eram foarte,foarte atasata) si inconstient din dorinta de a-mi ajuta tatal am inceput sa gatesc ceea ce imi aminteam ca gateam impreuna cu ea la sfarsit de saptamana (cand bineinteles stiti cum se gateste la noi in weekend cu praji, felul unu si doi) ,iar chestia asta ma facea sa o simt mai aproape ,toate bune pana cand am inceput sa si mananc in nestire din ceea ce faceam fiindca asa simteam ca ma descarc de toata energia negativa,simteam ca umplu golul lasat de ea...si uite asa de la 12 ani ma confrunt cu asta ..am avut perioade cand am trecut peste ,am uitat complet de toate supararile si de nevoia continua de a umple golul..dar acum sincer nu stiu ce m-a apucat iarasi stiu doar ca e asa de greu de controlat
Sorry pt povestile mele triste dar simt nevoia sa le zic
Cred ca e cazul sa ma bag la somnik ca tare pufoasa e perinuca
Va doresc sa aveti o zi minunata,plina de energie!!

kryky


pe timpul noptii, doar atunci, corpul secreta melatonina...tu lucrezi noaptea si atunci corpul tau este supus la un stres mare! sa bei melatonina cu 1 ora inainte sa te culci chiar daca este soarele pe cer si vei avea parte de un somn adanc, odihnitor si nu vei imbatranii prematur din cauza lipsei de melatonina.
http://www.de-azi.ro/melatonina/

si din putzul gandirii, combinat cu teoriile lui Eckarth Tolle

Daca exista nefericire in tine intai trebuie sa o identifici, sa ii recunosti prezenta. Nu spune "sunt nefericita". Nefericirea nu are nimic de-a face cu ceea ce esti tu. Spune : "exista nefericire in mine!". Apoi cerceteaza. Cauza poate sa fie o situatie in care te afli in PREZENT, poate trebuie sa faci ceva sa schimbi situatia. Daca nu, si crezi ca este de vina trecutul , TRECUTUL ESTE ASA CUM ESTE, NIMIC NU SE POATE SCHIMBA!. Priveste lucrurile in fata si spune: "Ei bine, asa stau lucrurile, acum in Prezent, am de ales intre a accepta situatia sau sa ma simt in continuare profund nefericita. Cauza principala a nefericirii nu o reprezinta niciodata situatia ci GANDURILE referitoare la ea. Fii constienta cum GANDURILE te macina si sacaie. Prezentul este asa cum este! esti nefericita/stresata doar din cauza gandurilor!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare gagici!!!
V-a fost dor de mine?


Am nascut pe DANIEL pe 10 februarie, dupa 17 ore de travaliu fara dilatatie am intrat in ceza, asta e, vestea buna e ca nu mai simt operatia, merg foarte bine, ma misc, fac treaba, nu ma doare deloc.

Meniul de azi:
MD: branzica de vaci cu o felie painica de secara
Gustare: mar
Pranz: ciorbita de vacuta
Gustare: iaurt
Cina: pulpa de pui cu mere la cuptor

Dupa ce am nascut, prima data cand m=am cantarit , adica la 2 zile de la ceza aveam 59,1 kg, acum am 56 kg. Mananc echilibrat si sanatos ca alaptez. Eu sunt multumita de kg ramase. As vrea cu timpul, cand o sa ma apuc de sport sa mai dau jos 3 kg.

Va tzuc, mi-e foarte dor de voi sa va citesc, nu am apucat, sunt undeva la cap 15. Dar recuperez eu.

Bebe e cumintel, doarme noaptea f bine, se trezeste o data, maxim de 2 ori sa pape si pica bolovan langa mami. Doarme si ziua ok.
E fomila si mi=a facut rani la sfarcuri din cauza ca nu descoperim odata pozitia corecta de alaptare, uaf, dar ne straduim. In rest toate bune si frumoase, Paul f incantat de fratior, deocamdata e la bunici, dar a apucat sa il vada pana sa plece in provincie si e fericit in rolul de frate mai mare. Maine vine si el acasa , sa vezi atunci lipsa de timp!

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004) si 39+ cu Daniel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Onitzaaaaaaaaaa te pup de 1000 de ori..te asteptam cu mare nerabdare aici, mi-era dor de tine..eu am vazut pozele(mi-au dat si lacrimile cand v-am vazut intr-o poza pe tine cu Danut si cu Paul, asa fericiti erati), ca mi-a arata Elena si te-am citit pe furis colo la topicul cu mamicile, deci stiu cum evoluezi
giner'miu e un scump, e o poza cu el in patut cu lenjeria aia bleu, vai de mine,parca e un ingeras..sa iti traiasca si ma bucur ca ti-ai revenit..o sai ai timp si de sport, momentan bucura-te de comorile tale

***************************************************************************
DIG DEEPER!!!!

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/JustMeCrazySexyAndForeverYoung#

so,you think you can dance?
http://www.youtube.com/watch?v=XQtNMCpADx0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=QOdcTaaBalE


Mergi la inceput