Posibile probleme tehnice
Dragii mei,
De astazi (vezi data mesajului) am pus in functiune noile servere desprecopii.com. Noi am testat o mare parte din functionalitate dar cu siguranta inca mai sunt probleme. Daca intampinati probleme va rog sa le semnalati.
Ce mai trebuie sa rezolvam:
- upload de poze in album s-ar putea sa fie cu probleme
- se poate sa trebuiasca sa va logati de 2 ori la rand. Va rog sa-mi semnalati daca intampinati aceasta problema.
Revenim cu informatii si va multumim pentru intelegere.
In mod normal ar trebui sa vedeti o imbunatatire in viteza de incarcare a forumului. Asteptam comentarii si pe aceasta tema.
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Raspunsuri
admin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Nu mai pot intra la Mesaje private: Active Server Pages error 'ASP 0131' Disallowed Parent Path /forum/pm_view.asp, line 300 The Include file '../magazin/extprod.asp' cannot contain '..' to indicate the parent directory. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Verifica acum... sper ca este OK!
denizel spune:
Nu mai pot intra la Mesaje private:
Active Server Pages error 'ASP 0131'
Disallowed Parent Path
/forum/pm_view.asp, line 300
The Include file '../magazin/extprod.asp' cannot contain '..' to indicate the parent directory.
Alizee spune:
Eu nu mai pot trimite raspunsurile din casuta mea. Trebuie sa intru la profilul membrului respectiv pt a-i raspunde la mesajul trimis.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
admin spune:
Serverele nu erau sincronizate ca timp si de aceea unele mesaje o sa apara decalate. Am fixat aceasta problema
admin spune:
Nu inteleg. Poti sa-mi explici mai pe larg ce nu functioneaza si ce mesaj de eroare primesti...
citat din mesajul lui allinta Eu nu mai pot trimite raspunsurile din casuta mea. Trebuie sa intru la profilul membrului respectiv pt a-i raspunde la mesajul trimis. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Alizee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ADMIN Nu inteleg. Poti sa-mi explici mai pe larg ce nu functioneaza si ce mesaj de eroare primesti...
O zi buna Echipa Desprecopii.com |
Am intrat iar la mesaje private si am vazut ca au reaparut butonasele "reply" samd. De vreo saptamana, aceste butonase ba apar, ba dispar. Astfel, ca atunci cand primesc un mesaj de la un membru, eu nu pot apasa butonul reply, fiindca nu exista, la fel ca celelalte optiuni. Chiar ieri mi s-a intamplat. Azi, vad ca a functionat, dar maine s-ar putea sa am aceeasi problema.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
denizel spune:
Admin, acum functioneaza doar adresa forum2.desprecopii.com.
De pe aceasta adresa nu pot intra pe mesageria privata (cand o accesez incepe deschiderea adresei vechi, care nu functioneaza).
admin spune:
citat din mesajul lui denizel Admin, acum functioneaza doar adresa forum2.desprecopii.com. De pe aceasta adresa nu pot intra pe mesageria privata (cand o accesez incepe deschiderea adresei vechi, care nu functioneaza). Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
am facut o mutare de DNS care pana se actualizeaza corect o sa mai avem probleme. Sper ca in cateva ore totul sa fie OK. Oricum daca mai sunt probleme va rog sa le semnalati caci pot sa-mi dau seama daca sunt de la DNS sau nu...
denizel spune:
Admin, in momentul asta functioneaza si adresa veche si mesageria privata!
buli spune:
citat din mesajul lui denizel "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
su-perb! uau!
ma scuzati ... nu m-am putut abtine
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@