Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 21
bumblebee spune:
La capitolul gatit... cand l-am cunoscut pe sotul meu stiam sa "gatesc":ochiuri, cartofi prajiti. Ma suna noaptea pe la 2 (dupa ce termina vreun party prin camin) si imi spunea ca-i este foame. De fiecare data a primit aceeasi tratatie
.
Acum am gatit de toate si sunt o gospodina cu renume
, ce-am gasit pe net, ce mai stiam de la mama, soacra, bunica si le-am facut dupa gustul meu.
Inceputul poate fi greu, dar daca o faci cu placere si interes eu chiar cred ca ne putem auto-depasi de fiecare data.

Alina
16+ cu 
gargarita
arissa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 arissa, am mai postat si la prima ora ![]() |
Lol, ce inseamna o gravida intr-o zi de vineri si venita la munca fara ochelari.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 19+
puiutz_mic spune:
Buna, burtici dragi!
Lacry, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara, fara probleme si bebica sanatos si la termen! 
Florentina...ce devreme te-ai trezit...nu-mi dai si mie reteta, ca eu nu reusesc deloc.. Si ce activa esti, faci si gimnastica de inviorare, imi place de tine! Si transmiti mereu un suflu vesel, pozitiv! Vino mai des pe aici! 
Crissy, o zi buna si tie...azi credeam ca e joi...ce bine ca e vineri!
Ramo, ce poze dragute ne-ai pus pe picasa! 
Eladea, mult noroc la morfofetala! Asteptam si noi vesti de la tine! 
Racusor, LA MULTI ANI FERICITI! 

Michelle, cred ca pentru cozonaci as lua si eu o masina de aceea... ca ma dispera framantatul. Nu am facut decat o singura data si nu-mi mai trebuie..
Belu, ai treaba, nu gluma, in ziua asta de "concediu"
Multa bafta si putere!
Oana, felicitari! Esti la jumatatea drumului! Ce ma bucur pentru tine!
Si pentru celelalte fete "de-o seama cu tine"!
Cris, multumesc ca m-ai luminat cu pozele lui Enik!
Sa ai o zi usoara, ca vad ca noaptea a fost grea...
Maya, neata! Parola la contul comun e aceeasi cu cea de la picasa. Pune in contul comun extrase din revista aceea! O zi usoara sa ai! 
Michelle, super super bancul!!! Abia astept sa i-l citesc si sotului meu ![]()
Enik, ce mai cautam eu pozele tale in albumul comun... ele erau atasate frumos la semnatura! Esti o draguta! 
Carmen, asteptam sa revii la noi, sa ne spui ce mai faci, cum te simti. 
Mya85, felicitari pentru baietel! Sa-l nasti la termen sanatos si voinic! 
Crissy, super tare bancul cu Bula la farmacie!! Chiar nu l-am mai auzit pana acum!
Si cel cu "human brain"
Iar cel cu embrionii..chiar emotionant! Ma gandesc ca suntem si noi ca un fel de embrioni in lumea lui Dumnezeu.. 
Eladea, pana am terminat eu de citit, te-ai intors de la eco! Felicitari pentru bubu cel voinic! 
Enik ... delicios si bancul tau...unde le gasiti oare?
Hai ca ma opresc deocamdata, le
si pe celelalte fete!
Mai am de citit pe pag. 20..
Elena
14+
crissy77 spune:
enik,
ai castigat o 
Felicitari fetelor care au venit numai cu vesti bune. Asa sa ne ajute Dzeu de acum incolo.
Ma bag la schimbat capitolul.
Cristina
13 s
&
Elise-Stefania
deveghe spune:
Dragaica, nu te ingrijora de lipsa activitatii. Mai tarziu, peste vreo luna, doua o sa te bubuie in continuu. Si atunci sa vezi liniste. Eu, de pilda, ca sa pun paie pe foc problemei
, prin luna a 8-a la sarcina precedenta am fost trezita in miez de noapte (lucru rar) de o zvarcoleala care nu mai inceta. Zeci de minute in sir s-a zbatut si s-a invartit. Orice am facut, pe toate partile m-am intors, m-am plimbat, am baut apa, am baut lapte. Nimic. Asa ca, m-am urcat in masina si m-am dus la Polizu sa vad ce se intampla, pentru ca stiam de la precedenta ecografie ca bebe avea dubla circulara de cordon si nu eram prea linistita. Cand am ajuns acolo piticu' adormise deja si era liniste si pace. Asa ca, e greu de spus ce e de preferat: agitatie mare sau liniste. Nu ai nevoie de niciun psiholog 
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) &
14+
enik83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Buna, burtici dragi! Lacry, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara, fara probleme si bebica sanatos si la termen! ![]() Florentina...ce devreme te-ai trezit...nu-mi dai si mie reteta, ca eu nu reusesc deloc.. Si ce activa esti, faci si gimnastica de inviorare, imi place de tine! Si transmiti mereu un suflu vesel, pozitiv! Vino mai des pe aici! ![]() Crissy, o zi buna si tie...azi credeam ca e joi...ce bine ca e vineri! Ramo, ce poze dragute ne-ai pus pe picasa! ![]() Eladea, mult noroc la morfofetala! Asteptam si noi vesti de la tine! ![]() Racusor, LA MULTI ANI FERICITI! ![]() ![]() ![]() ![]() Michelle, cred ca pentru cozonaci as lua si eu o masina de aceea... ca ma dispera framantatul. Nu am facut decat o singura data si nu-mi mai trebuie.. Belu, ai treaba, nu gluma, in ziua asta de "concediu" Oana, felicitari! Esti la jumatatea drumului! Ce ma bucur pentru tine! Si pentru celelalte fete "de-o seama cu tine"! Cris, multumesc ca m-ai luminat cu pozele lui Enik! Sa ai o zi usoara, ca vad ca noaptea a fost grea...Maya, neata! Parola la contul comun e aceeasi cu cea de la picasa. Pune in contul comun extrase din revista aceea! O zi usoara sa ai! ![]() Michelle, super super bancul!!! Abia astept sa i-l citesc si sotului meu Enik, ce mai cautam eu pozele tale in albumul comun... ele erau atasate frumos la semnatura! Esti o draguta! ![]() Carmen, asteptam sa revii la noi, sa ne spui ce mai faci, cum te simti. ![]() Mya85, felicitari pentru baietel! Sa-l nasti la termen sanatos si voinic! ![]() Crissy, super tare bancul cu Bula la farmacie!! Chiar nu l-am mai auzit pana acum! Si cel cu "human brain" Iar cel cu embrionii..chiar emotionant! Ma gandesc ca suntem si noi ca un fel de embrioni in lumea lui Dumnezeu.. ![]() Eladea, pana am terminat eu de citit, te-ai intors de la eco! Felicitari pentru bubu cel voinic! ![]() Enik ... delicios si bancul tau...unde le gasiti oare? Hai ca ma opresc deocamdata, le si pe celelalte fete! Mai am de citit pe pag. 20.. Elena 14+ |
ma bucur ca-ti plac bancurile mele.. le primesc si eu pe mail.. am o prietena care lucreaza la banca la verificat acte pt credite si cum in ziua de azi nu se mai prea dau credite..

14+ cu o minune de 
poze
[url=http://lilypie.com]
[/url]