Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 19
crissy77 spune:
Scientists have finally discovered what's wrong with the human brain: on the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Cristina
13 s
&
Elise-Stefania
crissy77 spune:
Ceva ce pe mine m-a emotionat...
Discutie intre 2 embrioni:
- Tu crezi in viata de dupa nastere?
- Desigur! Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva… Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce urmeaza.
- Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar putea sa arate?
- Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici. Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura…
- Ce ciudat! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar ca ar fi de ras! Doar noi mancam prin cordonul ombilical… Insa ia sa iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea scurt cordonul ombilical.
- Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai altfel decat ne-am obisnuit noi aici.
- Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o permanenta inghesuiala, intr-un intuneric profund.
- Eu nu stiu exact cum va fi daca ne vom naste, dar desigur ca o vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
- Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
- Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara ea, nu am fi deloc.
- Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa ca e evident ca nu exista!
- Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum mangaie lumea din jurul nostru. Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!
Cristina
13 s
&
Elise-Stefania
arissa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 Scientists have finally discovered what's wrong with the human brain: on the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left. |

Crissy, chiar ma intrebam pe unde esti.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 19+
paula_m spune:
Multumesc de incurajari.
. Mi-am propus ca de sapt viitoare sa gatesc in fiecare zi cate ceva nou, sau macar la 2 zile. Oricum nu se pot intampla decat 2 lucruri : sa se ingrase al meu, sau sa faca indigestii, multe...
, pt ca el va fi degustatorul, eu nu ma risc. In week-end studiez retetele de pe mail.
Paula,
17+ cu 
crissy77 spune:
Viata de parinte 
UN ZAMBET E DE-AJUNS
V-ati spus de o suta de ori
“de acum incolo schimbam foaia” si
“trebiue sa fim blanzi,dar fermi” si
“copilul nu trebuie lasat sa faca ce vrea el”
Si pruncul zambeste. Si cu asta s-a terminat tot ce v-ati propus.
…..
Un prunc nu are arme, nici limbaj, si prea putina putere.
Nu are decat un singur lucru cu care sa se apere-zambetul.
Dar e suficient ca sa impinga lumea inainte.
…
Zambetul unui copil spune ”Tu , te tin minte”.
“In tine am incredere”. ”Pe tine te iubesc”.. si
Te rog-iubeste-ma si tu”.
….
Un prunc te priveste.Fara expresie.Nedumerit. Si pe urma, brusc, ochii lui stralucesc si zambeste. Un dar din inima- si mai frumos ca oricare altul.
…
Spalat, calcat,curatenie,gatit-nesomn. Si zile faramitate. Pruncii costa multa uzura nervoasa. Dar in clipa in care iti ofra un zambet,toate datoriile sunt platite.
STII CA ESTI PARINTE
…cand plecatul de acasa, intr-o zi devine la fel de complicat ca si traversatul Saharei
…cand descoperi ca intreaga lume este o cursa periculoasa intinsa copilului imprudent
….cand orice tragedie petrecuta unui copil, oriunde in lumea asta, iti sfasie inima.
….cand iti trebuie 10 minute ca sa te dai jos din masina.
….cand descoperi ca un copilas ocupa noua zecimi din spatiul patului in care te afli.
….cand descoperi ca ai un talent uimitor la imitatul animalelor
…cand langa periuta ta de dinti, si-a gasit locul si una mica, mica de tot.
Cristina
13 s
&
Elise-Stefania
Cris2010 spune:
Va 
fetelor. Eu ma indrept spre casa. Azi e zi scurta
.
Nici eu nu mai pot sa intru pe mail-ul comun, nici la fotografii
. O sa incerc mai tarziu, poate e traficul prea mare![]()
Cris
18+ cu 
eladea2005 spune:
iaca am venit si noi acasa de la eco.. multumim de urarile si incurajarile voastre...![]()
totul e perfect...bubu mic e f bine, vioi, e grasan...
are 441 gr...
incadrat perfect in limita de varsta......
am scapat si de asta...![]()
va pup! ne auzim!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
20+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adrianaBuc spune:
Ehe, felicitari andreea! Acum chiar poti sa rasufli linistita!
Feletor, eu rad copios la toate bancurile voastre, dar nu scriu asta de fiecare data.
20+
Vine bebe! 
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc Ehe, felicitari andreea! Acum chiar poti sa rasufli linistita! Feletor, eu rad copios la toate bancurile voastre, dar nu scriu asta de fiecare data. 20+ Vine bebe! ![]() |
Adriana, mersic...asa e, mi-am luat o piatra de pe inima...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
20+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui mya85 Scuze, n-am mai scris de mult dar azi am fost la eco si am aflat ca o sa avem un Daca vreti sa ma treceti si pe mine cu caruciorul albastru... 19+ cu ![]() |
crissy, si eu m-am amuzat copios

Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+