Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
beluistef spune:
Buna fetelor,
Eu maine nu merg la lucru, a trebuit sa-mi iau o zi de C.O, ca astia de la gradi dezinfecteaza, dupa cazurile alea de scarlatina si stau acasa cu fetele.
Iulia bun venit si sarcina usoara in continuare 
Noi am intrat iar la ora de make-up pentru "barbie"...am facut ceva poze,sunt pe contul comun,dar pun si link...dar sa nu va speriati 
,
http://picasaweb.google.com/iul.aug2010/Beluistef?locked=true#5439658206543319362
Sa vedeti ce se chinuie sa dea jos rimelul si cremele dupa fata 
Maine sper sa pun si poze cu burtica la 20 sapt...aaa...si am mai pus o poza cu mine ...in timp ce vorbeam...cam asa arat dupa o zi de munca si oboseala acumulata si un bebe la purtator...sa nu va speriati
...mi se are in poza asta ca sunt cam umflata un pic...sau probabil mi se pare ca atunci vorbeam si de-aia aratam asa umflata.
Elena,
20+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
maya71 spune:
Seara buna! Ufff, cat am avut de recuperat... dar m/am bucurat asa ca:
- Crissy... ba aveti stralucire in privire la propriu si la figurat si sunteti frumusele foc...nu dezvolt ca as scrie zeci de pagini... transmite/i si AdrianeiBuc ca nu este elfantel.
- Ochidut, Andreea84, felicitari ptr fetite. Sa fie sanatoase si voi pe langa ele. Andreea, la chestia aia cu 'baga cu surprize', m/am amuzat teribil.
- Babiele, Iuliaandreea Bine c/ati venit! Sa ne bucurati cu vesti bune si cat mai multe.
- Nela Didea... mai ai o clatituta... oricat de mica ca nu mai pot, sunt pofticioasa din fire si am 'cerut si pe starda'. Mama e cu rasfatul, eu m/am 'certat' cu bucataritul.
- PaulaM, mie mi/au trecut bubitele, iritatiile si cosurile cu argila cosmetica de la Favisan. In 2-3 saptamani... garantat. Michelle, cu fondul de ten... parerile sunt impartite. Unii spun ca e un factor de protectie fata de poluare, razele UV, inpuritati, hidratare, etc... dar daca te uiti ce contine te 'urci pe pereti'. Am sa incerc sa gasesc articolul unde detaliaza de fiecare si la ce sa te uiti cand alegi un produs cosmetic si cum sa/l alegi...
Va
de noapte buna! Am de recuperat si la somn... nu numai in delfinariu.
Aaaa, si bancurile... Avem un trainer la curs care e haios foc si plin de bancuri. L/am surprins cu bancurile de la voi si ne/am distrat copios... OtiliaV cel cu pustoaica de 16 ani insarcinata a fost deliciul cursului...
beluistef spune:
Se pare ca bantui de una singura pe aici asa ca va doresc noapte buna si un somn cat mai odihnitor si mai linistit.
Elena,
20+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
bumblebee spune:
Burtici, dau si eu stingerea, pana acum m-am tot uitat pe retete
.
Noapte buna!

Alina
16+ cu 
gargarita
Otiliav spune:
Elena, eu cred ca vroiai farduri noi, adica sa scapi de cele vechi si nu stiai cum. Ce frumos ca lasati fetele sa-si mai faca de cap, asa inofensiv, faceti un dus si gata. Intr-adevarse vede ca esti obosita dar cred ca si tu ai pielea mai pigmentata, daca mergi la mare nu esti ca mine rosie dupaprima zi de plaja
.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
lacry1988 spune:
buna!sunt Lacramioara.Data nasterii 25.05.1988,u.m.15.10.2009,dpn.23.07.2010,probabil baietel.Bebe 1 Davidut 22.05.2008.
deveghe spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Fetelor voi mai luati acid folic??? Vitaminele se iau pe toata perioada sarcinii???? http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 13+ |
Nu am luat deloc acid folic, ci doar in complexul de viatmine Elevit. Asa am facut si la sarcina precedenta si a fost foarte bine. Am luat Elevit pana cand Petru avea deja 5 sau 6 luni, pentru ca am alaptat si imi mannca toate rezervele. In prima sarcina nu am luat nimic si mi-am pierdut doi dinti, mult par, am ramas cu putin fier si calciu. Asa ca pentru mine Elevitul este varianta optima. In fiecare zi o pastila. Nici nu m-am ingrasat, nici nu am avut pofta de mancare neobisnuita.
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) &
13+
ckristina spune:
fetelor as dori si eu cartile de pe contul comun
imi da si mie cineva parola pe pm?
deveghe credeam ca s singura la ora asta pe forum
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Andrés(22mai2008)
13+