Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
geanina_a spune:
Buna seara!
Nu am mai intrat demult pe aicidin lipsa de timp.Am facut si eu luni dublu testul si a iesit foarte bine, apoi marti am fost la doctorita mea pt controlul normal, bebe e bine , l-am vazut la eco, era foarte activ, i-am auzit inimioara, amindoi doctorii mi-au spus ca bebe e micut si ca e posibil sa nasc la inceputul lui septembrie, ca asa se incadreaza la masuratori, urmatorul control il am in 9 aprilie.
Va doresc o seara minunata si pupici la mamici si delfibebici
Dennis Nicholas 29.06.2007
geanina11+
puiutz_mic spune:
Geanina, felicitari pentru rezultatele la DT si pentru vestile bune despre bebe! Deci nu mai faci TT. Sau dr. ti-a spus sa-l faci?
Elena 14+
Iuliaandreea spune:
Mersii!! Vream ca sa se nasca la Euroclinic. Ce stiti de acest spital? Ati nascut acolo, ce conditii ofera, ce medici recomandati? Thx for answering!
Dragaica spune:
Fetelor voi mai luati acid folic???
Vitaminele se iau pe toata perioada sarcinii????
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+
geanina_a spune:
Aici nu se face tt ,numa dt si aminocenteza si mie mi-au iesit asa rezultatele la trisomie21 riscul pt virsta mea e 1la 270 si mie mi-a iesit 1 la 8988, la trisomie 18 riscul pt virsta mea e 1 la 615 si mie mi-a iesit 1la 20503 si trisomie 13 1la 1941 si mie mi-a iesit 1 la 64693 si la pliu nucal e 1.30mm
paula_m spune:
Mie imi merge f rau forumul.Reusesc numai sa ma enervez...Asa ca va spun de pe acum NOAPTE BUNA SI VISE PLACUTE.
Paula, 17+ cu
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Fetelor voi mai luati acid folic??? Vitaminele se iau pe toata perioada sarcinii???? http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 13+ |
Eu iau elevit, complex de vit. si minerale care contine si acid folic. Dr. mi-a spus sa iau cate 1 pastila/zi, dar sa ma opresc daca cumva o iau prea in sus cu kilogramele
Daca opresc Elevit, mi-a spus sa continui sa iau acid folic.
Elena 14+
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui geanina_a Aici nu se face tt ,numa dt si aminocenteza si mie mi-au iesit asa rezultatele la trisomie21 riscul pt virsta mea e 1la 270 si mie mi-a iesit 1 la 8988, la trisomie 18 riscul pt virsta mea e 1 la 615 si mie mi-a iesit 1la 20503 si trisomie 13 1la 1941 si mie mi-a iesit 1 la 64693 si la pliu nucal e 1.30mm Dennis Nicholas 29.06.2007 geanina12+ |
Am inteles.. oricum ai rezultate excelente la DT. Si pliul nucal e super ok. Daca erai in Romania cred ca nu iti mai recomanda sa faci si TT.
La mine de ex. dr. a zis ca nu mai fac DT, translucenta nucala a iesit f. bine (1 mm) si fac doar TT, care sper sa iasa bine..
Elena 14+
ooana spune:
citat din mesajul lui arissa Cineva a sters mailul cu retete, de asta nu-l mai vedeti. Am trimis din nou. arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine doi! 18+ |
uff credeam ca am eu nevoie de ochelari ca nu vedeam nici o carte cu retete
am salvat deja retetele de salate
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip