Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina_a spune:

Buna seara!
Nu am mai intrat demult pe aicidin lipsa de timp.Am facut si eu luni dublu testul si a iesit foarte bine, apoi marti am fost la doctorita mea pt controlul normal, bebe e bine , l-am vazut la eco, era foarte activ, i-am auzit inimioara, amindoi doctorii mi-au spus ca bebe e micut si ca e posibil sa nasc la inceputul lui septembrie, ca asa se incadreaza la masuratori, urmatorul control il am in 9 aprilie.
Va doresc o seara minunata si pupici la mamici si delfibebici

Dennis Nicholas 29.06.2007

geanina11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crissy, felicitari pentru 13s!!! Te apropii de trim. II !!!

Elena 14+

Mergi la inceput

Geanina, felicitari pentru rezultatele la DT si pentru vestile bune despre bebe! Deci nu mai faci TT. Sau dr. ti-a spus sa-l faci?

Elena 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iuliaandreea spune:

Mersii!! Vream ca sa se nasca la Euroclinic. Ce stiti de acest spital? Ati nascut acolo, ce conditii ofera, ce medici recomandati? Thx for answering!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor voi mai luati acid folic???
Vitaminele se iau pe toata perioada sarcinii????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina_a spune:

Aici nu se face tt ,numa dt si aminocenteza si mie mi-au iesit asa rezultatele la trisomie21 riscul pt virsta mea e 1la 270 si mie mi-a iesit 1 la 8988, la trisomie 18 riscul pt virsta mea e 1 la 615 si mie mi-a iesit 1la 20503 si trisomie 13 1la 1941 si mie mi-a iesit 1 la 64693 si la pliu nucal e 1.30mm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mie imi merge f rau forumul.Reusesc numai sa ma enervez...Asa ca va spun de pe acum NOAPTE BUNA SI VISE PLACUTE.

Paula, 17+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor voi mai luati acid folic???
Vitaminele se iau pe toata perioada sarcinii????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Eu iau elevit, complex de vit. si minerale care contine si acid folic. Dr. mi-a spus sa iau cate 1 pastila/zi, dar sa ma opresc daca cumva o iau prea in sus cu kilogramele

Daca opresc Elevit, mi-a spus sa continui sa iau acid folic.

Elena 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geanina_a

Aici nu se face tt ,numa dt si aminocenteza si mie mi-au iesit asa rezultatele la trisomie21 riscul pt virsta mea e 1la 270 si mie mi-a iesit 1 la 8988, la trisomie 18 riscul pt virsta mea e 1 la 615 si mie mi-a iesit 1la 20503 si trisomie 13 1la 1941 si mie mi-a iesit 1 la 64693 si la pliu nucal e 1.30mm

Dennis Nicholas 29.06.2007

geanina12+

Am inteles.. oricum ai rezultate excelente la DT. Si pliul nucal e super ok. Daca erai in Romania cred ca nu iti mai recomanda sa faci si TT.

La mine de ex. dr. a zis ca nu mai fac DT, translucenta nucala a iesit f. bine (1 mm) si fac doar TT, care sper sa iasa bine..

Elena 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui arissa

Cineva a sters mailul cu retete, de asta nu-l mai vedeti. Am trimis din nou.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 18+

uff credeam ca am eu nevoie de ochelari ca nu vedeam nici o carte cu retete
am salvat deja retetele de salate

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+ cu

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput