Locul fetelor Nou-Venite (70)
Raspunsuri - Pagina 6
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Fetelor sunt intr-o stare in care imi vine numai sa plang...parca inca nu realizez...cel putin ieri dadeam vestea la apropiati si la toti plangeam..de bucurie dar si de recunostinta pt DD Si acum ca sa va incurajez mai tare ma alatur si eu cu pupiceii de molipsire |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cora79
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Dzeu e mare si exista.....ne vede suferinta la toti si nu ramane indiferent...tr doar sa credem si sa-L chemam
cora79 spune:
Asa este Arianna,acum nu te mai gandi la lucruri treiste,ci fii pozitiva si optimista,esti mamica si ai o responsabilitate enorma fata de bebe,asa ca......fugi la dr la eco,analize si alte minuni,elevit,acid folic si mancarica buna
violab spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Vio sigur vei avea rezultatele dorite la urmatorul Fiv |
Asa sa fie. Sa te auda Bunul Dumnezeu.
Anul asta voi fi mamica!
violab spune:
citat din mesajul lui cora79 Asa este Arianna,acum nu te mai gandi la lucruri treiste,ci fii pozitiva si optimista,esti mamica si ai o responsabilitate enorma fata de bebe,asa ca......fugi la dr la eco,analize si alte minuni,elevit,acid folic si mancarica buna "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
cora elevit astea sunt vitamine? La ce sunt bune. Am mai citit de ele undeva pe la FIv.
Anul asta voi fi mamica!
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violab
cora elevit astea sunt vitamine? La ce sunt bune. Am mai citit de ele undeva pe la FIv. Anul asta voi fi mamica! |
cora79 spune:
Asa sa fie. Sa te auda Bunul Dumnezeu. Anul asta voi fi mamica! |
cora79 spune:
Asa sa fie. Sa te auda Bunul Dumnezeu. Anul asta voi fi mamica! |
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui cora79 Asa este Arianna,acum nu te mai gandi la lucruri treiste,ci fii pozitiva si optimista,esti mamica si ai o responsabilitate enorma fata de bebe,asa ca......fugi la dr la eco,analize si alte minuni,elevit,acid folic si mancarica buna "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Da Cora stiu ca tr sa fiu fericita si optimista,sunt dar....ma gandesc si la voi ca pana acum 2 zile eram ca voi,sufeream ingrozitor ca bb nu mai venea,asa ca va inteleg pe fiecare dintre voi cum va simtiti cand cineva vine cu o asa veste ,sunt fericita dar sufar si alaturi de voi