Locul fetelor Nou-Venite (70)
Raspunsuri - Pagina 5
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 ma stradui sa ma detasez de gandul obsesiv de a face un BB... mai bine beau o bere cu voi LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA http://zilepentruluciana.wordpress.com/ |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
Cora,Vio,Mvb ,Jesia ,Lorrin curaj..Dzeu e mare
Gravidelor mai invatati-ma si voi cate ceva despre bb ca sunt incepatoare
cora79 spune:
Offff,de ce nu am facut eu un copil cand eram studenta?
Din contra am luat contraceptive la greu,sa nu raman,ca nu e momentul potrivit,bla bla bla,si acum............Dzeu ma pedepseste putinel
cora79 spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Cora,Vio,Mvb ,Jesia ,Lorrin curaj..Dzeu e mare Gravidelor mai invatati-ma si voi cate ceva despre bb ca sunt incepatoare |
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui cora79 Offff,de ce nu am facut eu un copil cand eram studenta? Din contra am luat contraceptive la greu,sa nu raman,ca nu e momentul potrivit,bla bla bla,si acum............Dzeu ma pedepseste putinel "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cora asa ziceam si eu,ca ar fi tr sa fac BB imnediat dupa ce m-am casatorit,dar la fel am amanat ca nu aveam de toate...dar pana la urma dupa multa suferinta si intrebari ,uite am reusit si asa o sa fie si la tine,tr doar sa ai rabdare chiar daca e greu
violab spune:
citat din mesajul lui cora79 Offff,de ce nu am facut eu un copil cand eram studenta? Din contra am luat contraceptive la greu,sa nu raman,ca nu e momentul potrivit,bla bla bla,si acum............Dzeu ma pedepseste putinel "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
la mine e si mai rau. Am facut un avort cind eram tinerica si cred ca DD ma pedepseste. Ce puteam sa fac? Nu era deloc momentul potrivit..
Anul asta voi fi mamica!
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
Cora asa ziceam si eu,ca ar fi tr sa fac BB imnediat dupa ce m-am casatorit,dar la fel am amanat ca nu aveam de toate...dar pana la urma dupa multa suferinta si intrebari ,uite am reusit si asa o sa fie si la tine,tr doar sa ai rabdare chiar daca e greu |
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violab
la mine e si mai rau. Am facut un avort cind eram tinerica si cred ca DD ma pedepseste. Ce puteam sa fac? Nu era deloc momentul potrivit.. Anul asta voi fi mamica! |
Arianna11 spune:
Fetelor sunt intr-o stare in care imi vine numai sa plang...parca inca nu realizez...cel putin ieri dadeam vestea la apropiati si la toti plangeam..de bucurie dar si de recunostinta pt DD
Si acum ca sa va incurajez mai tare ma alatur si eu cu pupiceii de molipsire
cora79 spune:
Gata cu lamentarile,Dzeu are grija de fiecare dintre noi