Locul fetelor Nou-Venite (70)
Raspunsuri - Pagina 3
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo ola fetilii! mai primiti pupici si la amiaza de la o gravidoasa batrana? eu am fost dimi la spital sa imi fc internarea pt concediu medical si de la ora 09.00 de cand am venit am dormit pupiciiiii asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 24 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
mvb spune:
Vio in aprilie iti dedicam cate capitole vrea bebitza al tau....simt un pic de deznadejde in scrisul tau.....fii increzatoare in tine si in voia lui Dumnezeu...ai sa vezi ca anul asta ai sa fii mamica fericita......dupa cum vezi si eu sunt in voia lui Dumnezeu si imi astept randul, desi uneori doare cumplit de rau asteptarea
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
aleesicoo spune:
ahaaaa deciiiiidedicati capitole
mie nu mi-ati dedicat capitol cand am ramas
gata m-am suparat si incep sa
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 24 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Dragaica spune:
citat din mesajul lui aleesicoo ahaaaa deciiiiidedicati capitole mie nu mi-ati dedicat capitol cand am ramas gata m-am suparat si incep sa asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 24 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Ba am impresia ca ai avut capitol cu dedicatie, daca-mi aduc aminte bine....sper sa nu ma insel, da ma ierti tu ca-mi impart neuronii cu bebeii.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+
cora79 spune:
Uuuuuuu,am venit si eu la petrecerea Ariannei dar cam tarzior se pare
Fetelor,va pup pe toate gravidoase si negravidoase,multumesc mult pentru incurajari si pupiceii de molipsire
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
violab spune:
citat din mesajul lui trutzi vio Imi place semnatura ta Pe 28 vii intara? Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Da, da pe 28 aterizez. Abia astept. Mai e putin.
Cum e vremea la voi? Aici e cald si bine. A venit primavara. Am spalat rufe si in 2 ore s-au uscat. E soare si vint, asa ca...
Anul asta voi fi mamica!
cora79 spune:
Vio,la noi este inca frigut,ploua si nu sunt mai mult de 3-4 grade ziua,sa speram ca pana pe 28 se mai incalzeste putin ca sa ai o sedere placuta in Romania macar din punct de vedere meteorologic
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"